La ce să fii atentă când cumperi lucruri pentru bebeluși

Alege cele mai bune lucruri pentru bebeluși

Bucuria de a fi părinte este de nedescris. Dragostea pentru copil este nemărginită și ne dorim să-i oferim tot ce e mai bun. A fi părinte este o nouă etapă care implică bucurii, un entuziasm greu de descris. Ai cumpăra zi de zi, doar lucruri pentru bebeluși, pentru că sunt tare drăguțe, dar și pentru că îți dorești să aibă de toate.

Din multitudinea de oferte, e bine să alegem cu înțelepciune. BebeLux.ro este un magazin de lucruri pentru bebeluși și copii, mămici și viitoare mămici. Modul în care e organizat e un mare plus. Fiecare categorie te ajută să-ți faci o listă de cumpărături, un plan pe termen lung.

Atenție la câteva detalii privind

lucruri pentru bebeluși

Știm cu toții că pielea bebelușilor este sensibilă. Cei mici sunt extrem de imprevizibili, așa că tot ce cumpărăm pentru ei, trebuie să întrunească câteva criterii.

**Calitate înainte de toate

Uneori dragul ne împinge să ne dorim să cumpărăm tot ce găsim. O atenție sporită ar trebui să acordăm produselor de calitate. În loc de cantitate, mai bine calitate. Nu e nevoie de foarte multe lucruri deodată, mai bine pe rând și să fie de calitate superioară.

Vorbim de haine, dar și de jucării. Hainele e bine să fie din material moale, bumbac, exclus orice material plastic. Atenție și la cele colorate sau desene colorate imprimate. Trebuie să fie neapărat antialergice, eu vă recomand să optați pentru hăinuțe fără accesorii care pot zgâria sau irita pielea celui mic.

Jucăriile din material de calitate vor rezista în timp și nu vor reprezenta un pericol pentru cei mici. Cele mai indicate jucării sunt cele educative, care scot sunete și sunt colorate pentru a fi mai atrăgătoare.

**Lucruri practice și de real ajutor

Orice produs îți dorești, îl vei găsi pe piață în numeroase variante. Decizia este la tine și o poți lua în funcție de brand/calitate, buget și utilitate. Pe cât posibil optează pentru acele lucruri pentru bebeluși care pot fi de real ajutor pe termen lung. De exemplu, un marsupiu care poate fi folosit și când bebelușuș crește. Scaunul de masă este extrem de util, însă optează pentru varianta care mai târziu, poate deveni scaun și măsuță pentru a lua masa sau pentru a desfășura activități.

**Toate cele necesare pentru o bună dezvoltare

Mi se pare extrem de util ca cel mic să aibă unul sau două seturi de piese pentru masă. Tacâmurile colorate, farfuriile cu desene animate simpatice, vor stimula copilul să își dorească să mănânce singur, chiar și să nu mai refuze masa. Olița cu cât e mai veselă, îl poate determina pe cel mic să renunțe mai repede la scutec.

Lucrurile pentru copii nu sunt un moft

Aud de multe ori această remarcă. Lucrurile pentru copii sunt un moft, iar unele sunt nejustificat de scumpe. Pot doar să spun că bebelușul tău merită tot ce e mai bun, iar tu ca părinte trebuie să faci cele mai bune alegeri pentru el.

Sunt extrem de multe lucruri de care copilul tău are nevoie în fiecare etapă de creștere și dezvoltare. Ideal ar fi să investești în cele de real folos și ajutor, și să te limitezi în a cumpăra lucruri care ți se par drăguțe pe moment.

O listă te poate ajuta în a economisi bani

Înainte de a începe să cumperi lucruri, ar fi bine să întocmești o listă de produse necesare. Încearcă, pe cât posibil, să nu te abați de la ea. Bifează de fiecare dată când ai achiziționat ceva. Urmărește dacă acel lucru ți-a fost necesar pentru a putea să dai un feedback celor care îți cer părerea, părinți în devenire sau proaspăt părinți.

Un alt sfat pe care ți-l pot da, este să fii mereu atentă la promoții. Adaugă în coșul de cumpărături sau pe wish list-ul unui magazin online, produsele pe care ți le dorești și urmărește reducerile. Unele lucruri pot fi cumpărate din timp, așa că profitând de oferte, e o bună idee.

Care creză că sunt acele lucruri pentru bebeluși extrem de necesare? Reușești să cumperi doar lucrurile necesare sau te abați de la plan și cumperi mai mult de drag?

4 thoughts on “La ce să fii atentă când cumperi lucruri pentru bebeluși”

  1. Asa este, lucrurile pentru cei mici nu sunt sunt un moft. Dupa mai multa documentatie poti realiza cat de mult conteaza calitatea si lucrurile care ii ajuta sa se dezvolte.

    Reply
  2. Desi am suficient de multe haine pentru bebelina mea, parca tot ma atrag hainutele acestea micute si colorate. Uneori chiar imi este ciuda ca fetita cea mare a crescut si a trecut intr-un alt nivel de varsta pentru ca hainele pentru adolescenti nu mai sunt atat de vesele

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.