Lăptarul tău – un serviciu unic în Cluj

Tot ce e mai bun pentru clujeni

Avantajul de a locui într-un oraș dezvoltat e că ai acces la multe servicii unice. Sunt o norocoasă pentru că locuiesc în Cluj. Există anumite servicii gândite pentru confortul tău. Cu toții merităm tot ce e mai bun. De ce nu am profita de avantajele unor servicii care ne pot fi de real ajutor? Am fost învățați să facem toată muncă, grea, ușoară, cu riscul de a rămâne fără timp liber sau energie. Atât de greșit.

Trebuie să ne dorim mai mult pentru noi. Mai mult timp, produse mai bune, griji luate de pe cap. Servicii diverse au fost gândite pentru a oferi oamenilor o experiență unică pe lângă restul avantajelor. Așa este și Lăptarul tău.

Lăptarul tău

Ce serviciu oferă Lăptarul tău?

Lăptarul tău este serviciul de livrare de lactate de specialitate, proaspete și aromate. Livrarea se face în ziua și la ora stabilite de client, în fiecare săptămână. Se oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate de la producători autohtoni și certificați.

Lăptarul tău îți pune la dispoziție abonamente cu caimac variate, din care poți să alegi varianta potrivită pentru tine. Sunt gândite pentru familii mari sau mici, pentru iubitori de produse lactate de specialitate, necesare pentru o alimentație sănătoasă.

  • Abonament lunar de Bună dimineața,
  • Abonament lunar Poftărețu,
  • Abonament lunar Răsfățuri,
  • Abonament lunar de Gașcă,
  • Abonament lunar Zile Faine.

Dacă aceste abonamente propuse nu ți se potrivesc, ai posibilitatea de a opta pentru Abonament personalizat. Aici poți combina lactatele preferate și necesare după bunul plac!

Lăptarul tău

De ce recomand eu, Lăptarul tău?

Consider că este un serviciu de care ar trebui să beneficieze fiecare dintre noi. Gândit pentru a veni în ajutorul persoanei responsabile cu cumpărăturile din casă. Dar și pentru a ușura povara plaselor mult prea grele cu care venim de la magazin.

Eu sunt o mare iubitoare de lactate. Le consum zilnic și nu îmi lipsesc din casă. Laptele este esențial pentru cafeaua de dimineață. Iaurtul este pentru mic dejun sau gustare. Îmi place să adaug în el, miere, dulceață sau fructe. Brânzeturile sunt necesare și îmi place să le am la îndemână.

Îmi place că pe site, este prezentat fiecare produs în parte. Astfel, mi-a fost mai ușor să îmi aleg abonamentul potrivit nevoilor mele. Sincer? M-am bucur să primesc acasă produsele alese, fără a mai fi nevoită să le cumpăr alături de alte produse. Mi-a ușurat plasa de cumpărături, dar mi-a și scurtat lista de produse. Având produsele în frigider, mi-a fost mai ușor să gândesc un meniu zilnic. Fiecare lactat poate fi introdus într-un preparat culinar sau savurat ca atare, cum e minunata, Ciocolată-n lapte!

Lăptarul tău

Lactate de specialitate

pentru un stil de viață sănătos

Piața ne oferă o varietate de produse lactate. Este important să ne asigurăm că noi alegem și consumăm doar ce e mai bun. Lactatele de specialitate înseamnă aromă, prospețime, gust autentic.

Știm cu toții că lactatele conțin calciu, proteine, vitamina D. Prin consumul de lactate, oferim corpului, aportul necesar de vitamina D. Calciul din lactate este mult mai ușor de asimilat de corp decât din suplimente. Astfel, ajutăm semnificativ, sistemul osos.

Lăptarul tău

Experiența mea cu acest nou serviciu

Sunt adepta unei vieți mai ușoare, prin orice mijloace. Dacă există tehnologie pentru ca viața noastră să fie mai bună, de ce nu am apela la ea? Așa e cu serviciile noi. Sunt menite să ne ajute. Sunt gândite pentru a satisface niște nevoi. Pe mine mă ajută enorm. Aleg abonamentul, plasez comanda și scap de două griji. Prima, să nu uit să le cumpăr, și a doua, plasele prea grele.

Mă bucur că Lăptarul tău este în Cluj. Am văzut din prima avantajele și am împărtășit informația cu toți cei cunoscuți. E un sentiment aparte care te încearcă atunci când ți se livrează produsele, în condiții de siguranță maximă, cu promptitudine și cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă e ascuns de mască, reușește să te facă și pe tine să zâmbești. Partea socială, am învățat în timpul pandemiei, cât de mult ne poate ajuta moral.

***Detalii! Bine de știut!

Lăptarul tău livrează în Cluj-Napoca, dar și Făget, Florești, Baciu și Dezmir.

Comandă de peste 100 lei și beneficiezi de livrare gratuită. Orice comandă plasată până la ora 8 pm, se livrează a doua zi. Plățile se pot face online, rapid și sigur. Dacă nu găsești abonamentul potrivit ție, scrie la vorbim @laptarultau și ți se face unul cu dedicație. Ai nelămuriri, întrebări, sună la 0768 991 111.

9 thoughts on “Lăptarul tău – un serviciu unic în Cluj”

  1. Ce frumos! Sper sa ajunga si in Bucuresti acest serviciu. Imi aduc aminte ca atunci cand eram mica la bunica mea in oras era o laptareasa care venea in fiecare dimineta. Tare mult ma bucuram.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
organizarea garderobei de toamnă
Sfaturi pentru organizarea garderobei de toamnă

Să ne pregătim de toamnă Minunatele zile de vară au trecut mai repede decât mi-aș fi dorit. Ador vara și...

Close