Recomandare concert: ”Ion Paladi și Orchestra Lăutarii” – 2 decembrie – Cluj-Napoca

0

poster 11

Ion Paladi și Orchestra Lăutarii vor susține un concert extraordinar la Cluj

Concert de zile mari se va organiza la Casa de Cultură a Studenților din Cluj în data de 2 decembrie, ora 19:00. Manifestarea este dedicată evenimentului istoric din 1 decembrie 1918. În cadrul spectacolului “Dorul Basarabiei”, sub bagheta maestrului Nicolae Botgros vor evolua cele mai îndrăgite personalități ale lumii artistice.

Ion Paladi este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară din Basarabia, dar este iubit și stimat, în egală măsură, pe ambele maluri ale Prutului. Artistul a cucerit inimile românilor cu binecunoscutele piese “Bine-i şade mesei mele”, “Mama mea icoană sfîntă”, “Foaie verde şi-un chiperi”.

Anul trecut, de Ziua Naţională a României, artistul a lansat piesa “Dorul Basarabiei”, care se bucură și de un frumos videoclip: http://y2u.be/KFIGdjW-YIY

În videoclip se reflectă acţiunile anilor 1930 – 1940, dar şi din zilele noastre. Imaginile redau o povestea emoționantă dintre un băieţel şi o fetiţă a căror prietenie s-a transformat mai târziu într-o relație de dragoste. Circumstanțele istorice au dus la despărțirea celor două maluri ale Prutului cu „sârmă ghimpată”, separând familii şi destine. Eroii se reîntîlnesc doar în zilele noastre, după declararea independenţei Republicii Moldova.

Ion Paladi îi va avea alături pe scena din Cluj pe legendarul violonist și dirijor, maestrul Nicolae Botgros și orchestra “Lăutarii”, dar și artiști consacrați: Nicolae Glib, Lidia Bejenaru, Nicolae Ciubotaru, Ioana Căpraru, Cristian Botgros.

Biletele sunt disponibile la Casa de Cultură a Studenților (orar 10 – 19) şi la Agenția Teatrală Casa de Cultură a Studenţilor (orar 11-17).

Preţul unui bilet variază în funcţie de categorie:

Categoria I: 100 lei.

Categoria II: 50 lei.

Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj – Napoca, luni, 2 decembrie, ora 19!

Ne vedem acolo!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Oameni anxioși de Fredrik Backman
Oameni anxioși de Fredrik Backman recomandare carte

Oameni anxioși de Fredrik Backman - cartea mult așteptată Oameni anxioși de Fredrik Backman a fost cartea mult dorită. Îmi...

Close