Crema Doina – pentru poșeta ta!

doina

De câte ori nu v-ați dorit să aveți în poșetă o cremă nutritivă vitaminizantă cu multiple întrebuințări? De câte ori crema preferată era prea mare pentru a încăpea în poșeta voastră? Ei bine, de acum nu mai aveți această problemă, Farmec s-a gândit și la acest aspect. Acum vă puteți bucura de crema Doina într-un ambalaj practic, comod și potrivită oricărei poșete datorită gramajului redus (75 ml).

În plus, dacă mergi în vacanță sau la sală, nu mai trebuie să iei cu tine și demachiant, și cremă de corp și cremă de mâini, acum le ai pe toate într-o singură cremă,delicată și parfumată amintind de copilărie. Sunt sigură că de acum încolo crema Doina nu va lipsi din poșeta niciunei femei care se îngrijește.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xFmX7orbgZc]

Nu uitați! În perioada 4-24 noiembrie, la orice comandă online peste 100 lei, primiți o cremă Doina cadou!

”La fel ca și celelalte produse din gamă, îndrăgite de generații de femei, mezina familiei a fost special concepută pentru a hidrata și a hrăni pielea feței și a corpului, redându-i proprietățile naturale: elasticitatea, suplețea și strălucirea.
Prin formularea sa echilibrată, cu un conţinut apreciabil de glicerină, ulei mineral, ceruri naturale şi sintetice, Doina – Cremă nutritivă vitaminizantă furnizează pielii cantitatea optimă de substanţe hidratante şi emoliente, reface filmul hidro lipidic protector de la suprafaţa pielii, asigurând o protecţie eficientă împotriva substanţelor agresive, vântului, temperaturilor scăzute, poluării etc. Conţinutul de vitamină E previne procesele oxidative şi contribuie la regenerarea pielii.”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.