De ce recomand investiția în imobiliare?

Întotdeauna oamenii au căutat cele mai bune variante de a investi. Banii pe care reușești să-i economisești, ți-ai dori să aducă alți bani. Mie, investiția în imobiliare, mi s-a părut mereu o bună idee. Și am să și justific de ce. Consider că banii nu merită ținuți în bancă. Banii trebuie să aducă bani, adică investiți. Imobiliarele pot fi valorificate ușor, nu pierzi bani, iar valoarea mereu este în creștere.

Este important ca investiția în imobiliare să se facă în orașe, zone cu potențial turistic mare. Asta pentru a te asigura că faci o bună investiție.

Iată de ce recomand eu să investești în imobiliare:

Dintre toți cunoscuții mei, care au luat această decizie, niciunul nu a ieșit în pierdere. Cheia succesului a fost să facă înainte o analiză a zonei, a clădirii, a împrejurimilor.

**investiție sigură, pe termen lung

Spuneam că banii în bancă nu aduc profit, ci doar generează o dobândă, însă mult prea mică, și doar dacă suma din depozit e mare. A investi în imobiliare a fost întotdeauna o recomandare a oamenilor de succes. Unui imobil îi crește valoarea în timp, dar e o investiție sigură. Sfatul meu este să cumpărați apartamente în imobile noi sau recent construite.

Chiar dacă cumperi pentru a închiria, asigură-te că finisajele sunt de calitate, bine făcute. Investește în mobilier, aparatură electronică și electrocasnică, toate de calitate. Îți va fi mult mai ușor să îl închiriezi și evident suma mult mai mare.

În plus, investiția poate fi o bună metodă de gestionare a banilor dacă câștigi bine și nu reușești să pui deoparte. Tentația banilor e mare, cu cât ai mai mult, cu atât cheltui mai mult. Așa că dacă nu funcționează să pui bani deoparte și să nu te atingi de ei, e bine să iei un credit imobiliar. Rata lunară îți va garanta că faci ceva bun și util cu banii tăi.

**investiție care generează profit

Aici vreau să subliniez că aduce profit garantat dacă zona este bine aleasă. Mulți aleg să investească în Cluj-Napoca pentru că e centru universitar. Însă alții preferă să investească în zone turistice. Eu, personal, pentru că iubesc marea, aș investi în apartamente Mamaia Nord.

Marea din România este minunată, plaja este spațioasă și mulți aleg să-și petreacă vacanța aici. Am fost uimită de apartamente noi Mamaia Nord câte beneficii oferă. Sunt direct pe plajă, apartamente de lux, spațioase și impecabil finisate. Parking subteran, un detaliu foarte important pentru mulți dintre noi. În plus, ai acces direct pe plaja privată H2O. În jurul complexului, sunt numeroase restaurante și terase.

investiția în imobiliare

**investiție de care te poți bucura și tu

Gândește pe termen lung. Investiția în imobiliare poate aduce o schimbare în viața ta. Un oraș nou poate înseamna o schimbare de job, găsirea unui partener de viață, școli mai bune pentru copil. În plus, dacă ai un apartament sau casă, într-o zonă turistică cu potențial, poți merge acolo în vacanță.

Nu uita!

Dacă investiția o faci într-un apartament care va fi dat în chirie, asigură-te că ai un contract foarte bine făcut și legal. Mergi constant în vizită anunțată și asigură-te că totul este în ordine. Alege cu grijă cui și pe ce perioadă de timp închiriezi apartamentul. De preferat, să închiriezi cuiva pe termen lung, iar în contract să fie stipulate toate condițiile.

Sunt curioasă câți dintre cititorii acestui de blog de lifestyle, consideră bună investiția în imobiliare.

5 thoughts on “De ce recomand investiția în imobiliare?”

  1. Sunt de acord cu tine, imobiliarele sunt o investitie excelenta. Doar ca mai intai trebuie sa ai banii necesari pentru a ii investi.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.