Top 5 produse esențiale pentru mine

În fiecare etapă a vieții, femeia are diverse nevoi. Necesarul de produse esențiale se schimbă deodată cu evoluția femeii. Pentru mine, îngrijirea și aspectul fizic contează foarte mult. Intru în contact cu oameni, zi de zi, și trebuie să fie totul impecabil la mine ca să fiu încrezătoare.

Este adevărat că în tinerețe, esențialele erau mai puține. Bagajul de vacanță reușeam să-l fac în câteva minute. Acum, la maturitate, trebuie să iau mai multe cu mine. Cu timpul, am învățat să mă organizez mai bine. Iar când spun produse esențiale înseamnă exact ce am nevoie.

Produse esențiale pentru o femeie îngrijită

Aspectul fizic contează mult și e important să ne simțim bine în pielea noastră. Pentru mine, îngrijirea este esențială. Țin mult la înfățișarea mea și la impresia pe care o fac celorlalți. Cu timpul, am învățat ce am nevoie și ce mă ajută să mă simt mai încrezătoare, mai puternică.

**cremă pentru o piele frumoasă și sănătoasă

Indiferent de vârstă, rutina de îngrijire a tenului și a pielii trebuie să fie respectată cu strictețe. Bunicile și mamele noastre nu aveau atâtea produse la dispoziție, dar mereu se spălau pe față cu apă călduță și aplicau o cremă. Uneori crema de față era și pentru gât, decolteu și mâini. Prețuiau fiecare strop de cremă și îl valorificau la maxim.

Noi, care avem atât de multe produse la îndemână, ar trebui să ne simțim privilegiați și să ne îngrijim pielea corespunzător. Crema este esențială și e bine să avem mereu una la îndemână. Ideal ar fi să avem o cremă cu SPF 50, este esențial să ne protejăm pielea de razele solare.

**parfumul preferat pentru o doză de încredere

Eu nu ies niciodată din casă fără să aplic câteva pufuri de parfum. Îmi plac parfumurile intense, acele parfumuri orientale care te transpun în altă lume. Parfumul îți dă energie, îți dă încredere în tine, te face să zâmbești mai larg.

Așa cum nu plec de acasă fără să aplic parfum, parfumul nu îmi lipsește niciodată. Fie îl am în poșetă, pentru a reaplica la nevoie, fie îl am în mașină și pulverizez de câteva ori înainte de a coborî din mașină. Parfumul ne întregește ținuta, ne completează machiajul, dar și spune multe despre personalitatea noastră.

**accesoriile, esențialele mele preferate

Îmi plac atât de mult accesoriile încât la unele nu renunț nici când stau în casă. Prin accesorii, mă refer la bijuterii. De ceva timp, am optat doar pentru bijuterii din aur. În primul rând, reprezintă o investiție, apoi pentru că aurul nu se demodează niciodată. Aurul nu își pierde valoarea și în plus, nu se deteriorează. Așa că nu trebuie să renunț la bijuteria preferată pentru că nu mai arată bine.

Bijuteriile din aur cred că nu ar trebui să lipsească nimănui. Chiar dacă la unele petreceri sau evenimente, optăm pentru bijuterii din diferite materiale. în unele momente, accesoriile din aur sunt mult mai potrivite.

Eu nu plec niciodată de acasă fără cercei, fără verighetă și inelul de logodnă, câteva brățări și un lănțișor. Multe sunt primite cadou de la soțul meu și le port cu drag. Chiar și în vacanțe, iau cu mine câteva bijuterii pentru mai multă varietate.

**ochelarii de soare, marea mea dragoste

Ochii mei au devenit tot mai sensibili la lumină. Chiar dacă nu e soare, uneori lumina e atât de puternică încât simt nevoia de a purta ochelari. Sunt o mare iubitoare de ochelari de soare, așa că mereu am o pereche cu mine, una în mașină. Iar când mă fascinează o pereche mai deosebită, nu ezit și o cumpăr.

**cartea, esențialul care aduce bucurie în sufletul meu

Când sunt întrebată de produse esențiale pentru mine, mereu amintesc de cărți. Iubesc lectura de când eram copil. Citesc zi de zi minim 50 de pagini. Biblioteca mea cuprinde peste 2000 de titluri, iar eu am citit o mare parte din ele. Achiziționez mereu cărți noi pentru că îmi place să descopăr noi lumi și povești. Așa că eu consider esențială, lectura, și mie nu îmi lipsește niciodată o carte din geantă.

Plec în vacanță, cu minim3 cărți de peste 500 de pagini. Relaxare pe plajă, în vacanță, pentru mine înseamnă lectură în liniște.

Top produse esențiale pentru mine înseamnă acele lucruri care îmi aduc bucurie, încredere în mine, îmi dau o stare de bine.

Dacă ar fi să plec pe o insulă pustie, aceste cinci produse esențiale le-aș lua cu mine și mi-ar fi suficient. La prima vedere, par lucruri simple, însă la o analiză mai atentă, ați observa că fiecare în parte are multiple beneficii.

Aș vrea să vă întreb pe voi, cititorii acestui blog de lifestyle, care sunt acele produse esențiale pentru voi, de zi cu zi? Pe lângă cele menționate de mine, ce ați mai adăuga?

3 thoughts on “Top 5 produse esențiale pentru mine”

  1. Mi-a plăcut cum ai structurat în articol cele mai importante produse pentru tine! Și, fără a fi bănuită că sunt de acord cu tine doar de dragul de a scrie un comentariu pozitiv, pe cuvânt, acestea sunt și pentru mine.

    Reply
  2. Bijuteriile, accesoriile și parfumul, fac parte dintre produsele mele esențiale, dacă ne referim doar la lucrurile pe care le putem lua cu noi oriunde.

    Reply
  3. Draga mea, sunt complet de acord cu tine, atat cu privire la importanta produselor esentiale pentru o femeie, cat si la grija si atentia pe care trebuie sa le acordam aspectului fizic. Intr-adevar, fiecare etapa a vietii aduce cu sine nevoi diferite si este esential sa ne adaptam si sa ne orientam catre ceea ce este potrivit pentru noi. Si pentru mine, ingrijirea si aspectul fizic sunt aspecte importante, mai ales avand in vedere ca suntem mereu in contact cu oameni si trebuie sa dam o buna impresie. De aceea, alegerile mele pentru produsele esentiale sunt la fel de atente ca si ale tale. Ceea ce mi-a placut cel mai mult din comentariul tau a fost faptul ca ai adus in discutie si importanta bijuteriilor in completarea aspectului fizic si a personalitatii noastre. Si eu consider ca accesoriile din aur sunt o alegere perfecta, ele reprezentand o investitie, dar si o modalitate de a ne pune in valoare si de a ne aminti mereu de momentele importante din viata noastra. Iti multumesc pentru acest articol interesant si pentru sfaturile utile pe care le-ai impartasit cu noi!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.