5 idei de cadouri pentru îndrăgostiți

15

Valentine’s day și goana după cadouri pentru îndrăgostiți

Se apropie Ziua Îndrăgostiților și nu putem lăsa această sărbătoare să treacă prea ușor. Trebuie să ne dovedim dragostea zi de zi, dar în această zi poate și mai aparte. Iubesc sărbătorile și sunt bune motive pentru a face cadouri celor dragi. De Ziua Îndrăgostiților, îmi place să privesc tinerii care umblă prin oraș cu un fir de trandafir și un zâmbet timid pe buze. Fetele sunt aranjate și abia așteaptă firul de trandafir, un sărut și cuvinte frumoase de dragoste.

Pe lângă buchetul de flori, e bine să oferi și un cadou. Notino este alături de tine cu idei de cadouri pentru îndrăgostiți. Am și câteva recomandări pentru tine ca să fii sigur că alegerea este potrivită. Vin cu sugestii testate, cu care sigur nu vei da greș.

7 idei de cadouri pentru îndrăgostiți

Iubești? Arată-i în fiecare și oferă un cadou minunat de Ziua Îndrăgostiților. Vei reuși să-i aduci zâmbetul pe buze și să-i faci ziua mult mai frumoasă!

  • oferă parfumul preferat

Cu toții avem un parfum preferat la care nu putem renunța. Îl recumpărăm pentru că ne place sau ne trezește amintiri frumoase. Bărbații spun că nu doresc cadouri. Noi, femeile din viața lor, suntem cel mai frumos cadou. Însă, noi, femeile din viața lor, trebuie să le arătăm cât de mult îi prețuim. Așa că nu avem niciun motiv să nu le oferim un cadou.

Alege cu grijă cadouri de Valentine’s day pentru el și sigur va fi plăcut surprins. Chiar dacă nu îți va arăta acest lucru, în adâncul sufletului se va bucura nespus și va aprecia gestul. Parfumul preferat e întotdeauna o bună alegere de cadou. Nu uita de produsele de îngrijire speciale pentru bărbați. Au mare nevoie de ele și singuri sigur nu și le vor achiziționa!

  • oferă un parfum nou

Brandurile vin mereu pe piață cu un parfum nou. Suntem atrași de ce e nou, diferit, deosebit. Ne place să încercăm lucruri noi, mai ales dacă e vorba de un parfum nou. O aromă nouă ne face să ne simțim mai bine.

Un parfum nou reprezintă o bună idee de cadou. Acel cadou care va surprinde și va emoționa de fiecare dată. Femeile sunt emotive, sensibile. Vor asocia parfumul cu persoana care l-a oferit și momentul în care l-a primit. Varietatea de cadouri de Valentine’s day pentru ea sugerate de Notino, fac alegerea mai ușoară pentru partener.

  • cadou personalizat

Vrei să faci o declarație de dragoste aparte? Sau poate vrei să-i transmiți un mesaj deosebit? Poate chiar să o ceri în căsătorie? Sau să-i dai vestea că va deveni tătic? Profită de cadoul de Ziua Îndrăgostiților și gravează-l. Astfel cadoul va avea dublă semnificație și va emoționa profund.

  • ambalajul contează

Suntem atenți la detalii, dar nu întotdeauna avem timp pentru ele. Așa se întâmplă și cu cadourile oferite. Dacă punga oferită de magazin e suficient de simpatică, nu vom mai avea grija ambalajului. Însă e destul de greșit. Punem accentul să oferim un cadou aparte? Atunci și ambalarea lui trebuie să fie pe măsură.

Notino îți dă posibilitatea de a ambala cadourile în cele mai frumoase cutii. Oferă o experiență aparte în cele mai mici detalii.

  • trimite un buchet de flori sau o sticlă de vin bun

Vrei să faci ceva deosebit? Trimite un buchet de flori în mijlocul zilei și oferă seara cadoul, la cină! Astfel va fi de două ori surprinsă. Îl iubești la nebunie? Fă-i o surpriză și trimite la birou o butelie de vin împreună cu o invitație la cină!

Există variate idei de cadouri pentru îndrăgostiți. Alege cu atenție cadoul potrivit. Comandă cadoul din timp pentru a te asigura că oferi ceea ce dorești. Oferă-l din inimă și nu uita că trebuie să fie însoțit de o îmbrățisare oferită din suflet! 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

  1. cristina dragomir on

    mie parfumurile mi se par una dintre cele mai bune idei de cadou, mai ales de ziua indragostitilor, mai ales ca pot fi si gravate cu un mesaj special de catre cei de la Notino. Eu mi-am luat singurica un parfum. Preventiv.

  2. Cadourile personalizate mi se par deosebite si la un buget variat, de la mai micut la mare. Dar in orice caz, de efect si mi se par tare potrivite pentru ziua indragostitilor. 🙂

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
biscuiți Picnic RoStar
Prăjitură cu biscuiți Picnic RoStar

Prăjitură cu biscuiți Picnic RoStar - amintiri dragi În copilărie, îmi plăcea mult să fac prăjituri. Memoram cu ușurință rețetele...

Close