Îngrijirea părului – preocupare principală pentru femei

Îngrijirea părului – esențial pentru femei

Îngrijirea părului este pentru femei o preocupare permanentă. Lung sau scurt, blond sau brunet, părul trebuie îngrijit. Mă întreba o prietenă zilele trecute dacă am extensii. Am zâmbit. Și am fost mândră de părul meu. După ani lungi, părul meu arată perfect. Dar și după ani de îngrijiri.

Un păr lung și sănătos necesită îngrijire. Trebuie să-i alocăm timp și produse specifice. Însă rezultatele nu vor întârzia să apară. Întotdeauna un păr îngrijit va emana sănătate!

Sfaturi pentru îngrijirea părului

Alege tunsoarea potrivită

Un păr frumos poate fi lung sau scurt. În plus, nu la toate femeile le stă bine cu părul lung. Altele nu au răbdare pentru a-l aranja mereu. Părul scurt poate fi sexy și feminin. Te poți inspira din acest articol care sunt tunsorile actuale pentru părul scurt. Uneori, chiar și cele cu părul lung, își doresc o schimbare. Părul lung necesită mai multă atenție. Necesită îngrijire și timp. Nu le condamn pe cele care au părul scurt atâta timp cât e aranjat!

îngrijirea părului

Folosește produse profesionale

Produsele profesionale de îngrijire ne ajută să avem un păr sănătos. Folosite pe termen lung, ne vom bucura de un păr frumos și rezistent. Vi se pare că sunt scumpe. Da, dar ele vin în cantitate mult mai mare și se folosește o cantitate mai mică. Dacă folosești aparate de styling, protejează-ți părul cu produse termice. Astfel părul va fi protejat împotriva căldurii.

Atenție la (de)colorarea părului

Alege cu grijă vopseaua și produsele necesare vopsirii/decolorării. Această operațiune poate fi făcută și acasă. La ce trucuri poți apela, pentru un decolorat de succes acasă, poți citi aici. Pentru o culoare uniformă, ai nevoie de răbdare și puțină îndemânare. Ne place să fim răsfățate la salon. Însă uneori programul nu se potrivește cu cel al salonului. Sau avem nevoie de o schimbare sau împrospătare a culorii rapid. E bine să știm cum trebuie să procedăm. E util să ne descurcăm singure acasă.

Aparate de styling pentru păr

Uscătorul de păr, ondulatorul, peria rotativă, placa de întins sau/și creponat. Le folosim pe toate pentru a avea părul aranjat. Un păr frumos trebuie aranjat. Nu durează mai mult de 20 de minute pentru a avea bucle perfecte. În 15 minute, poți avea un păr cu volum. Un păr perfect întins va fi strălucitor și va atrage atenția. Părul tău frumos nu are voie să fie monoton.

îngrijirea părului

Îngrijirea părului este o formă de respect. Față de tine și față de părul tău. Între coafură, machiaj și ținută trebuie să fie armonie!

Tu la ce fel de trucuri apelezi pentru un păr frumos? Cât timp acorzi pentru îngrijirea părului?

Foto 

16 thoughts on “Îngrijirea părului – preocupare principală pentru femei”

  1. Imi place sa cred ca desi ma vopsesc am parul destul de sanatos, folosesc de multi ani produse de la Nivea si cat pot de rar placa, uneori, doar la varfuri 😉 iar parul arata sanatos si stralucitor.

    Reply
  2. partea cea mai importanta este cea care tine de alimentatie si stil de viata. Dincolo de ele conteaza foarte mult calitatea produselor de ingrijirea a parului pe care le folosesti. Stiu ca cele profesionale sunt mai scumpe, dar dupa ce le incerci nu te mai poti desparti de ele.

    Reply
  3. Eu imi aplic o data pe saptamana ulei de cocos, masline si ricin si o las sa actioneze o zi intreaga. Si mai folosesc uleiul pentru varfuri deteriorate de la Avon care imi place tare mult 😄

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.