Îngrijire și răsfăț cu produse Casa Esperia

Îngrijirea pielii este pentru mine o prioritate. O consider un răsfăț meritat și pielea mă răsplătește fiind sănătoasă și frumoasă. Îmi place să am mai multe produse de îngrijire a pielii, cu diverse arome. Le folosesc în funcție de starea mea de spirit pentru un vibe mai bun.

Acord o mare atenție calității produselor pe care le folosesc. Contează să fie de la branduri de încredere, să aibă ingrediente sigure pentru piele. Mă informez despre brand, despre produs înainte de a-l încerca.

Detalii despre produsele Casa Esperia

Mare mi-a fost bucuria când am descoperit produsele comercializate de Casa Esperia. Că iubesc Italia, nu mai e un secret pentru nimeni, dar ador produsele lor de îngrijire.

Casa Esperia vinde produse de la mai multe mărci, verificate de reprezentanți specializați. Echipa alege topurile din nișa producătorilor din Italia care oferă cea mai bună calitate. Ce m-a impresionat la aceste produse a fost concentrația maximă de ingrediente active, 70% atât cât permite legea. Astfel se garantează eficacitate mai mare și justifică prețul mai ridicat prin calitatea ingredientelor de top.

Produse care îmi îngrijesc și îmi răsfață pielea

Pentru mine, dușul reprezintă momentul din zi când mă răsfăț. Dușul de dimineață înseamnă energizare. Însă dușul de seară este pentru relaxare. Produsul ales de mine pentru ritualul de energizare și relaxare la duș este Bagno doccia, produs cu suc concentrat de struguri. Îmi place mult că are pompiță, mi se pare mult mai ușor de folosit.

Bucuria mea a fost gelul drenant pentru picioare

Un astfel de gel drenant Leggerissima îmi doream de ceva timp pentru picioarele mele. Îmi place să îmi îngrijesc picioarele cu acest gel după zile grele și plimbări lungi. Are acțiune răcoritoare și relaxantă, activează microcirculația sângelui, stimulează drenajul excesului de lichide.

produse Casa Esperia

Lapte de corp “LA BUONISSIMA” Rubina

Conține apă organică și extracte de struguri, și este eficient în faza de slăbire. Îmi place acest lapte de corp La Buonissima pentru că hrănește și hidratează pielea în profunzime, tonifică, redă elasticitatea pielii.

produse Casa Esperia

Îngrijirea mâinilor este esențială pentru mine

Întotdeauna am pus mare preț pe îngrijirea mâinilor. Aplic cremă pe mâini de câte ori am ocazia, iar seara îmi aloc mai mult timp și pentru un masaj pentru a ajuta crema să pătrundă mai bine în piele.

Noua mea cremă de mâini “RIPARATRICE” hrănește si hidratează, dar și protejează de acțiunea nocivă a agenților externi. Pielea este moale, fină mai mult timp. Textura sa face ca absorția să fie rapidă, exact ce caut eu mereu la o cremă de mâini.

produse Casa Esperia

Recomandarea mea este să vă îngrijiți pielea doar cu produse de calitate cu ingrediente sigure, active pentru a fi eficiente. Trebuie să încercați produse Casa Esperia și să vă răsfățați pielea cu tot ce e mai bun!

4 thoughts on “Îngrijire și răsfăț cu produse Casa Esperia”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.