Cum alegem periuța de dinți electrică?

Igiena dentară este foarte importantă. De cele mai multe ori, este neglijată pentru că e nevoie de timp pentru a fi corect realizată. Pentru ca acest proces să fie corect și mai simplu, tehnologia ne-a adus variate periuțe electrice. De-a lungul timpului, acestea au fost îmbunătățite tocmai pentru a face periajul mai eficient.

Când varietatea e prea mare, a alege periuța de dinți potrivită, poate fi o provocare. De reținut este că trebuie să alegem periuța de dinți ideală pentru noi ținând cont de nevoile noastre. Citiți cu atenție specificațiile și alegeți ce vă place și ce vi se potrivește.

Ce să iei în considerare când cumperi

o periuță de dinți electrică?

Igiena orală bună este necesară pentru sănătatea dinților, dar și pentru sănătatea întregului organism. De copii, suntem învățați că spălatul regulat pe dinți ne menține dinții și gingiile sănătoase. În 1930, periuțele de dinți aveau peri de nailon, acum opțiunile sunt copleșitoare. O periuță de dinți Curaprox hydrosonic pro are atât de multe caracteristici încât acest lucru poate doar să te bucure.

Este recunoscut faptul că periuțele de dinți electrice sunt mai eficiente decât periuțele clasice. Ele se recomandă și pentru a ajuta la maximizarea eficienței periajului.

O mulțime de caracteristici utile

Fiecare periuță de dinți electrică are caracteristici de analizat. Una dintre cele mai utile o reprezintă temporizatorul de periaj. Te ajută să știi cât timp trebuie să periezi fiecare zonă a gurii. O altă caracteristică utilă este senzorul de presiune dacă aveți gingii sensibile. E greșit să crezi că presiunea mare îndepărtează placa de pe dinți, ea poate fi dăunătoare pentru dinți și poate irita gingiile. Senzorii te avertizează când folosești prea multă forță. Cele mai bune modele vor încetini automat viteza dacă periezi prea tare pentru a-ți proteja gingiile.

Poți opta și pentru o periuță de dinți electrică cu tehnologie integrată care sesizează care parte a gurii nu a fost periată pentru a nu rata nicio zonă. Toate aceste caracteristici ne ajută să avem o igienă dentară completă.

Tu cum ți-ai ales periuța de dinți electrică? Care aspect a fost cel mai important pentru tine?

4 thoughts on “Cum alegem periuța de dinți electrică?”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.