Încep anul 2023 cu multă bucurie

Anul 2022 tocmai s-a încheiat și a fost unul extraordinar. Îmi adun gândurile din vechiul an și le aduc în noul an. 2022 a fost despre multă muncă, dar și rezultate pe măsură. A fost și despre vacanțe și ieșiri pentru relaxare în centre SPA. Dar a fost și anul în care am cunoscut oameni buni, oameni frumoși, am legat niște prietenii valoroase.

Pe cât posibil, nu am lăsat ca evenimentele triste să-mi afecteze viața. M-a durut războiul și nu îmi venea să cred că se poate întâmpla așa ceva. Citisem multe cărți despre război, dar nu mi-am imaginat că voi trăi unul atât de aproape de țara noastră. Fiecare eveniment a fost pentru mine o provocare de a merge mai departe.

2022 cu bune și grele

Mă mobilizam la început de an, efectele pandemiei parcă treceau, se anunța un an bun. Războiul a mai luat din bucuria trecerii pandemiei, dar am învățat să trăim cu toate.

Viața merge mai departe și trebuie să ne adaptăm. Am învățat că nu e timp pentru dramă, pentru frică. Niciuna dintre acestea nu ajută. Și am decis să continui să muncesc intens la proiectele mele pentru a-mi lua mintea de la război. A funcționat de minune.

2022 a fost anul în care am cunoscut-o pe Iva Berghmann. Îmi amintesc și acum prima ieșire la cafea cu Iva și Serena. S-a lăsat cu multe povești faine, poze și râsete pentru energie bună. Apoi am avut 3 evenimente împreună de care sunt mândră și îmi amintesc cu mare drag.

2022 a fost și despre învățare

Multe lecții am avut de învățat și beneficiile le iau cu mine în noul an. Mi-am dorit mereu să am răbdare pentru că sunt o fire impulsivă și am avut de pierdut din această cauză. Iar lecția despre răbdare a venit la final de an, dar a fost exact ce aveam nevoie.

Mi-am dovedit că munca multă are rezultate în funcție de efortul depus. Și mi-am dovedit că sunt capabilă să muncesc mai mult decât aș fi crezut. În 2022, am organizat mai multe evenimente pentru creatorii de conținut din Cluj. Mi-a plăcut enorm, și chiar dacă a implicat mult efort și energie, mi-a adus numai satisfacții.

2022 a fost și anul în care:

 • am început cursuri de limba engleză
 • am încercat zi de zi să învăț ceva nou despre platformele de socializare
 • am învățat să beau mai mult apă
 • am învățat să mă machiez corect, mulțumită răbdării prietenei mele, Mihaela în timpul cursurilor de automachiaj
 • am pus accentul și mai mult pe îngrijirea și sănătatea mea
 • mi-am alocat mai mult timp pentru ieșiri la cafea cu prietenele mele dragi
 • mi-am făcut un tatuaj care îmi este drag și acum ca la început
 • am alocat mult timp exercițiilor cu Kira, ciobănescul meu german și sunt atât de mândră de evoluția ei
 • am învățat că putem divorța și de prieteni și nu trebuie să o percep ca o dramă, ci doar ca pe o etapă încheiată
 • am învățat că nu putem fi prieteni cu toții și nici nu e nevoie
 • am învățat să spun NU într-un mod elegant, diplomat și Doamne cât de bine a fost.

În decembrie 2022, am încheiat și etapa cu aparatul dentar. Mai e o etapă în ianuarie și apoi vă voi povesti pe larg, cu multe detalii despre întreg procesul care a durat 2 ani, dar a meritat din plin. Mulțumesc tuturor celor de la Clinica MedPrime pentru tot, sunteți minunați.

Cum va fi anul 2023?

Intru în noul an cu liniște în suflet, cu gânduri bune și dorința de a continua ce am început în 2022. Poate și schimbarea prefixului mi-a adus o doză mai mare de maturizare pentru care mă bucur.

Știu că anul 2023 va fi mult mai plin și mai frumos, dar și mai provocator decât 2022, dar sunt pregătită. Cu lecțiile învățate în 2022, știu cum pot să abordez problemele ce se pot ivi.

Îmi doresc să învăț zi de zi ceva nou și să citesc mai mult. Aș vrea să reiau limba franceză, din păcate mare parte s-a uitat din anii de liceu.

Va fi un an cu mai mult accent pe sănătatea mea, de la nutriție și mișcare, până la consultații medicale de specialitate.

Sper că anul 2022 a fost bun pentru voi. Vă doresc ca anul 2023 să fie unul de poveste!

8 thoughts on “Încep anul 2023 cu multă bucurie”

 1. Eu te vad foarte puternica si observ ca arati tot mai bine pe zi ce trece. Ma bucuru sa vad ca ai reusit si pe plan profesional si personal sa faci schimbari si sa treci cu bine peste tot

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.