Gama 007 Keratin, îngrijire și răsfăț pentru păr

Îngrijirea părului este pentru mine o prioritate. Îmi place să fie lung, dar știu că trebuie să fie sănătos pentru a arăta bine. Alegerea produselor de îngrijire este întotdeauna o provocare. Țin cont de nevoile părului meu și folosesc produse care să-l ajute să se mențină frumos.

De ani buni, aleg produse profesionale de îngrijire a părului. Părul lung e frumos să fie și aranjat. Prin urmare, folosesc des placa și ondulatorul, deci părul meu e uscat, fragil și are nevoie dehidratare și îngrijire în profunzime.

Gama 007 Keratin de la Biotop Professional

Îmi asum că prin aranjare, îmi pot deteriora părul, motiv pentru rutina de îngrijire a părului este respectată. Am învățat că este esențial să folosesc produse din aceeași gamă. Așa că acum părul meu este îngrijit cu produse din gama 007 Keratin care se pot comanda online BeautyOneShop.

***Șampon 007 Keratin

Șamponul are rolul de a repara, netezi și întări firul de păr deteriorat, slăbit sau tratat chimic. Hidratează părul aspru, electrizat. Fiind bogat în proteine de keratină și mușețel ajută și la creșterea părului.

***Balsam 007 Keratin

Balsamul hidratează și repară firul de păr din interior spre exterior. Formula sa cu keratină îmbunătățește rezistența și elasticitatea părului oferind hidratare și strălucire.

007 Keratin

***Masca 007 Keratin

Masca de păr are un rol important în rutina de îngrijire a părului. Este bogată în proteine de keratină, ProVitamina B5, vitamina E și ulei de ricin. Toate acestea repară în profunzime părul și îi redă sănătatea. Are rolul de a hidrata în profunzime și de a reface structura firului de păr. Acesta este plin de strălucire și mătăsos.

007 Keratin

***Ser tratament 007 Keratin

Șamponul, balsamul și masca sunt importante. Rutina de îngrijire este completă folosind și un produs de tip ser. Serul tratament este ideal pentru hidratare, reparare și netezire. Formula sa cu keratină, vitamina E și extract de ricin repară vârfurile despicate, hidratează și oferă protecție termică.

007 Keratin

Cele mai bune rezultate pentru părul meu le-am avut cu produse profesionale

Biotop Professional este un brand cu vechime de 20 de ani. Se bucură de o reputație excelentă în industria cosmetică. Produsele se găsesc în saloane de înfrumusețare din întreaga lume.

Biotop oferă produse de îngrijire și tratare a părului, pe bază de ingrediente naturale. Formula produselor are la bază apă purificată, adică se elimină mineralele, metalele și impuritățile. Acest lucru permite ca ingredientele naturale să pătrundă în interiorul firului de păr reparând cele 3 straturi din interior spre exterior.

Tratamentele Biotop hidratează intens, fortifică cuticula firului de păr, repară în profunzime, protejează culoarea părului. Biotop reprezintă un tratament complet de reparare și îngrijire intensivă a părului în 4 pași esențiali: curățare, hidratare, tratare și strălucire.

007 Keratin

Dacă îți dorești un păr frumos, sănătos, fin, trebuie să încerci gama 007 Keratin. Folosește produse profesionale cu ingrediente naturale pentru a te asigura că vei avea un păr frumos!

3 thoughts on “Gama 007 Keratin, îngrijire și răsfăț pentru păr”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.