Înainte de ploi de Dinah Jefferies recomandare lectură

16

Înainte de ploi de Dinah Jefferies – poveste din India

Înainte de ploi de Dinah Jefferies a fost ca un vis frumos. Cartea care m-a purtat prin India, seară de seară. Coperta acestei cărți m-a atras ca un magnet. Mai citisem două cărți de Dinah Jefferies. Îmi place mult stilul autoarei și poveștile pe care le spune. Te poartă prin India și ajungi să dorești să descoperi țara.

Târgul cărții vă pune la dispoziție această carte, la un preț bun. Coperta dezvăluie o parte din frumoasa poveste. Este o lectură ușoară, care vă va duce cu gândul la aventuri.

Înainte de ploi de Dinah Jefferies – aventură și romantism în India

Citind poveștile autoarei, îți dorești să cunoști mai mult India și tradițiile de acolo.

Eliza este o ziaristă pasionată de fotografie, care trăiește în Anglia. Pasiunea pentru fotografie o împinge să accepte un proiect în India, țară care îi este familiară. Eliza trebuie să facă fotografii timp de un an, familiei regale. Ea este primită cu drag în palatul minunat de la marginea unui lac. Îl cunoaște pe Jay, frumos frate al prințului, și se simte atrasă de el, fără să știe de ce.

Deși la început, toată lumea pare să o accepte cu brațele deschise, totul se schimbă repede. De multe ori, este suspectată ca fiind spion. Concubinele și soțiile o privesc cu suspiciune. Trebuie să meargă peste tot însoțită, ceea ce îi îngrădește posibilitatea de a face poze reale. I se spune pe cine are voie să pozeze și în ce împrejurări. Proiectul părea în Anglia unul minunat, însă în India, oamenii respectă legile vechi.

Înainte de ploi de Dinah Jefferies

Aventură și pasiune

Jay își face datoria de gazdă și o duce în locurile frumoase care merită fotografiate. Începe să-i dezvăluie probleme ale poporului cu care se confruntă. Lipsa apei este cea mai mare problemă a indienilor. Fără apă, animalele mor de sete, seceta distruge recoltele. Împreună, încearcă să atragă investiții pentru un proiect menit să ajute poporul.

În timpul acestei inițiative, între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste. Când sunt doar ei doi, totul este perfect. Însă realitatea și tradițiile care se respectă de sute de ani, nu apreciază dragostea. Căsătoria unui prinț nu se va face niciodată din dragoste. El trebuie să se căsătorească cu fata potrivită și averea potrivită.

Când dragostea e imposibilă

Uneori dragostea e imposibilă. Dar de multe ori, se pot găsi alternative. Voi găsi cei doi posibilitatea de a fi împreună? Societatea, familia, îi va putea accepta legătura prințului? Proiectul demarat împreună, va avea finalitate? Și cu ce sacrificii?

Înainte de ploi de Dinah Jefferies

Iată câteva întrebări la care veți găsi răspuns, citind cartea! O poveste de dragoste frumoasă. O lectură plină de detalii despre India!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

16 Comments

  1. Este o poveste frumoasa despre dragoste, civilizatii, detalii istorice si politice despre India. Descrieri ample, traditii si obiceiuri despre care m-am bucurat sa aflu si un cuplu pe care mi l-am dorit fericit. Solutii exista intotdeauna!

  2. Am mai citit carti care m-au purtat pe drumurile din India si una dintre ele, pe care ti-o recomand este Vin ploile. O sa-ti placa! Asa cum sunt sigura ca o sa-mi placa si mie cartea asta.

  3. Minune … Cred ca asta este singura carte pe care am citit-o si eu dintre nenumaratele titluri si recenzii puse pe blog. Mi-a placut foarte mult cartea si mie

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng
Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng recomandare carte

Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng - un stil diferit de poveste Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng mi-am dorit-o...

Close