5 cosmetice necesare la început de primăvară

15

5 cosmetice necesare în această primăvară

Există câteva cosmetice necesare la început de primăvară. Iarna, frigul vântul ne-au afectat părul și tenul. La început de primăvară, au nevoie de atenție și îngrijire. Primăvara ne pregătim pentru vară, dar e nevoie de câteva produse bune.

Când spunem produse de îngrijire, ne gândim la produse de calitate. Acele produse puțin mai scumpe, dar mult mai eficiente. Produse care ajută la îngrijire, dar și regenerare. De multe ori, ne oprim asupra unor produse și le folosim la nesfârșit. Este atât de greșit. Pielea, tenul, părul se obișnuiesc în timp și nu mai avem rezultatele dorite. Eu mi-am propus să recumpăr un produs de 2-3 ori și apoi să încerc ceva nou.

Top 5 cosmetice necesare în această primăvară

Primăvara este momentul ideal pentru îngrijire. Pornim în căutarea unor produse bune. Eu vă sfătuiesc să verificați prima data oferta magazinelor online. De cele mai multe ori, au oferte și promoții de nerefuzat.

  • Îngrijire specială a tenului

Iarna, tenul suferă foarte mult. De multe ori, din cauza frigului și a vântului suferă modificări. La început de primăvară, îi vom acorda o atenție deosebită. Un tratament la un salon de înfrumusețare, dar și o îngrijire atentă acasă, zi de zi. Produsele profesionale, de la branduri renumite, pot avea grijă de tenul nostru mult mai bine. Nu trebuie să ne lipsească o cremă de zi și una de noapte. Nu vom uita de produsele de curățare a tenului, dar nici de crema pentru conturul ochilor.

Știu că de multe ori, prețul produselor depăseșc bugetul. Însă dacă avem răbdare să căutăm, le putem găsi la prețuri speciale pe acest site.

  • Produse pentru îngrijirea părului

Mai mult ca oricând, primăvara, părul nostru are nevoie de ajutor pentru a arăta bine. Folosind produse Kerastase, părul nostru va străluci de sănătate. Un șampon potrivit tipului nostru de păr, combinat cu o mască hrănitoare, ne vor face părul frumos. Ideal ar fi ca produsele folosite să fie din aceeași gamă, sunt mult mai eficiente împreună.

cosmetice necesare

  • Produse pentru îngrijirea unghiilor și mâinilor

Frigul usucă foarte tare pielea, iar mâinile sunt cele mai expuse. Ele au nevoie de îngrijire specială. Nu trebuie să uităm să ne hidratăm bine mâinile, dar și cuticulele. Uleiul pentru cuticule ajută și întărirea unghiilor.

  • Produse îngrijirea buzelor

Buzele sunt tare sensibile. Primăvara, ele necesită o bună exfoliere, dar și un balsam bun pentru hidratare. Evitați să ieșiți din casă fără protecție pentru buze.

  • Produse pentru îngrijirea coatelor, genunchilor și călcâielor

Iată trei zone de care multă lume uită să se îngrijească. Aceste zone au nevoie de îngrijire specială. Multă, multă hidratare și masaj pentru a avea coate, genunchi și călcâie frumoase. Îți recomand să folosești produse hidratante, pe bază de ulei, sunt mult mai eficiente.

Care considerați că sunt produsele cosmetice necesare la început de primăvară? 

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

  1. Crema hidratanta, atat pentru fata cat si pentru corp, balsamul de buze si o masca de par buna ne vor ajuta sa avem atat parul cat si corpul hidratat in profunzime.

  2. Mie tenul imi pune cele mai mari probleme si asta e segmentul pe care schimb prima data produsele de iarna cu unele de primavara. Pentru par nu modific nimic, dar am nevoie de o vopsire urgent, asa ca iti multumesc pentru oferta pe care am gasit-o pe Elefant la vopseaua mea preferata de par.

  3. Foarte bune sfaturile tale, de crema cu spf minim 30 nu trebuie sa uitam niciodata, dar mai ales de acum, de cand vom incepe sa petrecem si mai mult timp in aer liber.
    Primavara frumoasa sa avem, zic! 😊

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
momente de relaxare Life Care
Momente de relaxare cu 3 produse Life Care

Momente de relaxare - atât de necesare Momente de relaxare, după ore lungi de muncă, este tot ce avem nevoie....

Close