Activity Original – jocul ideal pentru copii și adulți

14

Activity Original – unul dintre cele mai iubite jocuri

Activity Original este jocul ideal pentru copii și adulți. Există foarte multe jocuri frumoase, trebuie doar să le descoperim. Copil fiind, jucam mult rummikub, șah, moară cu părinții. Acum există o mulțime de jocuri pe piață. Trebuie să le încercăm și să vedem care ni se potrivește.

Stăm prea mult timp cu ochii în telefon, jocuri, socializare. De ce nu am alege varianta mai sănătoasă? Joacă și socializare în realitate. Ne-am bucura de prezența celor dragi. Ne-am petrece timp plăcut jucând jocuri de strategie. Cred că ne-ar ajuta mult să uităm de problemele de zi cu zi. Să nu uităm esența vieții!

Activity Original

Activity Original – desenează, mimează, bate câmpii și râzi!

Cred că este descrierea perfectă pentru o seară cu prietenii! Este jocul care te amuză, dar te învăță să gândești contra cronometru. Pot fi implicați și copiii. Sigur te vei juca cu mare drag și toată lumea se va distra.

Regula de aur!

Când avem un joc nou, este ideal să citim cu atenție regulile de joc. De multe ori, vom avea tendința să le adaptăm în funcție de nevoie. Complet greșit. Regulile jocului trebuie respectate.

Cum se joacă?

Se împart echipele și se pregătește jocul. Se întinde tabla de joc, se poziționează cărțile la locul lor. Pionii se pun la start, fiecare pe culoarea lui. Cărțile sunt numerotate cu 2, 3 sau 4. Ele conțin probleme cu grad diferit de dificultate. De multe ori alegi 3, dar nu e întotdeauna cel mai simplu. Pregătiți foi goale, creioane și plasați clepsidra la îndemână.

Ar fi ideal ca fiecare echipă să aibă număr egali de jucători. La fiecare rundă, va fi un nou prezentator. El va alege o carte din cele de 3 teancuri și va mima/desena/explica cuvântul propus. Dacă echipa sa va ghici, vor avansa pe tabla de joc. Câștigă echipa care ajunge prima la final. Mai multe explicații despre joc, veți găsi în regulament.

Activity Original

Activity Original

Rezervă o seară doar pentru joacă și repetă cât de des poți

Ideal ar fi să aveți o după-masă și o seară pentru joc. ”Microbul” vă va prinde foarte repede. Și cum să nu te prindă când trebuie să mimezi ”porc spinos” și să desenezi ”fractură la încheietura mâinii”.

Dacă jocul este jucat pe grupuri de femei și bărbați, va fi mult mai interesant. Veți vedea cât de simplu gândesc bărbații și cât de competitivi sunt. Vă veți confirma, din nou, că femeile gândesc prea alambicat. Însă e doar o chestiune de timp până când toată lumea se va relaxa.

Activity Original ajută la deconectare

Fiind un joc care se joacă contra cronometru, te ajuta să te deconectezi la tot. Dacă ești un spirit competitiv, valul te va lua și te vei bucura de joc.

Activity Original te ajută să te concentrezi. Te obligă să găsești repede cuvintele potrivite pentru a descrie cuvântul impus. Iar partea de minat, va stârni râsul tuturor. Nici partea cu desenatul nu va fi prea ușoară, dar extrem de amuzantă. Tu vei considera că totul e foarte clar în desen. Din păcate, ceilalți vor vedea exact ce nu trebuie. Iar timpul trece repede, parcă prea repede.

Activity Original

Cu cât vei juca mai mult acest joc, te vei obișnui cu cerințele. Îți vei dezvolta vocabularul. Te vei strădui să desenezi mai simplu și mai clar. Râsetele tuturor te vor încărca cu energie pozitivă. Iar dacă echipa ta va câștiga, vei fi cel mai fericit!

Tu ai jucat Activity Original? Îți place ca în timpul liber, să te joci diverse jocuri de societate? Care este preferatul tău?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

  1. Eu care nu eram pasionata de jocuri in general, de ceva vreme sunt tot mai tentata de genul acesra de jocuri. 😁 Cred ca il voi achizitiona si eu!

  2. Cristina Dragomir on

    Iar m-ai inchis pentru ca nici de Activity nu am auzit. Se pare ca am avut o copilarie destul de nefericita de nu am facut cunostinta cu astfel de jocuri, dar pun pariu ca ma vor da nepoatele pe brazda in anii urmatori pentru ca va fi nevoie sa ma joc cu ele.

  3. Nu mai tin minte de cand nu am mai jucat un joc de societate. Insa, sincer, mi-e dor. O varianta mult mai buna pentru serile cu prietenii in care singura optiune valabila pare a fi un film.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
combina frigorifică
Alege cu atenție combina frigorifică potrivită

Combina frigorifică - un electrocasnic de ales cu grijă Combina frigorifică nu poate să ne lipsească din bucătărie. De multe...

Close