În cel mai întunecat colț de Elizabeth Haynes recomandare lectură

24

În cel mai întunecat colț de Elizabeth Haynes – un thriller captivant

În cel mai întunecat colț de Elizabeth Haynes este o carte captivantă de la primele pagini. Coperta te intrigă la prima vedere. Nu vrei să citești detalii despre poveste. Vrei să citești întreaga carte. Există cărți foarte bune pe care simt că trebuie să le citesc. Așa a fost și cu aceasta.

Unul dintre puținele thrillere citite, dar a meritat pâna la ultima pagină. O poveste de citit, dar și de învățat multe lecții. O găsiți pe site-ul Editura Herg Benet. Este o carte care trebuie citită!

În cel mai întunecat colț de Elizabeth Haynes – nu poți să o lași din mână

Iată o carte pentru care am renunțat la orice activitate. Îmi doream doar să citesc mai mult și mai mult. Eram curioasă dacă acțiunea va fi cum cred eu. Dar recunosc că m-a surprins până la ultima pagină. Asta mi-a plăcut cel mai mult.

Catherine este o tânără plină de viață. Are o o mulțime de prieteni și nu pierde nicio noapte stând în casă. Petrecerile, seară de seară, sunt înecate în alcool și se sfârșesc în patul multor bărbați. Fire veselă, petrecăreață, nu vede nimic rău în asta.

În cel mai întunecat colț de Elizabeth Haynes

Cursul vieții se schimbă, îl întâlnește pe EL

La un club îl întâlnește pe el, pe Lee. Un bărbat frumos, puternic, care o cucerește de la prima vedere. Pare un bărbat minunat, sigur pe el, încrezător. Aproape perfect dacă nu ar fi atât de misterios. De câte și-ar fi dorit, mult mai târziu, să nu îi fi cunoscut secretele.

Relația începe tumultos, însă ea are încredere în tot ce îi spune el. Nu îl întreabă prea multe despre munca lui. Știe că nu va primi răspunsuri. Relația lor este fie minunată, fie un dezastru. La primele semne mai serioase că nu e ok, vrea să renunțe. Dar oare e ușor să scapi de un bărbat despre care nu știi nimic?

După 4 ani, Catherine devine Cathy, Lee e tot Lee

Lee ajunge în spatele gratiilor pentru ce îi face lui Catherine. Ea încearcă să fugă de viața ei și de el. Se mută în alt oraș, devine Cathy. Are un job bun, dar trauma nu îi dă pace. Nu poate scăpa de trecut oricât ar încerca să uite. Trauma trebuie vindecată, nu ascunsă!

Și-a lăsat în urmă viața pentru că nici măcar prietenii nu au crezut-o. Lee era prea minunat ca să poată face rău cuiva. Însă roata vieții se întoarce și vor ajunge să-i dea dreptate. Chiar dacă e mult prea târziu.

Lecții de viață pentru tinerele rebele

Povestea poate fi o lecție bună pentru tinerele rebele. Nu există bărbați prea minunați, perfecți. Într-o relație, nu e normal să existe secrete. Iubirea nu înseamnă cuvinte urâte spuse la beție și nici măcar o palmă din greșeală. După prima, vor veni încă multe altele. Poate, mult mai rele.

Vă recomand să citiți cartea, În cel mai întunecat colț! Chiar dacă unele pasaje sunt greu de imaginat, povestea este intensă, captivantă!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

24 Comments

  1. Hai ca iar mai facut curioasa, mi-ar placea sa o citesc, mai ales ca am terminat si eu ce aveam inceput.
    APP imi plaace mult semnul de carte

  2. Hmmm, tare mi-ai stârnit interesul cu această carte!
    Cred că va trebui să o caut, prea este interesantă și vreau să aflu ce s-a întâmplat cu Cahterine- Cathy.
    mulțumesc pentru recomandare!

  3. Eu si prietena mea am dat acum o luna comanda pe site-ul Herg Benet pentru volumul 4 din Ultimul Avanpost. Si-a cumparat si aceasta carte, iar de atunci ma tot obliga sa o citesc. Cred ca o sa i-o cer cat de curand.

  4. Cumva subiectul pare intuitiv, insa nu renunta in a fi captivant! Cred ca mi-ar placea si mie tare mult 🙂

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
mașină mai sigură
Sfaturi pentru o mașină mai sigură

O mașină mai sigură - drumuri în siguranță Ne dorim o mașină mai sigură pentru a ne simți în siguranță....

Close