Cu sau fără barbă? Tu cum preferi?

12

Cu sau fără barbă? Aceasta este întrebarea!

Cu sau fără barbă, îmi place că bărbații se îngrijesc tot mai mult. Își acordă tot mai mult timp pentru îngrijire. Caută produse destinate îngrijirii masculine. E o formă de respect față de propria persoană. Un bărbat îngrijit, cu sau fără barbă, atrage privirile.

E adevărat că pentru bărbați există mai puține produse cosmetice. Însă piața este în extindere și an de an apar produse noi, pentru ei. Cu cât crește interesul lor pentru îngrijire, va crește și numărul de produse pentru ei.

Cu sau fără barbă? Tu cum preferi?

Bărbații cu barbă lăsau o impresie proastă, cu ani în urmă. De ce? Păreau neîngrijiți, nepăsători. Acum, un bărbat cu barbă îngrijită, poate fi extrem de atrăgător. Bărbații cu barbă au început să se îngrijească mai mult. Noroc cu numărul mare de Barber Shop unde se pot îngriji corespunzător.

Începi să te întrebi cum ți-ar sta cu barbă?

Tot mai mulți prieteni și-au lăsat barbă? Acum te gândești să-ți lași și tu barba să crească. Trebuie să știi că va avea nevoie de timp de crească. Iar ca să arate bine, ar fi bine să mergi constant la barber shop. Acolo barba ta va fi tunsă și stilizată de specialiști. Dacă ai nevoie de informații în plus, îți recomand să citești acest articol. Te poate ajuta să te decizi asupra modelului potrivit de barbă.

Dacă ai o parteneră, ar fi bine să îi soliciți părerea. Femeile sunt deschise la schimbare. Cu siguranță, te va încuraja să-ți lași barbă. Și îți va găsi și cel mai apropiat Barber Shop. Probabil, tot ea te va ajuta să alegi cele mai bune produse pentru îngrijire!

cu sau fără barbă

Nici nu vrei să te gândești la barbă!

Aici, există două categorii de bărbați. Cei care au avut barbă, dar au renunțat la ea. Și bărbații care nu au încercat, dar nici nu doresc să încerce. Probabil chiar nu le stă bine sau nu au timpul necesar pentru îngrijire.

Aceștia sunt mereu în căutarea aparatului de bărbierit perfect. Norocul lor este că există pe piață o mulțime de aparate. Pot să aleagă dintr-o mare gamă de aparate. Aici, puteți găsi cele mai noi și performante aparate de bărbierit. Cu ajutorul lor, bărbieritul se face mai rapid și mai eficient. O adevărată plăcere, relaxare!

cu sau fără barbă

Ce spun femeile? Ce fel de bărbați preferă: cu sau fără barbă?

Femeile sunt mult mai deschise la schimbări. Acceptă cu lejeritate deciziile de schimbare de look. Un bărbat cu barbă pare mai chic, mai deschis la lucruri noi. Un bărbat bărbierit mereu impecabil denotă o fire serioasă și organizată!

Tu cum preferi să fie bărbatul de lângă tine, cu sau fără barbă? L-ai încuraja să-și lase barbă?

Întrebare pentru bărbații cu barbă! Ce te-a făcut să-ți lași barba să crească?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

  1. Cristina Dragomir on

    Mie nu prea imi placeau barbatii cu barba si chiar i-am reprosat multa vreme sotului ca a decis sa isi lase barba parca in ciuda mea. Acum m-am obisnuit cu el si chiar imi place. I-am cumparat o masina de tuns ca sa ii ajusteze lungimea din cand in cand, dar si cateva produse profi pentru ingrijirea barbii si rezultatele se vad.

  2. Sotul meu din cauza serviciului trebuie sa isi tunda barba chiar si al 2 zile. Insa pe perioada concediilor si-o lasa sa creasca, parca imi place mai mult cu barba cum ii sta. Il face mai sexy 🙂

  3. Clar pe cei cu barba! Insa si barba trebuie ingrijita, aranjata si stilizata. Altfel, nu oricine ar trebui sa aiba 🙂

  4. Cred ca depinde de fiecare barbat, nu oricui ii sta bine cu o barba, sau depinde si de lungimea acesteia. ^_^ Cu siguranta o barba iti ofera o oarecare maturitate, insa musai trebuie ingrijita bine. De fel am preferat barbatii fara barba mare. 😘

  5. Barba mi se pare un trend foarte misto care a prins in ultimii ani insa nu consider ca se potriveste oricui, pe sotul meu il prefer fara barba.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Durere de Zeruya Shalev
Durere de Zeruya Shalev recomandare de carte

Durere de Zeruya Shalev - o lectură tulburătoare Durere de Zeruya Shalev este o carte pe care o aveam în...

Close