Alege mobilă bucătărie ieftină pentru o bucătărie chic

12

În căutare de mobilă bucătărie ieftină

Îți amenajezi casa și ești la partea de amenajare bucătărie? Înseamnă că ești în căutare de mobilă bucătărie ieftină. Fiecare dintre noi ne dorim o bucătărie chic. Visăm la o bucătărie spațioasă și cu mobilă bine compartimentată. Însă ea trebuie aleasă cu grijă pentru a ne bucura de ea cât mai mult timp.

Mobilă de bucătărie ieftină nu înseamnă calitate scăzută. Din contră, de multe ori am găsit piese de mobilier ieftine, dar de calitate foarte bună. Prețul scăzut al mobilei nu trebuie să ne îngrijoreze. Poate chiar să ne bucurăm și să investim mai mult în electrocasnice.

De ce să optezi pentru mobilă bucătărie ieftină?

Tindem să credem că tot ce este ieftin este de calitate scăzută. Însă nu e așa. Eu m-am convins de multe ori. Prețul scăzut al mobilei poate fi datorat producției locale. Costurile de transport sunt mult mai mici. O firmă de mobilă mai puțin cunoscută poate avea prețuri bune pentru a atrage clientela.

În plus, de multe ori, și în cazul mobilei, plătim brandul. Eu am făcut o simulare pentru bucătăria mea. Prețul de magazin de renume a fost de 3 ori mai mare decât prețul dat de o firmă locală. Deci trebuie să căutăm mai multe firme și să analizăm oferta.

Mobilă ieftină – dacă nu dorești să investești mult în mobilă

Există persoane care se plictisesc repede de mobilă. Doresc să o schimbe la doi, poate trei ani. Aceștia sigur nu vor investi sume mari de bani în obiecte de mobilier.

Pentru unii bucătăria, este locul de făcut cafea și încălzit ceva în cuptor. Nici aceștia nu vor investi în mobilă scumpă. Dacă nu vei petrece mult timp în bucătărie, nu merită să investești.

Avem prieteni cu joburi solicitante și sunt mereu în delegații. Servesc masa în oraș, cu clienții, de multe ori. Aceștia, cu siguranță, vor opta pentru mobilă de bucătărie mai ieftină pentru că nu o vor folosi la adevărata ei valoare. Și ar fi păcat.

La ce trebuie să fim atenți când alegem mobilă bucătărie ieftină?

E important să verificăm mobila să nu fie cu defecte. Părțile de la exterior, cele la vedere, să nu aibă zgârieturi. Montajul să fie făcut de echipă profesionistă pentru a nu pierde garanția. Balamalele, șinele și mânerele să fie de calitate și rezistente.

Înainte de a achiziționa mobila, e important să întrebăm despre garanție. În ce condiții mobila sau accesoriile pot fi înlocuite. Trebuie să întrebăm și care produse sunt potrivite pentru curățare și întreținere. Acest detaliu este foarte important pentru a nu deteriora materialul din care e confecționată mobila.

Mobila Vento îți oferă multe variante de mobilier de bucătărie la preț decent. Modelele sunt interesante, de luat în calcul.

Tu ai încredere să achiziționezi mobilă mai ieftină? Crezi că mobila de bucătărie ieftină poate fi și de calitate?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

  1. tone monica on

    Tindem sa avem preconceptii ca tot ce e ieftin e de proasta calitate, dar ai dreptate de multe ori platim numele brandului. Clar cand investesti in mobila ieftina sau scumpa trebuie sa faci o cercetare amanuntita si sa te gandesti la pretul per purtare, cat de des folosesti acel lucru.

  2. Chiar am gasit ceva ieftin si exact cum imi doream, eu m-as baga sa o cumpar chiar daca in cativa ani se degradeaza, luam alta .

  3. Sincer eu n-am avut încredere când mi-am renovat apartamentul in care locuiesc, dar daca ar fi unul de dat în chirie, clar as lua o mobila de bucătărie ieftina.

  4. Eu chiar am ales una dintre cele mai ieftine mobile de bucatarie acum 12 ani si cred ca a rezistat destul. Nu s-a dezmembrat, doar a inceput sa se cojeasca putin pentru ca avem mereu condens in bucatarie. Anul asta o schimbam.

  5. Bineînţeles că putem corela calitatea cu un preţ avantajos. Important este să nu ne aruncăm pe prima ofertă şi să studiem piaţa cu răbdare. Să comparăm.
    Garanţia contează şi ea mult, exact cum spuneai.

  6. Sunt convinsa ca pot avea si eu o bucatarie draguta cu bani putini doar ca trebuie sa gasesc acel loc care imi poate oferi acel model care sa-mi satisfaca toate dorintele si care sa nu fie exagerat de scumpa

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
beneficii activități fizice
Beneficii activități fizice alături de copii

Beneficii activități fizice - mai multă mișcare După o lungă perioadă de stat în casă, simțim nevoia de mișcare în...

Close