Ce haine cuprinde dressingul copilului?

Ne place să fim cocheți, este un lucru natural. Dorința de a arăta bine, de a fi bine îmbrăcați în orice împrejurare, este un lucru normal. Ne place să avem obiecte vestimentare cât mai variate pentru a fi potrivite oricărui eveniment la care trebuie să luăm parte.

Ei bine, tot așa stă treaba și când vorbim despre îmbrăcăminte copii. Deși știm că ei cresc foarte repede, ne place să le cumpărăm lucruri frumoase. Iar ei învăță de mici că trebuie să fie cocheți.

Ce haine cuprinde dressing-ul copilului?

  • lenjerie si ciorapi copii – de preferat, din bumbac, fără prea mult elastan și microfibră. În funcție de vârsta copilului, vorbim de lenjerie cu animăluțe, Minnie, Minion. Noi suntem acum la categoria ”personaje din Frozen”.
  • pijamale copii – de iarnă și de vară. Pentru acasă, pentru grădiniță, pentru dormit în vizită la bunici, unchi, mătuși. Ați fi surprinși dacă întrebați un copil, câte categorii de pijamale există.
  • rochițe – fustițe și/sau pantaloni – ați fi tentați să afirmați că sunt mai multe haine pentru fetițe. Ei bine, acum am găsit atât de multe modele de pantaloni lungi, scurți pentru băieți, încât chiar avem de unde să alegem. Găsim multe modele drăguțe aici.
  • tricouri și bluze – potrivite anotimpului, există categorii pentru joacă, grădiniță, petreceri, mers în vizită.
  • pulovere și jersee – pentru zilele răcoroase de toamnă, dar și pentru serile de vară ploioase. Niciodată nu strică să aveți la voi, o haină mai groasă. La cât de schimbătoare e vremea, trebuie să fim mereu pregătiți cu haine potrivite.
  • jachete și hanorace – trebuie să fim pregătiți din timp pentru anotimpul rece, dar și pentru zilele ploioase și răcoroase. O pelerină de ploaie, o jachetă de toamnă impermeabilă, un hanorac vesel nu trebuie să lipsească din garderoba copilului.
  • șepci și căciuli copii – indiferent de anotimp, nu prea putem ieși din casă fără ceva pe cap. Vara, șepcile și pălăriile de soare, sunt menite să ne apere de soare, chiar și de ploaie. Toamna  și iarna trebuie să purtăm căciulă ca să nu ne înghețe urechiușele.

Aveți încredere în cei mici și oferiți-le posibilitatea de a-și alege singuri hainele. Dacă e posibil, mergeți împreună la cumpărături sau navigați împreună pe site-urile cu haine pentru copii. Puteți chiar să-i întrebați ce le place, ce și-ar dori să le cumpărați.

Karina și-a ales de mică hainele atunci când ne plimbam prin magazine. Se oprea la un anumit model și nu plecam acasă fără acea hăinuță. Îi făcea plăcere să o poarte și își amintea mereu de plimbarea  noastră prin magazine.

Foto

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.