5 idei cum să ne costumăm la petreceri

Evenimentele frumoase din viața noastră, trebuie sărbătorite alături de cei dragi. Am observat că lumea optează pentru nunți tematice. Petrecerile pentru copii sunt în funcție de vârsta copilului, cu un anumit desen animat. Și cum te poți prezenta la o petrecere cu tematică, dacă nu costumat ca atare.

Dacă pentru noi, cei mari, ne e destul de greu să ne integrăm într-o poveste și într-un personaj, pentru cei mici reprezintă o adevărată distracție. Ce poate fi mai frumos decât să porți rochiță cu personajul preferat din desene animate? Cea mai mare bucurie a Karinei este o invitație la o petrecere. Ne interesăm care e tematica și căutăm printre costume carnaval ce ne e pe plac. O mare parte le-am găsit aici.

Deși are doar 3 ani și jumătate, am participat la multe petreceri și de fiecare dată am optat pentru alt costum. Fire cochetă și pretențioasă, își alege cu grijă ținuta, accesoriile, dar nu uită de parfumul cu Elsa.

5 Idei cum să ne costumăm pentru petreceri de copii

  1. prima petrecere din viața unui copil o reprezintă botezul. Am remarcat că proaspătul creștin, este îmbrăcat, mai nou, în costum național. Mi se pare o alegere bună să respectăm portul nostru popular în această zi importantă.
  2. la propriile aniversări – alegeți tematica și costumul copilului în funcție de desenul animat preferat. Dacă la un an, va prefera Minnie sau Hello Kitty, la 2-3 ani, va alege cu siguranță, Elsa, Ana sau Sofia, Olaf, Minion;
  3. la petrecerile la care suntem invitați – dacă pe invitație nu este specificată tematica, atunci lăsați copilul să-și aleagă costumul. E o mare bucurie pentru ei să-și aleagă singuri ținuta. Chiar dacă nu e pe placul nostru, poate uneori ne-am dori să aleagă ceva elegant. Ei vor să fie comozi, lejeri, aleg haine cât mai colorate. Aveți încredere în gusturile lor.
  4. petreceri copii peste 6 ani – pentru ei e suficient o perucă, o cordeluță sau o mască, câteva accesorii și sunt gata de petrecere.
  5. organizează o petrecere acasă cu cel mic – costumați-vă cu ce aveți la îndemână. Pentru face paiting – folosiți produse de machiaj. Pentru îmbrăcăminte – improvizați dintr-o bluză largă, o eșarfă, chiar și un prosop. Puteți chiar să vă întocmiți coifuri drăguțe din hârtie colorată.

Chiar și adulții ”au voie” să se costumeze la petrecerile celor mici. Nu vă sfiiți să purtați o pelerină, o pereche de mănuși, o mască sau o cordeluță pentru a intra în atmosfera de petrecere. Cei mici se bucură când părinții intră în lumea lor și se joacă. Le place la nebunie să se joace și să distreze alături de cei mari.

Nu trebuie să mergeți la o petrecere ca să vă costumați. Puteți alege o zi pe săptămână, zi de carnaval. Fiecare zi este o nouă bucurie, nu uitați să vă bucurați și să profitați de ea la maxim!

Ce costum a purtat la ultima petrecere copilul tău? Dar copilul din tine, ce costum ar fi vrut să poarte?

Foto

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.