Alege să porți ie românească de Paști!

28

Ie românească – respect față de tradiții

O ie romaneasca nu trebuie să ne lipsească din garderobă. Sunt de părere că avem tradiții frumoase care trebuie promovate. Avem costume populare unice de care am uitat. Nu trebuie să neglijăm tradițiile românești. Fac parte din noi și sunt valoroase.

Am apreciat mereu nemții care se îmbracă în costum național timp de o lună, cât durează Oktoberfest. E un semn de respect față de sărbătoare, față de țară. E frumos să-i vezi pe toți în costumele lor. De la mic la mare, la birou sau la școală. Trebuie să ne iubim mai mult țara promovând ce avem noi tradițional.

Poartă ie românească tradițională de Paști!

Poartă o ie tradițională de câte ori ai ocazia. Mie nu îmi lipsesc iile din bagajul pentru vacanța de vară. Îmi plac mult pentru că sunt colorate, comode, de vară. Oamenii întorc capul ca să admire iile cu modele unice. Și de câte ori am ocazia, spun că sunt tradiționale românești.

Tradiția spune că de Paști e bine să purtăm haine noi. Iar eu aș adăuga că e bine să purtăm haine tradiționale. Imaginea oamenilor îmbrăcați în costume populare la biserică în zile de sărbătoare, e minunată. Mă bucur că unii oameni păstrează aceste obiceiuri. Copiii îmbrăcați în costum național sunt ca niște păpuși autentice.

Alege produse tradiționale 100% handmade Anilu

Îți dorești o ie frumoasă, autentică, dar nu știi unde să cauți? Îți recomand Anilu.ro.  Dacă vrei să faci cadou unui străin, o ie tradițională românească, alege să oferi una 100% handmade!

ie românească

Iată ce trebuie să știi despre iile comercializate de ANILU:

  • iile sunt lucrate manual!

Broderiile impecabile sunt cusute de meșteri artizani autentici. Modelele sunt deosebite, cu motive florale sau cu mătase. Aceste ii își doresc să aducă la viață vechile modele românești.

  • iile sunt și pe mărimea ta!

Nu trebuie să te îngrijorezi că nu îți vei găsi mărimea potrivită. IIle ANILU pot fi personalizate. Fiind lucrate manual, se pot adapta în funcție de cerința (mărimea) clientului.

ie românească

  • varietate de modele!

ANILU îți oferă ii tradiționale, dar și o colecție unică de rochii brodate manual. ANILU pune la dispoziție și ii pentru copii și costume pentru botez. Pentru măsurile standard în stoc, livrarea se face în cel mai scurt timp, oriunde în lume.

  • produsele ANILU sunt realizate pe pânză topită de bumbac, de cea mai bună calitate fiind apoi brodate manual.

Fii trendy, poartă ii tradiționale românești!

E momentul să facem loc în garderoba noastră, produselor vestimentare tradiționale românești! E momentul să le purtăm cu mândrie peste tot!

ie românească

Aceste ii pot fi ușor adaptate unei ținute. Poartă ie când ieși în oraș cu prietenii. Poartă ii în diverse combinații, de la fuste elegante până la blugi! O ie este o bijuterie vestimentară, ea poate aduce un plus de unicitate ținutei tale. Poartă ii colorate în vacanțe! Cu siguranță, vei atrage atenția tuturor! Fă cunoscută ia românească peste tot!

O rochie brodată manual trebuie să ai în dressing! Este confortabilă, feminină, din fire naturale, cu broderie unică!  Cu accesoriile potrivie, poate fi purtată la diverse evenimente!

Tu obișnuiești să porți ii tradiționale? Cum ai adapta ia românească tradițională la ținuta de Paști?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

28 Comments

  1. Eu sunt atrasa de iile traditionale. Imi plac aceste modele care acorda o atentie deosebita la detalii si materialul este de o calitate net superioara

  2. Daniela Oţet on

    Nu am in garderoba niciuna. Cert este că imi plac foarte mult si sper sa imi achiziționez cat de repede macar una.

  3. Vai, ce superbe par aceste ii! 😍 Îmi doresc de mai mult timp una, dar nu am găsit modelul “ideal”. Poate descopăr pe site ceva.

  4. ce-mi place mie mult la ie este faptul ca se poate asorta la o multime de alte articole vestimentare. Ia merge si cu la blugi, dar si la un pantalon elegant, la fusta scurta in clos, dar si la una creion, mai office. Este vesela, romantica, feminina si pretioasa. Nu ai cum sa nu o iubesti.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
fat bike
Vrei să mergi cu bicicleta și iarna? Alege fat bike!

Vrei să mergi cu bicicleta și iarna? Alege fat bike! Există mulți pasionați de biciclete, lucru care mă bucură nespus....

Close