De ce ai nevoie de banda de alergat acasă?

28

Banda de alergat te ajută să faci mișcare

Banda de alergat este un aliat pentru un stil de viață sănătos. Ne dorim o viață sănătoasă. Încercăm să mâncăm sănătos și să facem mișcare. Mergem la sală, facem jogging, ieșim la plimbare. Însă, uneori ne-am dori să facem mișcare în confortul casei noastre. Alteori, timpul pierdut până la sală, ar putea fi valorificat. Pierdem mult timp în trafic. Pierdem timp cu schimbatul la sală. O bandă de alergat te ajută să economisești timp.

Există multe avantaje de a folosi acasă banda de alergat. Ți le voi prezenta în cele ce urmează. Iar dacă te conving, o poți cumpăra și poți afla mai multe detalii aici.

De ce ai nevoie de banda de alergat acasă?

Trebuie să facem minim 20-30 de minute de mișcare pe zi. Însă ne mai rămâne acest timp la dispoziție între job, casă și familie? Dar dacă le-am putea combina, ar fi bine? Ar fi ideal, ar spune mulți! Ei bine, iată câteva avantaje de a avea o bandă de alergat acasă!

 • Ușor de folosit și în siguranță

Banda de alergat este cea mai ușoară metodă de a face mișcare. Ușor de folosit, simplu de întreținut.

Banda de alergat este o suprafață plană, fără denivelări, uscată. Majoritatea oamenilor se plâng că nu au unde să facă jogging. Trotuarele sunt pline de gropi, praf și mizerie. Să nu mai vorbim când plouă sau e frig afară. Dacă zona unde faci jogging nu este luminată sau sunt căței comunitari, nu te vei simți în siguranță.

 • Ușor de monitorizat

Ne putem monitoriza foarte bine progresul. Nu toți deținem ceasuri de urmărire a activității. Nu toți avem aplicații pe telefon sau nu dorim să ieșim la alergat cu telefonul după noi. Banda de alergat va monitoriza foarte bine activitatea noastră. Vom ști ce distanță am parcurs, în cât timp, câte calorii am ars.

 • Programe diverse pentru rezultate mai bune

Dacă optăm pentru o bandă de alergat cu display, vom putea alterna programele. Astfel, antrenamentul va fi mai interactiv și nu ne vom plictisi. În plus, ar fi bine să optăm pentru o bandă cu mai multe trepte de înclinare. Antrenamentul va fi mai eficient.

banda de alergat

 • Te ajută să slăbești

În 20 de minute de alergat pe bandă, poți arde 250 de calorii. Cu cât crești timpul și viteza, poți arde mai multe calorii. Fie că îți dorești să slăbești, fie dorești să îți menții greutatea, alergatul ajută mult.

 • Acasă, ai timp de alergat pe bandă

Principalul motiv pentru care oamenii nu fac sport e că nu au timp. Mămicile se plâng că nu au cu cine să lase copilul. Marele avantaj de a face acasă mișcare este că ai timp pentru toate. Poți alerga pe bandă când copilul doarme sau se joacă. Poți face mișcare în timp ce mâncarea stă la cuptor. Poți arde calorii pe bandă, în timp ce urmărești serialul preferat sau emisiunea preferată.

Banda de alergat este soluția pentru mișcare mai multă

Avem o viață sedentară. Frigul, ploaia, lipsa de timp, ne împiedică să facem câtă mișcare am vrea. E foarte important să facem mișcare. Ne ajută să slăbim, ne face să ne simțim mai optimiști și mai plini de energie. Avem mai mult chef de viață!

Tu câtă mișcare faci zilnic? Respecți cele 30 de minute recomandate pe zi? Dacă ai avea banda de alergat acasă, ai face mai multă mișcare?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

28 Comments

 1. Secretele frumusetii on

  Când eram copil mama era obsedată de tot felul e aparte de făcut mișcare acasă. Am avut de la banda, la doua biciclete și un stepar.

 2. Eu mi-as dori o banda de alergat acasa. Problema este ca pentru mine gasesc usor una potrivita, pentru sotul meu este mai complicat. Trebuie sa gasesc o banda semi profesionala ca sa poata sa se urge si el care are putin peste 100 de kg

 3. De fel sunt o persoană cam sedentară, dar îmi place să mă plimb prin natură, mai ales când este o zi frumoasă și nu e prea frig. Încerc să am cel puțin 30 de minute de mișcare zilnică, dar există zile când nu apuc să mă mișc pe cât ar trebui. Cred că o bandă de alergat este de ajutor în orice casă! 😊

 4. Ar fi super sa am asa ceva acasa, dar ar urma intrebarea fireasca- unde-mi incape. Aici este un punct nevralgic, nu mi-ar avea loc decat poate in balcon si acolo planuiam un colt de relaxare.

 5. Cristina Dragomir on

  Si eu o am pe lista de dorinte de ceva timp. Stiu ca o banda de alergat e scumpa, dar eu zic ca m-ar ajuta sa mai slabesc pentru ca eu de pilda nu as iesi sa alerg in parc, fiind foarte rusinata de aspectul meu fizic. Acasa nu m-ar vedea nimeni.

 6. chiar ajuta. Plus ca pot seta tot felul de programe. Noi nu avem loc de banda, avem insa bicicleta eliptica (primita de la o prietena ce s-a mutat) ) si tot o diferenta

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
recomandări seriale
Top 10 recomandări seriale pentru toate gusturile

Recomandări seriale de văzut în weekend Ne place să ne uităm la seriale, seara. Sau de sărbători, când avem timp...

Close