Alege ondulator automat pentru bucle perfecte

20

Ondulator automat – bucle de efect

Recunosc, sunt o mare fană a buclelor. Și visam mereu la un ondulator minune. Ce înseamnă ondulator minune? Să facă singur bucle! Nu m-am priceput niciodată la rularea lor pe ondulator. Când am auzit că există un ondulator automat am fost cea mai fericită. Am căutat câteva review-uri și am dat comanda.

Am un ondulator automat de 3 ani de zile. De fiecare dată când îl folosesc mă bucur că cineva l-a inventat. Acum, pot să am bucle perfecte cu minim de efort. Îl consider una dintre cele mai bune investiții. Poate reprezenta un cadou ideal pentru o persoană cu părul lung.

4 motive pentru care ador acest ondulator automat

Eu am părul lung și necesită îngrijire și aranjare. Consider că atunci când ai părul lung, trebuie aranjat pentru a arăta bine. Am fost pasionată de bucle dintotdeauna. Mă chinuiam noaptea cu bigudiuri, iar efectul era de maxim 2 ore. Acest ondulator automat mă ajută să arăt mereu aranjată!

ondulator automat

1. Bucle definite, de mare efect

Nu de puține ori, mă întreabă lumea cum obțin asemenea bucle definite. Secretul e în răbdarea de a selecta șuvițe subțiri. E nevoie de puțină îndemânare și răbdare, și poți să obții bucle perfecte. Sunt naturale și de efect. Dacă vrei ca părul tău să aibă puțin volum și coafura să nu fie foarte elegantă, optează pentru șuvițe mai groase. Lăsa-le să se răcească și apoi trece un piaptăn rar prin ele. Vei avea un păr frumos, cu volum și bucle discrete.

2. Bucle rapide în confortul casei tale

Timpul nu ne permite să optăm mereu pentru un aranjat la coafor. Cu acest ondulator automat, poți avea bucle ori de câte ori dorești. Consider că fiecare femeie trebuie să dețină un ondulator. E bine să ne învățăm să ne aranjăm cât mai des, iar acum soluția e la îndemâna oricui.

3. Bucle pentru orice eveniment

Suntem invitați la evenimente. De multe ori, primim invitația în ultimul moment. Nici gând să mai ajungi la coafor. Un ondulator te poate ajuta să obții un look elegant rapid. Buclele frumos făcute, prinse cu agrafe deosebite, pot crea un look chic.

4. Bucle care rezistă 48 ore

Da, chiar rezistă 2 zile în stare impecabilă. Eu obișnuiam să mă spăl pe cap seara. Tot seara îmi făceam și buclele. Foloseam un spray cu protecție termică înainte de a-l ondula. Îmi ondulam frumos părul și apoi îl fixam cu fixativ. Pentru a rezista mai mult, puteți prinde fiecare șuviță cu agrafă. Lăsați să se răcească de tot și abia apoi o fixați.

Ondulatorul este prietenul de nădejde al fiecărei femei

Îmi place să am părul aranjat. Iar ondulatorul mă ajută să am bucle perfecte. După 1-2 zile, buclele se mai desfac, însă părul tot are ținută.  Cu puțină grijă la dormit, buclele pot rezista cu succes, zile întregi. La duș, îți recomand să folosești o cască de păr. Apa de la duș e bine să nu fie fierbinte. Umezeala poate ”atenta” la rezistența buclelor. Cu câteva accesorii colorate sau elegante, poți obține look-uri diferite, dar de efect.

Tu folosești ondulator automat pentru a avea bucle perfecte? Cum ai grijă de părul și cum îți place să ți-l aranjezi?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

20 Comments

  1. Daniela Oţet on

    Mie-mi place foarte mult sa port parul bucle. Nu stiu, însă, dacă m-ar tenta acest ondulator. Cred ca as prefera unul conic.

  2. pandrea florina on

    Am si eu un ondulator acasa, dar nu ma omor prea tare cu el. Oricum am parut ondulat si chiar il folosesc din an in paste 😊

  3. in momentul de fata nu prea pot sa-mi fac bucle la parul meu scurt, dar si cand il aveam lung, parca aveam impresia ca nu prea tin… e adevarat, nu am ondulator automat. sa fie asta cauza?

  4. Nu-al inca, desi il vazusem la un moment dat la reduceri. Eu nu prea ma descurc cu placa de par, peria de par sau ondulatorul. Sunt genul cu 2 maini stangi, daca ma intelegi. Am vazut multe materiale video pe youtube si ondulatorul asta automat imi pare mult mai simplu de folosit. De-asta mi-l doresc si eu.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
fat bike
Vrei să mergi cu bicicleta și iarna? Alege fat bike!

Vrei să mergi cu bicicleta și iarna? Alege fat bike! Există mulți pasionați de biciclete, lucru care mă bucură nespus....

Close