De ce să alegi gresie exterior pentru garajul tău?

21

Cum ne pregătim garajul pentru iarnă?

Iarna se apropie cu pași repezi. Tot iarna ne bucurăm cel mai mult de garaj. E acea perioadă din an când apreciem la maxim garajul. Însă pentru a ne bucura de el, trebuie să fie bine realizat de la început. Oamenii nu investesc prea mult în garaj. Consideră că trebuie doar să adăpostească mașina. Însă există câteva detalii de care trebuie să ținem cont.

Alege gresie exterior pentru garajul tău

gresie exterior

Gresia de exterior ar trebui să aibă o rezistență mare. Ea trebuie să reziste la temperaturi scăzute, apă și umezeală. Acest tip de gresie exterior e concepută să aibă o aderență mai bună. Adică să nu aluneci pe ea. Ținând cont că intrăm cu mașina plină de zăpadă și apă în garaj, gresia trebuie să fie de calitate superioară.

Pentru a prelungi durata de viață a gresiei, se recomandă să se curețe. Intrăm cu mașina murdară. Se scurge apă, nisip, sare, pietricele. Toate acestea duc la distrugerea în timp a gresiei. E bine să spălăm gresia din interior. Nu ne ia mai mult de 5 minute să măturăm mizeria sau o înlăturăm cu jetul cu presiune.

Confort pentru garajul tău cu calorifere aluminiu

O soluție de încălzire a garajului la o temperatură medie sau menținerea temperaturii în garaj o reprezintă calorifere aluminiu. Pe perioada de iarnă și în zilele ploioase, umiditatea din garaj crește datorită faptului că intrăm în garaj cu mașina udă sau plină de zăpadă. Căldura din garaj va topi zăpada și va usca apa. Nu va lăsa ca umiditatea crescută să afecteze pereții sau obiectele depozitate în garaj.

gresie exterior

Mă veți întreba de ce să avem calorifere în garaj? Nimic nu se compară cu bucuria de a te urca într-o mașină caldă. Mașina se va încălzi mult mai repede și va consuma mai puțin combustibil. Căldura din garaj ne ajută să avem un maxim de confort în mașină, iarna. E important să te urci în mașină în garajul încălzit. Temperatura în mașină este de minim 16 grade. Iar când afară e mult sub minus, vei simți diferența.

Se poate să uităm ușa de la garaj deschisă. Sau să nu închidă perfect ermetic. Ne vom bucura că avem garajul încălzit. Căldura furnizată de calorifer ne va ajuta să nu ne facem prea multe reproșuri pentru că am uitat ușa deschisă.

Dacă deasupra garajului, avem o încăpere, ea va avea mereu pardoseala caldă. Căldura tinde să se ridice. Astfel ne vom bucura de pardoseală încăzită cu minim de efort.

În plus, în garaj păstrăm florile de exterior, mobilierul de grădină/terasă, diverse scule și ustensile necesare la o casă. Nu e recomandat ca ele să treacă prin diferențe mari de temperatură.

Voi aveți garaj pentru mașină? Ați optat pentru gresie exterior, calorifere aluminiu sau o ușă de garaj? V-ar plăcea să aveți garajul încălzit?

Foto Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

21 Comments

  1. la capitolul gresie de exterior si eu sunt de parere ca este o alegere buna pentru placarea pardoselii garajului. Nu este nici foarte scumpa, arata si bine, este rezistenta si se curata destul de usor.

  2. Noi nu avem garaj dar mi-ar placea foarte mult sa avem unul, mai ales unul incalzit si mi-as pune acolo nu doar masina ci si o canapea si un tv asa cum am vazut in filmele americane.

  3. Noi stam la bloc si stim cu totii cum e cu locul de parcare…unde gasesti, acolo parchezi. Daca ne vom muta la casa…cand ne vom muta, cu siguranta un garaj va fi printre primele construite 🙂

Leave A Reply

Read previous post:
agenție de traduceri
6 motive pentru a apela la o agenție de traduceri

Multiple beneficii pentru companie - colaborarea cu o agenție de traduceri O agenție de traduceri este o firmă specializată în...

Close