Alege meniul GreenBoxCluj pentru masa de Crăciun!

christmas-table-decor-ideas

S-a  dovedit că cel mai mult timp îl petrecem în bucătărie, gătind şi savurând apoi preparatele. Nu ştiu cum sunteţi voi, dar noi nu prea mâncăm două zile la rând acelaşi fel de mâncare. De ce? Pentru că mereu ne e poftă de ceva nou. Şi pentru că ne place să gătim, să improvizăm! Cel mai mult timp îl petrec în bucătărie în preajma sărbătorilor!
Mai avem câteva zile până la Crăciun și e momentul să ne facem lista de cumpărături. Primul pas este întocmirea listei de preparate pentru masa de Crăciun, apoi lista de cumpărături și statul la cozi interminabile. Seara de Ajun mă prinde mereu în bucătărie, dar anul acesta pentru că avem un Crăciun special, am decis să mă ocup doar de prepararea prăjiturilor, iar mâncarea să o comand! Să vă spun un secret! Stiați că se pot comanda pachete speciale pentru masa de Crăciun de la GreenBoxCluj?

GreenBoxCluj oferă catering pentru evenimente deosebite, petreceri private, iar mai nou pentru Crăciun și Revelion! Pachetele oferite de ei pentru masa de Crăciun cuprind platouri cu aperitive variate, ciorbă la alegere și sărmăluțe.Meniul pentru masa de Crăciun cuprinde:

  • Aperitiveșnițele, bărcuțe de ardei cu pastă de brânză, coșulețe din roșii cu pastă de brânză, ciuperci ciobănești, chifteluțe cu susan, rulou de șuncă cu hrean, rulada din piept de pui cu legume, doboș din cașcaval și șuncă, tartine cu icre, salată de ciuperci cu maioneză, salată de boeuf.
  • Ciorbă de perișoare sau Ciorbă rădăuțeană.
  • Sarmale cu afumătură 3 bucăți/porție, smântână și pâine.

La platoul de aperitive, gramajul pe portie este 200 grame, compuse din ce dorește clientul la alegere(3-5 tipuri de aperitive).

Comenzile trebuie lansate cu minimum 2 zile înainte de a fi livrate, iar plata se face la lansarea comenzii.  Nu se percepe taxa de transport în Cluj Napoca.
Prețul per portie este 39 lei,  iar comanda minimă este de 10 porții, peste 10 porții se poate comanda în orice număr de porții.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.