Invitație eveniment ”Bune maniere & Make-up de Lady”

make up

 În Cluj se întâmplă mereu ceva frumos, evenimente deosebite, care mai de care mai interesante. Și pentru că la început de an nou e bine să-ți treci în agendă toate evenimentele ca să nu ratezi ceva important, te anunțăm cu entuziasm că pe data de 18 ianuarie 2014 vrem să te invităm la un event deosebit organizat de 2 fete frumoase!

Evenimentul ”Bune maniere și make-up de Lady” a fost pus la cale de ManierArt și Gabriela Popescu, de fapt acest event este doar primul dintr-o serie de întâlniri de dezvoltare personală pentru doamne și domnișoare. Temele discutate și aplicate practic se desprind din larga paletă a bunelor maniere, unde specialistul va fi Anca Șerban – consultant în bune maniere (www.manierart.ro) și Gabriela Popescu make-up artist cu vastă experiență în domeniu (www.gabrielapopescu.blogspot.com).

De ce bune maniere și make-up? Pentru că femeia are grijă de societate prin intermediul familiei, ne-am gândit că înainte de orice, ea, femeia, trebuie să se simtă bine în propria piele. Participând la întâlnirile noastre, va avea parte de o dezvoltare atât la exterior, cât și în interior.

Când și unde? Întâlnirile vor fi bilunare și vor avea câte o temă specială de fiecare dată și se vor desfășura la cafeneaua Răgaz ( str.Decebal 22-24) ora 10:00- 17:00.

De prima întâlnire se vor bucura 50 de femei, iar de celelate vor beneficia primele 20 de înscrise, deoarece ne dorim să lucrăm 1 la 1 astfel încât participantele să plece cu abilități noi și informații aplicate. Contribuția pentru prima întâlnire este de 45 de lei (include cele 4 ore de training, gustări pentru invitați, pauze cu dulciuri, premii din partea partenerilor).

Femeia frumoasă din zilele noastre a învățat să-și împartă timpul între  familie, carieră, dar și îngrijire. Te așteptăm la întâlnire, avem atât de multe secrete să-ți dezvăluim!

2 thoughts on “Invitație eveniment ”Bune maniere & Make-up de Lady””

  1. Multim pentru prezentarea detaliata a invitatiei, sper ca ne vei prezenta la un momendat si o recomandare pentru intretinerea corporala si tot felul de tratamente gen masaj, bai fierbinte si o buna oferta pentru o sedinta sau un sejur pe la bai…

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.