Ghirlande luminoase pentru o curte de poveste

Ghirlande luminoase pentru curtea mea

Mi-am dorit mereu o casă și o curte mare. Visul s-a îndeplinit și de ceva timp amenajăm grădina. Flori de sezon, arbuști diverși, bradul natural pentru Crăciun. Casa noastră este locul unde se adună prietenii în weekend. Ne place să gătim și să mâncăm în aer curat. Iar la final, ne place să savurăm un pahar de vin bun, lângă foc.

Așa că a venit momentul să amenajăm un spațiu potrivit. Ne-am dorit foișor, acum a devenit o pergolă. Mobila a fost aleasă și comandată, urmează să ajungă. Și acum vine partea de decorațiuni și lumini.

Provocarea mea – să găsesc ghirlandele ideale

Adevărul e că mereu am visat o pergolă albă în stil american cu multe, multe lumini.  Să aibă un aer cozy, comfy. Locul ideal pentru relaxare seara și pentru poze deosebite. Da, locul unde vom crea amintiri și vom sărbători evenimentele fericite din familie.

ghirlande luminoase

Un prieten bun ne-a dat câteva sfaturi și ne-a recomandat Ghirlande luminoase. Aveam de ales între variantele clasice, din comerț sau să optăm pentru calitate, rezistență în timp. Eu sunt adepta lucrurilor de calitate, investesc pe termen lung. Vă spun și motivele pentru care Ghirlande luminoase a fost cea mai bună alegere. Mă bucur că aici am găsit o mare varietate de ghirlande luminoase de exterior.

Avantaje și beneficii:

 • consiliere și recomandări

M-am bucurat să găsesc personal amabil, bine informat, care a putut oferi o mulțime de detalii și explicații. De multe ori, tu ești convins că știi ce vrei. După câteva discuții, îți poți da seama că poți alege ceva mai bun, ceva mult mai potrivit.

Aici mă refer la dimensiuni și lungimi, intensitatea luminii, mărimea și designul becului. Există atât de multe detalii, nici nu vă puteți imagina. Iar pentru că detaliile fac diferența, e bine să alegeți cu atenție.

ghirlande luminoase

 • varietate de modele, lungimi

Pentru că fiecare dintre noi, avem nevoie de diverse lungimi, e bine de știut că la Ghirlande luminoase găsim ghirlande conectabile. Sunt prevăzute cu mufe conectabile pentru a obține lungimea dorită.

Orice ai visat pentru a lumina frumos curtea și grădina, găsești aici. Trebuie doar să alegi:

 • bec incandescent sau LED,
 • culoarea cablului, alb, negru, verde și verde închis,
 • puterea becului (de la 0,1W la 1,5W),
 • culoarea becului (Bohemia, Albe mate, Transparente, Colorate, Galbene, Ombre),
 • becuri detașabile sau nu, ghirlandă conectabilă sau nu,
 • material becuri (plastic sau sticlă), cu sau fără pendul,
 • diametru bec și lumina becului (caldă, naturală),

și alte câteva detalii tehnice. 

 • garanția calității, expediere în scurt timp

Persoanele fizice beneficiază de garanție 24 luni. În această perioadă de garanţie, cumpărătorul are dreptul în mod gratuit la repararea produsului şi înlocuirea pieselor sau subansamblelor defecte din vina producătorului.

Comanda este expediată rapid, în 24-48h ajung la destinatar ca să te poți bucura de produs.

ghirlande luminoase

Ghirlanda luminoasă aleasă de mine

După îndelungi dezbateri (și dispute) cu soțul meu, am ajuns la o înțelegere. Varianta cea mai potrivită pentru noi este aceasta, ghirlanda luminoasă cu becuri LED, E27, 2W, Cablu Plat/Rotund Negru, lumină caldă, conectabilă, 250M, de Exterior. Detalii pe care le veți înțelege după ce ploile ne vor să lăsa să le montăm. Și vă voi arăta poze mai explicite.

Lumina caldă oferă un plus de armonie

Lumina caldă pe mine mă liniștește foarte mult. Oferă un aer romantic locului și te îmbie la relaxare, deconectare. Îmi doresc din suflet să le văd montate și să mă bucur de efectul lor.

Aștept cu nerăbdare să alegem și ghirlandele pentru cele două terase de la casă. Încă mă gândesc dacă nu ar fi o idee bună să aleg o plasă sau perdele luminoase. Cu siguranță, până la iarnă, vom decora cu lumini întreaga curte.

Vă plac curțile și terasele amenajate cu ghirlande luminoase? Nu-i așa că au un farmec aparte?

Foto

11 thoughts on “Ghirlande luminoase pentru o curte de poveste”

 1. Se vad tare frumos ghirlandele astea. Nu m-am uitat niciodata sa vad cat sunt de scumpe pentru ca stiu ca sotul oricum nu ar fi de acord sa investim in ele, dar mie mi-ar placea sa le am si sa creez asa atmosfera magica.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.