La plimbare prin parc, cu căruciorul

Mother Looking At Baby In Stroller At Park

 

Ni se recomandă tot mai des să facem mișcare zi de zi, și mereu răspundem că pe cât de mult ne-ar  plăcea, pe atât de puțin timp avem la dispoziție. În plus, dacă ai copil trebuie să petreci puțin timp și cu el, să-ți îndeplinești și sarcinile casnice. Eu vă propun să le combinați, ieșiți la plimbare în parc cu copilul. Mie îmi place nespus de mult când parcul e plin de copii cu părinți, mămici cu cărucioare pentru copii, alcătuiesc un tablou atât de armonios.

Chiar dacă meseria de mămică și gospodină, îți ocupă mult timp, trebuie să-ți faci timp pentru o ieșire la plimbare cu copilul, să profiți de vremea voastră, să faci puțină mișcare, să-ți încarci bateriile. E un bun prilej pentru a petrece timp cu cel mic, dar și pentru  a socializa cu alți părinți. În funcție de locurile unde îți place să te plimbi, trebuie să ții cont atunci când alegi modelul de cărucior. Acum găsim modele atât de variate, de la cele clasice la cele moderne, de la cărucioare colorate la cărucioare sport. Site-ul Noriel este atât de bine dotat încât aici poți găsi căruciorul ideal pentru copilul tău, dar și pentru tine, încât oricâte pretenții ai avea, aici sigur găsești ceva potrivit.

Deși pare simplu la prima vedere și consideri că acest accesoriu este extrem de ușor de ales, ei bine, alegerea lui poate da bătăi de cap. Eu aș opta pentru un cărucior 3 în 1, adică să cuprindă căruciorul, landoul și scaunul de mașină. Landoul poate fi folosit de la primele zile de naștere până la vârsta de 6 luni și este prevăzut cu husă, saltea și copertină pentru soare.  Este foarte important ca landoul să se poată atașa ușor pe scheletul căruciorului cu ajutorul adaptoarelor integrate. Căruciorul este ideal pentru plimbări în parc sau în magazine, la cumpărături vă poate fi extrem de folositor spațiul de depozitare de sub landou.

Despre importanța scaunului de mașină nu știu dacă mai trebuie să vă spun. Deși există normative care prevăd folosirea scaunului de mașină pentru copii până la 6 ani, am observat că părinții sunt destul de indulgenți și îi lasă chiar și pe scaunul din față. Un scaun de mașină pentru  copii are rolul de a-l proteja în caz de accident. Acesta nu este doar un accesoriu, încă un obiect pe care aruncăm banii, este obiectul care poate salva și proteja copilul nostru. În culori variate, cu protecție pentru cap și umeri, cu mâner ergonomic și centură de siguranță cu prindere în 3 puncte, asiguri atât siguranța copilului, cât și un drum confortabil pentru el.

Cărucioarele de azi sunt atât de bine gândite, atât de drăguțe încât ți-e mai mare dragul să ieși la plimbare cu copilul în parc. Eu aș profita de fiecare zi frumoasă cu soare, indiferent de anotimp pentru a mă plimba cu copilul în cărucior prin oraș sau parc!

Vă invit la plimbare în parc  cu mic, cu mare!

Sursă foto

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.