Genți voiaj necesare pentru vacanță

Alege genți voiaj pentru o mai bună organizare

Vacanțele sunt mai frumoase atunci când avem totul la îndemână. Tindem să luăm toată casa cu noi în concediu. Dar nu întotdeauna încape totul în valize. Și în final, luăm cu noi doar ce ne încape în bagaj. Nu este exact ceea ce ne dorim.

Această problemă o aveam și eu. Până când m-am decis să iau noi genți voiaj. Ne place mult să călătorim. Stăm zile bune în vacanță, așa că e nevoie de mai multe haine. Nu îmi doresc să înghesui lucrurile în bagaje. Ele se șifonează prea tare sau risc să se deterioreze. Geanta potrivită te poate ajuta chiar să fii mai bine organizat.

Tipuri de genți voiaj necesare

Sunt genul de persoană care cumpăr din timp ce e necesar. Nu aștept să plec în vacanță pentru a cumpăra valize. Profit de oferte și reduceri și achiziționez cele necesare. Știu ce tip de geantă de voiaj am nevoie, dar și ce valiză. Așa se face că am cumpărat exact ce aveam nevoie. Vacanța de vară mi-a dovedit că am făcut cele mai bune alegeri. Chiar și soțul meu a fost surprins că din varietatea de genți bărbați, am ales pentru el exact ce avea nevoie.

Branduri consacrate

Da, contează și brandul dacă punem accentul pe calitate. Trebuie să avem grijă de lucruri pentru ca ele să dureze în timp. În plus, cei specializați pe genți voiaj și valize, sunt foarte atenți la compartimentare. Fiecare buzunar în plus este bine gândit. Iar fiecare fermoar în plus, te ajută să câștigi spațiu în plus.

Benzile de elastic din interior, cu cât sunt mai late, cu atât presează mai bine hainele fără a le șifona. Buzunare ascunse sunt un mare plus. Iar modalitate de închidere contează mult. Cele cu cifru sunt cele mai sigure, urmate de cele cu lăcat.

Valiză, ghiozdan sau geantă?

Eu consider că avem nevoie de toate tipurile de genți voiaj. Pentru vacanțe lungi, când avem nevoie de multe lucruri, valiza este cea mai recomandă. Valiza este de preferat și dacă zburăm cu avionul. Sau pentru a evita să ai prea multe genți și valize mai mici. Optăm pentru o valiză și când dorim să avem totul într-un singur bagaj.

Ghiozdanul este necesar pentru a avea la îndemână lucrurile esențiale. E ergonomic, practic și încăpător, dacă e bine structurat. Putând fi purtat pe umeri, în spate, îți lasă mâinile libere pentru alte bagaje sau pentru un plus de confort.

Geanta de voiaj este de nelipsit. Mi-am dorit tare mult una încăpătoare, dar nu foarte mare. Și am găsit geanta ideală. În ultima vacanță, mi-am dat seama cât de bine am ales-o. Au încăput mai multe lucruri decât aș fi crezut inițial. Buzunarele laterale sunt extrem de necesare. Ușor de transportat și strecurat printre alte bagaje. Geanta de voiaj este ideală pentru evadări scurte, când nu luăm prea multe cu noi. Ideal ar fi să aibă și roți, curea pentru umăr, dar și mâner rezistent.

Atenție la material și accesorii!

Materialul trebuie să fie de calitate. Extrem de rezistent și obligatoriu impermeabil. Fermoarele din material bun, folosite cu grijă, vor rezista în timp. Dacă tu călătorești mult cu avionul, optează pentru valize din fibră de carbon. Sunt printre cele mai rezistente. Valiza va rezista cu succes la manevrare, iar lucrurile tale, din interior, vor fi în siguranță.

Care sunt cele mai potrivite genți voiaj pentru tine? Ai din fiecare categorie sau doar una universală? Pui preț pe geantă de voiaj de calitate?

Foto

10 thoughts on “Genți voiaj necesare pentru vacanță”

  1. Am o mulțime de genți de voiaj și mi-am dat seama că îmi lipsește un troler mai bun și încăpător. Am noroc că de cele mai multe ori călătoresc cu mașina.

    Reply
  2. Noi de vreo un am de zile călătorim doar cu un rucsac, nu ne mai luăm bagaj de cabină sau de cală. Și da, urmărim să fie de calitate, ca greutatea să fie distribuită uniform pe tot spatele, să nu ne afecteze coloana.

    Reply
  3. Sincera sa fiu mi-am luat o geanta mai bunicica acum ceva timp si de atunci tot pe aia o folosesc. Nu pun mare pret pe calitate, dar nici nu merg cu orice fel de geanta in vacanta

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.