Îngrijirea pielii după plajă pentru un bronz de durată

Ai grijă de pielea ta!

Pielea noastră este cartea noastră de vizită. Trebuie să avem grijă de ea pentru a fi sănătoasă. Menținerea ei în stare perfectă trebuie să fie asigurată de un ritual de îngrijire. Folosirea la duș a produselor potrivite, cât și alternarea lor. Spumă de duș și ulei de duș, gel de duș și exfoliant de corp. Toate ajută ca pielea să fie bine curățată, iar celulele moarte îndepărtate.

Hidratarea după duș este un pas foarte important. Știu, mulți îl omit pentru că ”necesită timp”. Dar merită, aș zice eu. Și nu durează mai mult de câteva minute. Aplicarea unei loțiuni de corp este esențială.

Un bronz de durată?

Îngrijirea pielii după plajă este baza!

Ne pregătim pielea pentru plajă. Folosim exfolianți mai duri pentru piele. Îndepărtăm cât de mult putem, celulele moarte. Pielea nouă, curată și hidratată se va bronza mult mai frumos. Aplică constant cremă de plajă sau ulei de plajă. Te vei bronza frumos, uniform, fără arsuri.

Dar nu uita de îngrijirea pielii după plajă!

Este un aspect pe care am observat că mulți îl neglijează. Eu când comand crema de plajă cu SPF, comand și loțiune după plajă. Îmi place să folosesc din aceeași gamă. Anul acesta, am ales varianta After Sun de la Clarins. Este un gel calmant după expunerea la soare pentru un bronz de lungă durată.

Ador să fiu bronzată. Ador să stau pe plajă și să mă mângâie razele soarelui. Dar îmi place ca pielea mea să fie frumoasă, bronzată cât mai mult timp. Iată de ce cremă după plajă este prietena mea de nădejde după expunerea la soare. An de an, bronzul meu se păstrează mai mult timp. Eu mă pot bucura de o piele bronzată, aproape până la următoarea vacanță.

îngrijirea pielii după plajă
îngrijirea pielii după plajă

Ai stat prea mult la soare și te-ai ars?

Produsele cu pantenol sunt soluția ideală!

Joaca în apă sau pe plajă, cititul fără pauze sau adormitul la soare, se pot lăsa cu arsuri. Acestea trebuie tratate pentru ca pielea să nu se deterioreze prea tare și să scăpăm de senzația dureroasă, de arsură.

Produsele cele mai potrivite în caz de arsuri provocate de soare sunt loțiunile de corp după plajă cu pantenol. Cremele de pantenol calmează și hidratează pielea iritată. Are puterea de a accelera vindecarea rănilor epidermei, arsuri solare, dar și înțepături de insecte. Hidratează pielea în profunzime și o face fină și catifelată.

Îngrijirea pielii după plajă – o prioritate!

Ne place să ne expunem la soare? Trebuie să înțelegem că pielea are nevoie de îngrijire specială. Eu aplic loțiunea după plajă după fiecare duș, chiar dacă zilele de vacanță, cu expunere la soare, s-au terminat. Hidratarea o continui cu loțiuni de corp foarte hidratante. În urma expunerii la soare, pielea este foarte uscată. Deci e nevoie de hidratare intensivă.

Produsele pentru plajă, dar și loțiunile pentru îngrijirea pielii după plajă, le comand de pe Notino. Găsesc întotdeauna produsele de la brandurile mele preferate. De cele mai multe ori, sunt la prețuri de excepție.

Tu câtă atenție acorzi loțiunilor de corp care ajută la îngrijirea pielii după plajă? Apelezi la produse specifice sau neglijezi acest aspect? Creme cu pantenol ai folosit? Știai cât sunt de benefice pentru pielea arsă de soare?

14 thoughts on “Îngrijirea pielii după plajă pentru un bronz de durată”

  1. Cred ca e foarte important sa aplicam lotiuni dupa plaja pentru a repara daca ni s-a ars pielea!Eu mereu aplic lotiuni si asa hidratez si repar pielea! .

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.