La ce concluzii am ajuns cand mi-am căutat garsoniera ideală?

La ce concluzii am ajuns când mi-am căutat garsoniera ideală?

De mult timp tot mă gândesc să îmi cumpăr o garsonieră, un loc cât de cât confortabil pe care sa îl pot numi numai și numai al meu. Nici nu încape îndoiala că aș dori din toată inima să scap de calvarul a tot ce înseamnă chirie, adică tot felul de proprietari pretențioși, care nu îți fac niciodată contract (iar dacă îți fac e mai mult de formă pentru că în niciun caz nu e înregistrat la ANAF, practic e doar o bucată de hârtie lipsită de valoare), care pot oricând să te dea afară pe tot felul de motive.

Lista poate continua cu colegii de apartament, care pot să îți provoace cu adevărat cel mai mare disconfort. Nu mai zic de partea în care încep să îți vină facturile. Jumătate de salariu se duce pe chirie și un sfert pe facturi. Și mai zici că viața nu e frumoasă!

garsoniera ideală

În ultima perioadă, am tot analizat piața imobiliară să văd cum mai decurg lucrurile, adică prețurile și condițiile oferite de cei care doresc să vândă. Cu apartamentele si garsonierele vechi, vândute direct de proprietari,  m-am lămurit pe deplin. Nu erau decât tot felul de costuri ascunse și locuințe care arătau fix ca în perioada de glorie a anilor 70, adică erau un mare NU pentru mine, cu siguranță.

Garsoniera ideală se găsește în ansamblurile rezidențiale?

Așa că am ales să merg pe varianta ansamblurilor rezidențiale, neținând cont de orașul în care se aflau. Conta să fie mare și să îmi ofere oportunități de viitor, atât. Căutările mele au fost destul de intense, am încercat să consult numai firme mari, dar care să stiu că erau în același timp și foarte bine cotate. Adică, fără contracte dubioase, fără exploatarea celor care s-au ocupat cu construcția blocului propriu-zis, cu finisaje de cea mai bună calitate. Clar că trebuiau să fie plasate și în cele mai bune locuri.

Căutând după aceste criterii bătute în cuie, am dat de maurer-residence.ro, care m-a încântat din prima. Totul mi s-a părut cu adevărat, de la site până la modul în care se prezentau locuințele, implicit ansamblul rezidențial. Le-am verificat și portofoliul, care s-a dovedit foarte interesant, cu proiecte îndrăznețe, care au fost încununate de multe cuvinte de apreciere venite direct din partea clienților. Și pentru că acest ansamblu este construit în Brașov, am început să mă îndrăgostesc iremediabil de acest oraș, datorită Maurer Residence.

Garsonierele, care mă interesau cel mai mult în acest caz pe mine, le-am găsit la niște prețuri chiar decente, perfecte pentru a începe o nouă viață. Majoritatea prețurilor se încadrau în jurul sumei de 30000 de euro, un preț perfect dacă stau să mă gândesc la confortul și siguranța oferite în acel amplasament.

Ce am învățat până la urmă căutând garsoniera ideală?

Mizează pe nou pentru că o casă e cu adevărat o investiție de viitor! Până la adânci bătrâneți te vei bucura de confort, nu va trebui să începi să faci tot felul de reparații costisitoare dacă îți achiziționezi ceva nou de la un dezvoltator de top! Fără compromisuri, un cartier rezidențial îți va oferi tot confortul din lume, garantat, fără stres și vizitatori nepoftiți!

15 thoughts on “La ce concluzii am ajuns cand mi-am căutat garsoniera ideală?”

 1. cred ca am mai auzit de ansamblul asta de locuinte din Brasov. Nu mai stiu exact unde, insa. In ceea ce priveste garsoniera, oricat de spatioasa ar fi, parca nu e pentru mine. As prefera un apartament cu 2 camere ca sa am liniste cand am de lucru.

  Reply
 2. Am auzit de aceasta firma. Din cate stiu sunt parteneri ai multor branduri de incredere. Eu as prefera un apartament mai mare, dar soacra mea isi doreste sa se mute la garsoniera.

  Reply
 3. Intotdeauna un apartament sau o casa noua este mult mai buna decat ceva vechi, pe care il tot repari. Cand esti singur, o garsoniera este perfecta…eu insa as merge pe ceva cu mai multe camere, chiar 3…asta daca vreau o camera in care sa primesc musafirii :)))

  Reply
 4. Si eu mi-as dori o garsoniera in cartierul rezidential Brasov.Poate dupa ce termin casa o sa-mi iau pentru ca iubesc Brasovul!

  Reply
 5. Acum cativa ani mi-am cumparat si eu prima mea locuinta, o garsoniera la etajul 8. Nu-ti spun cata bataie de cap am avut pana am gasit-o si ce bataie de cap a fost in continuare pentru ca a trebuit imbunatatita.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.