7 motive pentru a apela la Clinica Dr Dragus, cabinet stomatologic în sectorul 1

Apelează cu încredere la cabinet stomatologic în sectorul 1

Toți avem frică de dentist. Frica de durere, frica de a nu descoperi ceva grav. Este important să avem grijă de dantură. Cu cât avem mai multă grijă de dinți, cu atât vom merge mai liniștiți la un cabinet stomatologic. Tehnologia nou apărută ne ajută ca vizita la dentist să fie plăcută și fără durere. Mă bucur că anumite proceduri durează mai puțin și sunt mai puțin dureroase.

7 motive pentru a apela la Clinica Dr Dragus, cabinet stomatologic în sectorul 1

O vizită la un cabinet stomatologic nu trebuie să vă sperie. Vizita regulată la 6 luni, vă scutește de probleme. Cu cât problema este identificată mai rapid, cu atât se va rezolva mai simplu. În ce condiții trebuie să apelezi la Clinica Dr Dragus, cabinet stomatologic în sectorul 1?

 • Vizita de control

Este important să mergem la un control la fiecare 6 luni. Sau atunci când apare o problemă. Amânarea vizitei la dentist vă poate costa un dinte și poate duce la complicații. Frica de dentist trebuie învinsă pentru a ne salva dantura.

Implanturile dentare reprezintă cel mai bun lucru pentru sănătatea dinților naturali. Ele au rolul de a restaura un dinte pierdut. Implanturile dentare trebuie să arate natural, să se simtă ca un dinte  de-al nostru, dar și să se potrivească și să funcționeze ca un dinte natural atunci când este implantat de un dentist cu experiență. După ce ați pierdut un dinte, nu stați mult pe gânduri. Apelați la un implant dentar pentru a avea dantura completă, dar și pentru a nu apărea alte probleme de sănătate.

Endodonție înseamnă interiorul dintelui în greacă. Endodontia se ocupă cu tratamentul canalelor radiculare ale dinților sau popular spus, scoaterea nervului dintelui urmată de tratarea canalelor și obturarea/sigilarea acestora. Tratamentele endodontice asistate de microscop este cea mai complexă formulă de lucru în endodonție. Endodonția microscopică mărește de 22 de ori și luminează puternic pentru a ajuta medicul să vadă detalii importante.

cabinet stomatologic în sectorul 1

 

Folosirea microscopului în tratamente de canal permite rezolvarea unor cazuri dificile. Cu ajutorul microscopului, calitatea tratamentului crește, dar crește și rata de succes de recuperare a dinților greu de tratat. Un tratament de canal bine făcut poate reda funcționalitatea dinților pacientului și cu îngrijire adecvată, poate preveni eventuale complicații viitoare.

Paradontoza este îmbolnăvirea prin inflamație a gingiei. Ea duce la deteriorarea aparatului de susținere a dinților, apariția mobilității dinților ducând la pierderea lor. Parodontoza nu este o îmbolnăvire a dinților! Statisticile spun că îmbolnăvirea gingiei duce la pierderea dinților mai mult decât cariile.

Paradontoza poate fi oprită și ținută sub control. Un prim pas îl reprezintă detartrajul minuțios. Dacă afecțiunea este mai gravă se poate interveni chirugical. Parodontoza netratată duce la pierderea dinților, iar în aceste cazuri nu se mai poate apela la implanturi dentare.

 • Estetică dentară

Estetica dentară ne ajută să avem o dantură de vedetă. Ea pune accentul pe îmbunătățirea aspectului dinților, gurii și zâmbetului. Dincolo de partea estetică, ea ajută la corectarea imperfecțiunilor de ordin plastic, dar și la menținerea sănătății dintelui.

 • Chirurgie dentară

Chirurgia dentară reprezinta o procedură medicală realizată la recomandarea medicului. În urma unui examen medical, pacientului i se prezintă detalii despre intervenție. În cazul unor afecțiuni parodontice, ortodontice sau de estetică medicală, chirurgia dentara este o soluție viabilă.

 • Albire dentară

Albirea dentară contribuie mult la îmbunătățirea zâmbetului, iar culoarea dinților este cea mai importantă. Studiile au arătat că cel mai eficient tratament de albire al dinților, dar și cel mai de durată se obține în cabinete medicale stomatologice, cum e cabinet stomatologic în sectorul 1. Albirea dentară profesionistă te ajută să ai un zâmbet frumos!

Voi ați apelat la serviciile acestui cabinet stomatologic în sectorul 1? Care dintre cele 7 motive v-ar tenta?

18 thoughts on “7 motive pentru a apela la Clinica Dr Dragus, cabinet stomatologic în sectorul 1”

 1. faptul ca se lucreaza si la microscop in acest cabinet cred ca le aduce multi clienti. Nu se foloseste aceasta tehnologie peste tot. Stiu ca e foarte sigura pentru ceea ce numim noi omorarea nervului sau pentru lucrari de reconstructie dentara.

  Reply
 2. Oh, Doamne! Dupa ce am vazut imaginile, m-am speriat un pic pentru ca urmeaza sa merg si eu la stomatolog (inca nu am decis la ce cabinet). Ultima data mi s-a spus ca trebuie implant pentru ca am probleme grave cu dantura. Ma bucur ca ai scris articolul pentru ca ma motiveaza sa ma mobillizez si sa fac o data programarea atat de necesara!

  Reply
 3. E de apreciat faptul ca ofera atat de multe servicii stomatologice de buna calitate. Eu locuiesc destul de departe de Bucuresti, la vreo 3000 de kilometri, insa ii pot recomanda prietenilor mei, caci merita sa fie luati in considerare.

  Reply
 4. este foarte important sa gasesti medicul stomatolog potrivit si sa ramai la el, eu am gasit in cele din urma in orasul meu! de retinut pentru Bucuresti!

  Reply
 5. Nu pot sa zic ca nu-mi este frica de dentist pentru ca as minti. Am fost la dentist ieri si mi-am scos o masea de minte. Chiar daca era ditamai maseaua nu m-a durut deloc si nici dupa nu a fost asa dureros cum ma asteptam. De un implant as avea si eu nevoie. Sper sa nu mai aman momentul

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.