Recomandare filme: Fury și Unbroken

2

fury

După o toamnă nebun de aglomerată și un început de iarnă plin de activități diverse, perioada sărbătorilor de iarnă ne-a prins obosiți și cu un dor nebun de a lenevi în pat, urmărind filme interesante. Tot mai rar găsesc filme care merită văzute și pe care să vi le recomand, dar după o lungă pauză, am găsit câteva despre care aș vrea să vă povestesc.

Fury – 2014 – aventură, acțiune, dramă, război – că mie îmi plac filmele despre război, știți prea bine, iar acest film a fost peste așteptările mele. Îl regăsim pe frumosul Brad Pitt în rolul principal, puțin îmbătrânit, dar rolul i se potrivește de minune. În timpul celui de-al doilea război mondial, pe măsură ce americanii înaintează spre inima Germaniei naziste, trupele americane câștigă teren datorită bunei strategii. Dar, din păcate, în urma unei ambuscade, tancurile sunt distruse și rămâne doar Don „Wardaddy” Collier împreună cu echipajul său. Acum e momentul să ia o decizie, fie se predau și suportă consecințele, fie își adună toate forțele și armele și luptă până la capăt.

Un film foarte bine regizat, actori bine aleși pentru fiecare rol, un film pe care îl veți urmări cu sufletul la gură!

unbroken

Unbroken – 2014 – biografie, dramă, război – deși s-ar putea să vi se pară la început puțin plictisitor, filmul chiar merită văzut și o să vă placă foarte mult. Acțiunea se petrece tot în timpul celui de-al doilea război mondial,  când avionul în care era și renumitul atlet Louis Zamperini, se prăbușește. El reușește să supraviețuiască împreună cu încă doi membrii din echipaj, dar la finalul celor 47 de zile, când sunt prinși de armata japoneză, supraviețuiesc doar doi. Ei sunt capturați și duși într-un lagăr de prizonieri de război. Li se explică foarte clar de la început că ei sunt ”dușmanii Japoniei” și vor fi tratați ca atare.

Un film presărat cu faze extrem de dure, care prezintă condițiile din lagăr, muncile grele la care sunt supuși prizonierii de război, dar vă spun că este un film cu happy-end ca să fiți motivați să-l vedeți!

 

 Vizionare plăcută!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

2 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
sfaturi de frumusețe
Sfaturi de frumusețe – de ținut minte

Sfaturi de frumusețe - ajutor de nădejde Cu toții avem nevoie de sfaturi de frumusețe. Uneori doar a alege niște...

Close