Florile aduc primavara in casa noastra!

florile aduc primavara in casa noastraNu lasa vremea rece sa te doboare. Lumineaza-ti ziua cu niste flori proaspete. Studiile au aratat ca oamenii uita de probleme, sunt mai intelegatori cu ceilalti, si se simt mai putin deprimati atunci cand au in  incapere flori proaspete.

Alte studii au aratat ca florile fac oamenii foarte fericiti atunci cand le primesc. Ceea ce nu stiam este ca daca avem in casa flori proaspete, ne vor induce o multime de sentimente de bine. Florile trebuie amplasate in zonele in care stam cel mai mult, bucatarie, living si in dormitor. Incearca sa ai mereu pe masa din bucatarie flori. Atunci cand faci piata, opreste-te si la florarie si cumpara flori de mai multe feluri.

Semnificatia florilor:

Azalea – ai grija de tine, simbol chinezesc pentru feminitatea

Cactus – durabilitate

Carciumarese – cu gandul la prietenii absenti

Craciunita – petrecere

Crinul – frumusete, puritate

Crizantema rosie – te iubesc

Crizantema alba – adevar

Crizantema galbena – dragoste superficiala

Floarea soarelui – fidelitate

Garoafa roz – nu te voi uita niciodata

flowers_36_Cum sa facem florile sa dureze mai mult?

1. intotdeauna curata cu atentie vazele, asta va impiedica bacteriile sa afecteze calitatea florilor.

2. indeparteaza toate frunzele ce vor ajunge sub apa in vaza. In caz contrar, ele vor putrezi, ceea ce va duce la aparitia unor bacterii ce vor scurta viata florilor.

3. intotdeauna pune in vas, praful pe care il primesti de la florarie, schimba apa la flori la 3 zile.

4. se recomanda ca florile pe care le cumparam sau le culegem sa fie pe jumatate deschise, astfel ne vom putea bucura de frumusetea lor atunci cand infloresc.

5. niciodata nu pune florile in plin soare sau langa un radiator. Acestea doua vor duce la evaporarea apei mai repede, si se vor usca foarte repede. Cel mai bun loc pentru a pastra florile este intr-o incapere racoroasa.

Continuarea articolului o gasiti pe blogul hobbygradina.ro!

De 8 Martie, vreau sa urez tuturor doamnelor si domnisoarelor, La multi ani si o primavara frumoasa! Sfaturile de mai sus va vor ajuta sa va bucurati mai mult de florile pe care le veti primi, azi, de la cei dragi!

2 thoughts on “Florile aduc primavara in casa noastra!”

  1. Cit de frumoasa este descrierea despre flori ,si cit de frumoase sunt ,parca ar vrea sa ne vorbeasca de fiecare data cind isi deschid petalele .

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.