Favoritele anului 2021 #makeup

Favoritele anului 2021 – produse de machiaj

Îmi place să mă machiez și aleg cu grijă produsele de makeup. Există câteva branduri preferate, dar am descoperit și altele noi. Piața este variată și alegerea tot mai dificilă. Eu mă bazez pe câteva criterii când achiziționez produse de machiaj.

Brandul este important pentru mine. Dar și ceea ce ei promovează. Un bun exemplu, îl reprezintă brandul Bobbi Brown. La ei găsesc mereu nuanțe potrivite mie, calde, naturale. Însă există mereu curiozitatea de a încerca și altceva. Așa am descoperit branduri bune de makeup, care au devenit favorite.

❃ Bobbi Brown

Primul produs folosit de la Bobbi Brown a fost un fond de ten. Mi s-a potrivit de minune și nuanța era exact ce aveam nevoie. Anul trecut am comandat rujuri noi. Iar din vacanța din Budapesta, mi-am luat câteva farduri de pleoape. Mi-a fost mai ușor în magazinul fizic să aleg nuanțele potrivite.

La favoritele anului 2021, Bobbi Brown, se încadrează perfect

 • luciul de buze, Crushed Oil Infused gloss
 • balsamul hidratant, Extra Lip Tint
 • fardurile de pleoape Metallic Eye Shadow și Luxe Eye Shadow
 • creionul de ochi de lungă durată Long-Wear Cream Shadow Stick
favoritele anului Bobbi Brown

❃ Yves Saint Laurent

Un brand de la care am încercat un fard de ochi care se aplică cu pensulă. Ușor de luat în vacanțe. Nuanță pe placul meu și extrem de rezistent pe durata întregii zile. Și am îndrăznit să încerc un alt produs de la ei. Un creion de buze în nuanța Carmin, eu folosesc creioanele de buze și pe post de ruj. Îmi place nuanța de roșu, rezistă minunat pe buze, fără a usca buzele.

favoritele anului YSL

❃ Clinique

Pudra de față de la Clinique o recumpăr de ani buni. Este pudra mea preferată. Am încredere în produsele Clinique pentru că e un brand de makeup dermato-cosmetic.

favoritele anului Clinique

❃ Shiseido

Un alt brand tare drag mie, de mare încredere, cu ingrediente safe. De la Shiseido, am încercat rujuri bune și cel mai bun dermatograf pentru ochi. Un creion pe care îl recumpăr deja a patra oară. Cu mină fină, dar de un negru intens care durează. E creion retractabil, mina nu se rupe la apăsare. Ador balsamul de buze tonifiant, este printre cele mai bune folosite până acum.

Recomand și paletele de farduri de la Shiseido. Au niște nuanțe tare calde, frumoase.

favoritele anului Shiseido

❃ Guerlain

Guerlain a fost brandul de la care am achiziționat o mulțime de produse de machiaj. De la fond de ten la pudră, tuș de ochi și rimeluri, rujuri și creioane de buze. Descoperirea de anul trecut, a fost primerul pentru buze, care se află printre favoritele anului 2021. Această bază ajută rujul să reziste mai mult pe buze. Puteți achiziționa cu încredere produse de makeup de la Guerlain. Vă asigur că nu veți fi dezamăgite.

favoritele anului Guerlain

Anul acesta îmi doresc să încerc și alte branduri. Dar și produse de la brandurile mele preferate. Notino are mereu oferte bune și profit de ele pentru a achiziționa produsele dorite la prețuri bune.

Favoritele anului 2021 #makeup sunt produse încercate de mine. Branduri de încredere pe care le recomand cu drag. Știu că există întotdeauna suspiciunea dacă un produs de machiaj merită atât de mulți bani. Eu consider și susțin că DA merită pentru tot ce intră în contact direct cu pielea ta, ochii, buzele.

Care sunt favoritele anului 2021 în ce privește produsele de machiaj? Ai încercat din produsele recomandate de mine? Este unul anume care te tentează cel mai tare?

11 thoughts on “Favoritele anului 2021 #makeup”

 1. Acum stii cum e, depinde de fiecare daca are si considera ca merita sa investească banii astia pe produse de make-up. Eu consider ca nu am de ce sa investesc atat de mult. Merg mai repede pe produse drugstore

  Reply
 2. Toate produsele sunt minunate, cu siguranță mi-ar plăcea sa le încerc pe toate! Fondul de ten Bobbi Brown mă tentează tare, încă nu am găsit fondul de ten perfect.

  Reply
 3. Yves Saint Lorand și Guerlaine am avut și eu și mi-au plăcut foarte mult. E drept, le-am primit, dar mi-am propus și promis să-mi cumpăr măcar câte un produs pe rând, pentru că merită. Tenul meu merită, eu merit.
  Mulțumesc!

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.