Cold cream Notino pentru îngrijirea de iarnă a pielii

Cold cream pentru îngrijirea pielii sensibile

Iarna, pielea noastră are nevoie de îngrijire specială. Frigul și vântul, dar și căldura din interior pot să afecteze pielea. Așa că se cere o îngrijire adecvată. Cold cream este exact ce ai nevoie în sezonul rece. Se recomandă să folosim produse în funcție de sezon și de nevoile pielii.

Cold cream este crema de iarnă menită să îngrijească tenul sensibil, afectat de frig. Este vorba de o emulsie pe bază de apă și ulei, care conține ceară de albine și ulei de măsline. Având o consistență densă, hrănește pielea în profunzime. Pielea sensibilizată de frig este protejată și îngrijită.

Crema de iarnă este indispensabilă

Îngrijirea pielii pentru mine este foarte importantă. Sunt atentă la schimbările pielii mele și o îngrijesc corespunzător. Iarna aceasta, am petrecut mai mult timp afară. Exercițiile de dresaj cu câinele meu trebuie să se facă indiferent de anotimp. Pielea mea a resimțit frigul și umezeala mult mai intens.

De la primele semne, am început o îngrijire și mai intensă. M-am documentat legat de produse care ar fi potrivite și m-am bucurat să găsesc la Notino o gamă întreagă de cold cream.

⇢ Crema pentru mâini

Crema pentru mâini nu îmi lipsește niciodată. Dar pentru sezonul rece, am luat una mai hidratantă. Crema de mâini Avène este potrivită nevoilor mele. Aplic seara pe mâini și masez ușor până la absorbția completă. La nevoie, aplic și peste zi, dar într-un strat mai subțire. Cold cream este potrivită și pentru genunchi, coate și călcâie.

Îmi place că este de dimensiuni reduse. O pot strecura cu ușurință în geantă. Astfel voi putea aplica de câte ori simt nevoia, chiar dacă nu sunt acasă. În plus, de multe ori sunt întrebată, nu ai o cremă de mâini la îndemână? Deci sunt de ajutor și celor din jur.

cold cream

⇢ Crema pentru față

Încerc să-mi protejez tenul cu cremă hidratantă și, parțial, cu fular fin când e foarte frig. Seara simt că aș avea nevoie de ceva mai multă hidratare. Crema de mâini de la Avène îmi place mult și mi se potrivește, prin urmare, pentru ten Avène Cold Cream este varianta cea mai potrivită.

Este ideal ca seara, după demachiere, să aplicăm o cremă mai hidratantă prin masaj. Va pătrunde mai bine în piele și dimineața vom simți tenul mult mai hidratat. Dacă ne dorim o piele frumoasă, sănătoasă, ea are mare nevoie de îngrijire cu produse adecvate.

Cremă de protecție și pentru cei mici

Și cei mici se confruntă cu piele sensibilă după expunerea îndelungată la frig. Joaca în zăpadă este o mare bucurie pentru ei. Frigul nu îl resimt și nu îi deranjează. Dar pielea are de suferit. Bioderma cold cream este potrivită pentru bebeluși și copii. ABC Derm Cold-Cream este o cremă nutritivă pentru față și corp.

Îți îngrijești tenul și pielea cu mare atenți în sezonul rece? Cold cream nu trebuie să-ți lipsească. Pielea ta îți va fi recunoscătoare!

9 thoughts on “Cold cream Notino pentru îngrijirea de iarnă a pielii”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.