Empties #2 produse recomandate

Îngrijirea este importantă pentru mine și îmi place să încerc produse noi. Recunosc că unele produse le recumpăr pentru că mă îndrăgostesc de ele. Destul de rar mi se întâmplă să găsesc produse potrivite mie. Iar acestea ajung să fie recumpărate. Unele produse chiar dacă mi se potrivesc, prefer să cumpăr altceva când se termină. Asta și pentru că există multe tentații noi pe piață.

Empties #2 pentru că am terminat multe produse bune și vreau ca lumea să știe de ele. Știu că este dificil să alegi un nou produs când sunt atât de multe pe piață. Produsele pentru îngrijirea tenului le folosesc la recomandarea cosmeticienei mele. Ea îmi cunoaște bine tenul de peste 7 ani de când merg la ea. De fiecare dată, ce mi-a oferit, mi s-a potrivit de minune. Pentru piele, păr, îmi place să încerc produse recomandate de persoane în care am încredere.

Empties #2 produse dragi mie

Am mare grijă de părul meu pentru că e gras, firul lung și subțire. Folosesc mereu aparate pentru stilizare pe bază de căldură. Îmi place să fie mereu aranjat, știu că îl agresez, prin urmare folosesc produse de îngrijire intensivă.

Eu sunt mulțumită de gama Olaplex

Online, sunt numeroase controverse legate de produsele Olaplex. Sunt scumpe, dar rezultatele se văd repede, e nevoie de cantitate mică de produs. Eu consider că își merită banii și reclama, le recumpăr de mai bine de un an. Părul meu este mult mai sănătos, mai rezistent, nu se mai electrizează, vârfurile nu se mai despică. Eu folosesc patru produse:

Am alternat cu gama Puring Everyday

În cadrul unei campanii pe Instagram, am folosit produsele Puring Everyday, șampon și balsam. Șamponul avea un efect de fresh al scalpului, lăsa părul curat și fin. Balsam a fost unul dintre cele mai bune folosite până acum. A reușit să hidrateze părul meu uscat de la prima aplicare. Părul meu părea proaspăt vopsit, extrem de hidratat și strălucea frumos de sănătate.

empties #2

Produse pentru duș și baie

Sunt îndrăgostită de produsele pentru duș sub formă de spumă. Am folosit de la mai multe branduri și mereu cumpăr tot ce găsesc. Mă impresionează de fiecare dată, sunt extrem de încântată. Îmi place acea textură fină, densă, care parfumează frumos pielea. Găsiți variante nenumărate, cu arome diferite, chiar și texturi interesante. Unele sunt direct spumă, altele sunt gel și în contact cu pielea, devine spumă. Balea cu aromă de căpșuni/zmeură găsiți în DM. Pe Notino, găsiți de la Kneipp Goodbye Stress spumă pentru duș și de la Victoria’s Secret.

La duș, am folosit și produsele de la Yves Rocher, miros minunat. Și am terminat și un exfoliat de corp, natural, achiziționat din Croația.

empties #2

4 produse de îngrijire bune

În cadrul evenimentelor pe care le organizez cu prietena mea, Mihaela, primim diverse produse de la parteneri. În decembrie, am primit de la Ommia skincare, un unt de corp excepțional. Este solid, iar în contact cu pielea se topește și hidratează foarte bine. Eu l-am folosit în sezonul rece. Pielea mea rămânea hidratată și fină zile bune, nu aplicam seară de seară și mă surprindea hidratarea de durată.

Crema de mâini de la Balea am cumpărat-o datorită ambalajului simpatic. Hidratează bine mâinile și are un miros plăcut.

Apa termală de la Beyus o ador, v-am tot povestit despre ea. Nu îmi lipsește din rutina de îngrijire, dar nici din geantă sau mașină. O am mereu la îndemână. Despre ea, v-am povestit aici.

Deodorant spray cu protecție 24h de la Uriage, Hygiène Fresh Deodorant, îmi place tare mult. Asigură o protecție bună, are un miros discret, îl recumpăr.

empties #2

Mai am câteva produse bune de care vreau să vă povestesc, așa că va urma Empties #3. Până atunci sunt curioasă dacă ați încercat aceste produse și dacă vi s-au potrivit.

7 thoughts on “Empties #2 produse recomandate”

  1. Dușurile și produsele de îngrijirea pielii, untul, cremele hidratante suunt și pentru mine cele mai folosite. În rest, am mare grijă cu produsele pentru ten și pentru păr, deoarece nu mi se potrivește orice. Și eu merg pe recomandarile cosmaticienei sau hair stylistului.

    Reply
  2. Spre rusinea mea, nu prea am folosit Olaplex. Ar trebui sa incerc si eu. Iubesc produsele Yves Rocher si am descoperit si eu niste produse Balea super bune. Ma bucur sa le regasesc si pe lista ta

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.