Seriale de văzut #1

Timpul meu este împărțit între activități și întâlniri, dar seara îmi place să-mi aloc momente pentru deconectare. Mă bucur că reușesc să citesc câteva pagini dintr-o carte aleasă cu atenție. Însă uneori îmi place să lenevesc și să urmăresc un serial.

Există multe seriale și filme pe care doresc să le văd. Pe unele, prefer să le văd la cinema pentru o experiență aparte. Dar unele seriale, îmi place să le urmăresc din confortul casei mele.

Recomandări seriale #1

Știu că e greu să alegi la ce să te uiți când există numeroase variante. Eu aleg în funcție de recomandări, actori, titlu, intuiție. Iată ce seriale vă recomand eu, care mie mi-au plăcut mult.

**Good Girls

Mi-a plăcut acest serial de la prima secvență. Știam că mă va prinde povestea acestor trei mame, prietene. Viața nu încetează să te surprindă și să te pună în situații limită. Poți să te lași pradă disperării sau poți căuta soluții. Nu știu să spun dacă ”soluția” găsită de ele e cea ideală, dar spun că e ingenioasă. Eu spun că nu aș risca niciodată așa, însă când e vorba de viața copilului, libertatea partenerului de viață, poate altfel vezi circumstanțele.

**Lupin

Un serial între acțiune, dramă și mult mister. Mi-a plăcut la nebunie că nu știam niciodată ce va urma. Assane Diop vrea să-și răzbune tatăl, închis pe nedrept în închisoare. Devine un hoț desăvârșit după ce se inspiră din aventurile magicianului, Arsène Lupin. Iată de ce e bine să fim cei mai buni în ceea ce facem.

**Luther

Acest serial atât de promovat de Netflix, pe mine nu m-a captivat chiar de tot. L-am urmărit fiind extrem de lăudat, și am înțeles de ce. John Luther este un detectiv foarte bun, rezolvând multe cazuri pentru că știe cum să intre în mintea criminalului. Însă viața sa privată e mult prea tumultoasă și intră în conflict cu superiorii.

**Harry & Meghan

Recunosc că mi-am dorit mult să văd acest serial. Bineînțeles că am citit și cartea, Rezervă Prințul Harry. Serialul mi-a răspuns la multe întrebări, m-a uimit, chiar m-a șocat cu unele detalii. Am fost surprinsă câte intimități au fost dezvăluite, dar am și înțeles cât rău poate face presa. Nu mi se pare corect ca intimitatea ta, valorile tale, să fie călcate în picioare de presă. L-am admirat pe Prințul Harry pentru expunerea sa, dar și puterea de a-și susține alegerile, bune și rele. E de văzut serialul, e de apreciat și de învățat lecția vieții.

seriale

**La chica de Nieve – Fata din înregistrare

Îmi plac tot mai mult serialele spaniole, La chica de Nieve a fost pe placul meu. O fetiță pe nume, Amaya, dispare din Málaga, în timpul unei parade de stradă într-o zi de sărbătoare. O jurnalistă pasionată se ambiționează să o găsească pe fată. Detaliile poveștii ce ies la iveală vă vor surprinde. Povestea te va captiva și vei urmări episod după episod.

**The Invisible Guest – Contratiempo

Acesta a fost în topul serialelor preferate mult timp. A trecut ceva timp până a fost detronat. Adrián Doria este un om bogat de afaceri și este suspect de crimă. Poliția îl arestează într-o cameră de hotel unde o femeie a fost ucisă. Îi este trimis un avocat de succes pentru a-l ajuta să-și pregătească apărarea sau poate fix invers. M-a ținut în suspans cu fiecare replică, nici până în ultimul moment nu am bănuit finalul.

**Trei vieți – Triada

Alt film spaniol care reușește să te captiveze din prima. Ce ai face dacă ai afla că mai ai două surori gemene? Rebecca descoperă că mai are două surori de care a fost despărțită la naștere. Dorește din tot sufletul să le găsească și apoi să afle de ce au fost despărțite. Secrete ies la iveală mereu atât cât să te facă să vizionezi tot serialul dintr-o suflare.

seriale

Acestea sunt recomandările mele, sunt curioasă dacă voi le-ați văzut. Ce alte seriale îmi recomanzi?

4 thoughts on “Seriale de văzut #1”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.