Echipament sport de calitate pentru confort sporit

Un stil de viață sănătos își dorește fiecare dintre noi. Acest lucru înseamnă că vom acorda atenție sporită, alimentației și consumului de lichide, cât și mai multă mișcare. Adoptăm o dietă potrivită nouă, apelăm și la ajutor specializat și ne mobilizăm să mâncăm mai sănătos. Însă ideal ar fi să nu neglijăm exercițiile fizice. Cele două, alimentația și mișcarea, merg excelent împreună și obținem rezultatele dorite.

Ca să te motivezi să începi să faci mișcare, îți recomand să alegi un echipament sport de calitate. Te vei simți confortabil și dacă și arată bine, îl vei purta cu mai mult drag. Da, partea estetică contează și când e vorba de hainele pe care le purtăm când facem mișcare.

Cum alegem un echipament sport potrivit?

Ai spune că nu merită să investești în haine sport și că poți purta ce ai deja în dulap. Mi se pare greșit și voi explica și de ce. Hainele cu care vei face sport trebuie să aibă anumite caracteristici pentru a te simți confortabil în ele, dar și pentru a te motiva să mergi la sport.

**acordă atenție sporită pantofilor sport

Indiferent ce tip de mișcare alegi să faci, încălțămintea sport mi se pare cea mai importantă. Este esențial să fie de calitate, talpa să fie moale, nu rigidă, modelul comod, din material bun. Skechers este un brand care respectă aceste cerințe și îmi plac modelele lor pentru că sunt trendy. Îi poți purta zi de zi, la plimbări mai lungi, sau în cadrul antrenamentelor. Sunt potriviți pentru interior și exterior, pentru ținute complet sport sau pentru ținute casual. Cu cât pantoful va fi mai comod și mai chic, te va tenta să faci mai multă mișcare.

**îmbrăcămintea sport de calitate înseamnă confort

Hainele de casă nu reprezintă echipament sport. Aș dori să se înțeleagă acest detaliu. Îmbrăcând haine de casă, puțin uzate, ieșite din modă, ne vom simți confortabil să stăm, nu să facem mișcare.

Echipamentul sport înseamnă bustieră, tricou/maieu și pantaloni din material elastic. Acestea trebuie să ofere respirabiltate bună, să absoarbă rapid transpirația și să regleze temperatura corpului. Întotdeauna când văd produsele Under Armour îmi vine cheful de mișcare, de sport și am o senzație de confort maxim când le port.

**accesorii sport

Nu trebuie să vă lipsească o șapcă sport, mănuși și flanelă în funcție de anotimp. O geantă sport încăpătoare în care să aveți toate cele necesare.

Un accesoriu important îl consider, sticla de apa. Este esențial ca în timpul exercițiilor să consumăm multă apă. Sticla de apă trebuie să fie ușoară, practică, cu un design ergonomic.

Echipamentul sport cu cât e mai confortabil, de calitate și trendy, ne vom mobiliza mai mult să facem mișcare. Spun asta din propria mea experiență și mi se tot confirmă în timp. Este o investiție, dar e una de durată dacă alegi calitate și este, totuși, pentru confortul tău.

Poate fi dificil să te mobilizezi să faci mișcare. Azi ești obosit, ai avut o zi lungă și grea. Poate nici vremea nu ajută, că e fie prea cald, fie prea frig, fie plouă. Putem găsi mereu motive pentru care să nu facem mișcare. Cum ar fi să schimbăm strategia? Să ne căutăm tot mai multe motive pentru care să facem mișcare. Ne dă o stare de bine ieșind din zona de confort. Ne vom dovedi că ne putem mobiliza știind că e pentru sănătatea noastră. În plus, îi putem motiva și pe cei din jur.

Tu câtă mișcare faci zilnic? Crezi că un echipament sport de calitate, confortabil și în culorile preferate, te-ar motiva mai mult?

5 thoughts on “Echipament sport de calitate pentru confort sporit”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.