Descoperă joaca cu LEGO

lego

Jucăriile trebuie să existe în toate casele, indiferent de vârsta copiilor sau a adulților. Sunteți surprinși? Credeți că adulților nu le place să se joace la fel de mult ca și copiilor? Petrecând timp cu cei mici, ne place să facem activități care să ne întărească legătura dintre copil și părinte, dar și care să ne relaxeze, pe noi, cei mari. Când cei mici se plictisesc de jucării care nu le mai satisfac curiozitatea, aleg jocurile care le stimulează imaginația, și de cele mai multe ori aleg lego

Când eram eu copil, lego nu prea exista pe piață, iar când au apărut au fost la un preț destul de ridicat, iar eu prea matură, credeam atunci, să mă mai joc. Am descoperit prin cadourile pe care le caut și le aleg pentru nepoțica mea, că există destul de multe jucării care mă atrag și pe mine. Piața este acum atât de diversificată încât poți mulțumi și cel mai pretențios copil.

Lego reprezintă întotdeauna o bună alegere atunci când nu mai știi ce cadou să oferi unui copil, și nu fi surprins atunci când îți va cere să te joci cu el, iar tu vei descoperi cât de mult îți place să te joci.

În anul 1932, într-o fabrică din Danemarca, se nășteau predecesoarele cărămizilor LEGO de astăzi. La început se fabricau doar scărițe, mese de călcat și jucării din lemn, în timp fabrica a achiziționat o mașină de injectat mase plastice pentru producerea jucăriilor. În 1949, se produceau deja peste 200 de modele de jucării de lemn și plastic, chiar și cărămizile ce se puteau îmbina. Sistemul de îmbinare a fost brevetat în anul 1958, iar în scurt timp a ajuns și pe piața din America. Cu ajutorul cărămizilor, cei mici puteau construi clădiri, camioane, avioane, vapoare. Linia DUPLO pentru preșcolari ce cuprinde cărămizi mai mari, LEGO reușește să atragă copii mai mari și adolescenții.

Jucăriile LEGO se adresează copiilor de toate vârstele, sunt dorite și de fete și de băieți, sunt jucăriile de care nu se pot plictisi.

Categoria LEGO Disney Princess este dedicată special iubitorilor de povești Disney. Prin joacă și construcție, copiii pot afla poveștile lui Disney, se pot bucura de personaje. Eu am ales pentru Karina, după ce m-am uitat cu atenție pe site-ul NorielLEGO Disney Princess – Castelul stralucitor de gheata al Elsei, pentru că în această perioadă este extrem de pasionată de povestea Elsei, este atrasă de personaje și îmi cere mereu să-i spun povestea. M-am gândit că aș putea să-i ofer în dar acest castel, iar în timp ce construim împreună castelul, să-i spun povestea și să încercăm să adăugăm detalii noi.

În curând, va trebuie să mergem la ziua de naștere a unui băiețel și știu sigur că un joc LEGO din categoria Lego Jurassic World, îl va face foarte fericit pentru că adoră dinozaurii. Iar pentru tatăl copilului, care își serbează ziua de naștere, o zi după, am ales un joc din categoria LEGO Speed Champions. Însă cadoul din spatele darului fizic, îl va reprezenta timpul pe care îl vor petrece împreună reușind astfel să-și întărească relația tată-fiu, să petreacă timp de calitate împreună.

Un joc LEGO, o carte bună, un puzzle reprezintă mereu un cadou ideal pentru copii!

 Foto 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.