Cuptorul ideal dezvoltă pasiunea pentru gătit

12

Cuptorul ideal – ajutor de nădejde

Cuptorul ideal există pentru fiecare dintre noi. Important este să știi exact ce ai nevoie și să alegi varianta potrivită. În perioada în care amenajam bucătăria, alegerea electrocasnicelor a fost o provocare. Bucuria a fost imensă când am găsit personal amabil care deținea informațiile necesare. Știam ce am nevoie, decisesem și brandul. Cu ajutorul personalului am ales cuptorul potrivit mie și după 5 ani încă îl ador.

Pasiunea pentru gătit poate fi dezvoltată dacă ai ajutoarele potrivite. Iată de ce e bine să investim în electrocasnice, ustensile de bucătărie. Cu cât vei avea produsele mai potrivite, cu atât vei găti cu mai mult drag.

Cuptorul ideal dezvoltă pasiunea pentru gătit

Mi-a plăcut dintotdeauna să gătesc, însă cuptorul vechi îmi dădea bătăi de cap. Trebuiă să ”păzesc” preparatul. Ceea ce însemna timp pierdut și verificat tava de prea multe ori. Pentru bucătăria de la casa mea, am ales un cuptor care să mă ajute să fac tot ce îmi doresc, perfect, și în timp util.

  • preparate sănătoase gătite perfect

Tindem să facem preparate sănătoase, însă secretul e ca ele să fie gustoase pentru a fi acceptate. Gătitul la cuptor ajută la menținerea gustului unui preparat. Prefer să gătesc legume la cuptor pentru că își păstrează mult mai bine aromele. Iar cât timp legumele sunt la cuptor, pot să prepar carnea la gril. Sau să fac un duș relaxant.

  • rețete predefinite

Cuptoarele noi au o mulțime de programe. Cuptorul ideal are și rețete predefinite. El știe exact unde trebuie așezată tava în cuptor. Opțiunile de gătit le schimbă singur. Cronometrul ne asigură că preparatul va fi gata la momentul potrivit. Nu riscăm nici să fie crud, nici prea făcut. Acest detaliu este important, mai ales la preparate pretențioase. Așa ar fi, carnea de miel sau vită, gătirea puiului întreg perfect sau a raței. Nu mai zic de coacerea examplară a produselor de panificație și patiserie.

cuptorul ideal

  • pizza perfectă acasă

Pizza este acel preparat de care nu te poți sătura. Chiar și acasă poți realiza o pizza delicioasă dacă ai cuptorul ideal și respecți trucurile din rețete de pizza. Există câteva detalii de care e important să ții cont pentru a obține pizza perfectă. Cuptorul este esențial în coacerea rapidă a blatului și prăjirea suficientă a ingredientelor. Cu puțină răbdare, vei obține pizza de care se vor îndrăgosti toți musafirii.

E mai ușor să gătești atunci când cuptorul face treaba cea mai grea, perfect. Alege cuptorul ideal în funcție de nevoile tale. Pregătește preparate culinare inedite și cuptorul te va ajuta să le coci perfect! 

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

  1. Ce vad aici la tine pe blog este un cuptor perfect. Eu mi-am luat aragaz nou acum vreo 2-3 ani dar nu am nimerit cuptor bun. Asta este acum, nu am loc in bucatarie sa-mi iau inca unul, electric.

  2. Cereces Loredana on

    Chiar saptamana trecuta mi-am cumparat si eu unul!Am copt doar biscuiti si putin mi s-au ars!Acum nu stiu de ce,pentru ca inca nu am gatit prea mult ca sa imi dau seama!

  3. Fix asa e! Pasiunea pentru gatit poate fi dezvoltata dacă ai ustensilele de care ai nevoie. 🙂 E si cazul meu. Inainte de a avea un cuptor electric nu gateam asa des si nici diversificat. Acum insa ma bucur ca ma pot relaxa gatind.

  4. Să știi că sunt de acord cu tine, cuptorul ideal chiar dezvoltă pasiunea pentru gătit. Spun acest lucru pentru că de curând am schimbat cuptorul și am gătit în ultimele 2-3 săptămâni mai mult ca niciodată și toate preparatele au ieșit delicioase.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
vacanță în România
Destinații ideale de vacanță în România

Planuri pentru vacanța de vară! A venit vara și îndrăznim să facem planuri pentru vacanță. E nevoie de relaxare după...

Close