De ce aleg să fac cumpărături online

În perioada pandemiei, am ales să fac cele mai mult cumpărături online. Magazinele fizice erau închise și trebuia să comand diverse produse uzuale. Recunosc că unele cumpărături online erau și de plăcere, din drag de a comanda ceva pentru mine. De multe ori comandam și pentru că ofertele erau tare bune. Nu uitam să comand ceva și pentru soțul meu, pasionat de mașini. Cel mai tare s-a bucurat când i-am făcut cadou un kit polish pentru faruri.

Din acea perioadă, m-am învățat să caut online, oferte și promoții la produsele necesare. Obișnuiesc să comand în cantități mari, cum e mâncarea pentru cățel, sau obiecte voluminoase sau grele pe care îmi este greu să le manipulez. Așa că pentru mine a comanda online este și o necesitate, dar și un beneficiu.

Ce fel de cumpărături online recomand?

Sfatul meu ar fi să aveți timp pentru a cerceta online. Orice produs necesar poate fi găsit pe mai multe site-uri, la prețuri diferite. Nu vă grăbiți să comandați, studiați piața.

**comand online mâncarea pentru câine

Câinele meu este deja adult și consumă destul de multe bobițe zilnic. Prin urmare, am decis să comand mai mulți saci deodată din mai multe motive. Există site-uri pe care dacă comand, prețul scade în funcție de numărul de saci comandați. Transportul este gratuit datorită prețului final. Mie îmi convine să îmi aducă curierul sacii de mâncare până în garaj. Vorbim totuși de peste 30 de kg.

**online, varietatea este mult mai mare

Îmi place să mă plimb prin magazine pentru a face cumpărături. Din păcate, trebuie să vizitez mai multe magazine pentru a găsi ce am nevoie. În online, scap de această problemă. Varietatea de produse este atât de mare încât am de unde alege ce vreau și ce îmi place. Pot să studiez caracteristicile fiecărui produs pentru a mă asigura că aleg ce e mai bun pentru mine. Mi-aș dori și în magazinele fizice, varietatea de produse și promoții pe care le găsesc în online.

cumpărături online

**cumpărături online la orice oră

Acesta rămâne un principal beneficiu pentru mine. Online poți comanda la orice oră, din zi și din noapte, indiferent de zi, sărbătoare. Eu am nevoie uneori să mă consult cu soțul meu la unele cumpărături. Așa a fost și în cazul în care trebuia să aleg siguranțe auto și nu știam la ce detalii să fiu atentă. Bineînțeles că în urma acestei achiziții, am rămas și cu multe informații utile pe care le voi ține minte și pe viitor.

**iei decizii și pe baza recenziilor la produse

Majoritatea facem cumpărături online, însă puțini ne întoarcem pe site să lăsăm o recenzie. Ar fi de mare ajutor pentru ceilalți viitori clienți. Spuneam că varietatea de produse este extrem de mare, prin urmare alegerea este și mai dificilă. Însă recenziile lăsate la produse m-au ajutat în nenumărate rânduri să fac alegerea corectă.

Vă recomand atunci când ați găsit un produs bun, să reveniți pe site și să lăsați o recenzie cu multe detalii. Dar și varianta cealaltă este valabilă. Dacă un produs v-a dezămăgit, spuneți în câteva cuvinte părerea voastră. Ambele păreri, pozitive sau negative, sunt de real folos pentru alți clienți.

Aș vrea să știu dacă tu faci cumpărături online? Ce fel de produse comanzi cel mai des online? Dacă ai sfaturi, recomandări, nu uita că cititorii fideli ai acestui blog de lifestyle le primesc cu mare drag!

2 thoughts on “De ce aleg să fac cumpărături online”

  1. Sincera sa fiu prefer sa merg dupa cumparaturi in magazinul fizic doar pentru alimente. In rest, prefer sa-mi fac cumparaturile online. Pe de-o parte imi place ca le primesc direct la usa si castig ceva timp si imi place sa fac diverse cautari online care ma ajuta sa aleg produsul potrivit la pretul pe care-l consider eu ok

    Reply
  2. Cel mai mult la cumparaturile online, imi place ca pot sa gasesc un pret mult mai mic, doar cu un search. Pe cand la magazinele fizice trebuie sa te plimbi destul de mult. Plus ca uneori ce economisesti pe produs, dai pe combustibil.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.