Cum să ai sprâncene perfecte?

Pune accentul pe sprâncene perfecte

Ne place să avem un look natural și îngrijit. Iată de ce eu pun accentul pe îngrijirea tenului. Machiajul există mereu, dar minimalist și natural. Consider că o femeie trebuie să-și pună în evidență ochii și buzele. Dar se poate face acest lucru și fără a exagera cu culori tari. Totul ține de îngrijire și naturalețe, tot mai în vogă acum.

Mi-a plăcut întotdeauna să am sprâncene perfecte. E important să aibă un aspect îngrijit. Forma să fie naturală, dar bine aleasă în funcție de fața noastră. În trecut, am optat pentru tatuaj, micro blanding. Acum, cu produsele potrivite de pe Notino, reușesc să am sprâncene perfecte cât mai natural.

Top produse necesare pentru sprâncene perfecte

Sprâncenele e important să fie pensate cât mai finuț. Să se păstreze forma lor naturală și să se vadă că sunt îngrijite, chiar și fără produse de machiaj.

Pentru un look natural al sprâncenelor, ele trebuie doar conturate. Vei spune că e complicat. Îți voi dovedi că folosind produse potrivite, vei obține sprâncene de care să fii mândră. Poate la început nu va fi exact ce îți dorești. Dar practica te va ajuta.

Gel sprâncene – must have

La început, mi-a fost mai comod să folosesc fard pentru a contura sprâncenele. Cu timpul, mi-am dorit ceva mai natural, care să le și fixeze. Așa că mi-am îndreptat atenția spre produse tip gel sprâncene.

Produsul cel mai potrivit pentru nevoile mele, este Mascara pentru sprâncene de la NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara. Alege cu atenția culoarea în funcție de nuanța sprâncenelor tale. Eu sunt brunetă și am ales nuanța ”Espresso”. Mi se potrivește perfect. Le colorează discret și forma se menține mult timp pentru că le și fixează. Recomand cu drag!

sprâncene perfecte
Rimel NYX pentru sprâncene perfecte

Ustensile pentru aranjarea sprâncenelor

Indiferent ce produs folosești pentru conturarea sprâncenelor, ai nevoie de câteva ustensile. O pensată de precizie este necesară, de avut la îndemână chiar și în vacanțe. Pensula pentru aplicarea fardului trebuie să fie cu unghi, pentru o conturare de precizie.

Nu uita de o perie sprâncene, care este atât de utilă. Se folosește pentru a aranja frumos firele, chiar dacă nu folosești fard, rimel, gel. Dar se poate folosi și după aplicarea produselor de colorare, pentru un aspect mai îngrijit.

sprâncene perfecte
Ustensile pentru sprâncene perfecte

Creion sprâncene pentru contur perfect

Uneori, situația cere ca sprâncenele să fie perfect conturate. Creionul pentru sprâcene nu trebuie să ne lipsească din trusa de machiaj. Ales în culoarea potrivită, folosit cu multă atenție, ne poate ajuta să obținem niște sprâncene perfecte.

Vopsea sprâncene pentru efect de durată

Timpul nu este de partea noastră. Ne dorim mai mult timp pentru machiaj. Însă nu întotdeauna îl avem. Așa că optăm pentru variante pe temen lung. Mie îmi place să am gene lungi, mereu impecabile. Am apelat la extensii de gene japoneze. Timpul pentru machiaj îl pot folosi mai bine pentru alte detalii. Rimelatul genelor nu îmi mai ocupă timp.

Exact așa este și cu sprâncenele. Conturarea lor necesită timp, răbdare, dexteritate. Uneori le neglijăm pentru că ”nu mai este timp”. Apoi ne frustrează că machiajul nu este complet. O bună soluție ar fi vopsirea sprâncenelor în confortul casei tale. Aplici vopseaua în timpul tău liber. Te bucuri de sprâncene perfecte mai mult timp.

Nu neglija aspectul sprâncenelor

Îți recomand să nu neglijezi aspectul sprâncenelor tale. Eu sunt foarte importante, forma și conturarea lor îți pot schimba fizionomia. Pentru formă prin pensat, îți sugerez să apelezi la un make up artist sau o cosmeticiană pricepută. Acasă, tu doar să îngrijești forma.

Dacă firele sunt prea subțiri și rare, poți opta pentru un tratament special. Pentru sprâncene mai dese, mai rezistente, aplică constant ulei de ricin. Fie seara la culcare, fie în zilele când nu ieși din casă și nu aplici machiaj. La mine a funcționat perfect, de fiecare dată, cu rezultate vizibile, rapid.

Produsele pentru conturarea sprâncenelor e bine să le avem mereu la îndemână. Retușăm rapid aspectul lor pentru ca machiajul să fie impecabil. Iar noi să ne bucurăm de un machiaj pe placul nostru, care ne dă mai multă încredere în noi.

Notino, mereu alături de tine!

Notino te ajută să ai sprâncene perfecte. Îți pune la dispoziție o mulțime de produse pe categorii. Alege produsul care ți se potrivește, comandă și bucură-te de sprâncene frumoase!

Tu ce fel de produse folosești pentru a avea sprâncene perfecte? Care este produsul preferat pentru conturarea sprâncenelor?

18 thoughts on “Cum să ai sprâncene perfecte?”

 1. Din fericire, ma bucur de niste sprancene naturale frumoase, usor arcuite, pe care le intretin cu un pic de pensare. Sfatul meu pentru fete este sa nu penseze sprancenele prea subtire, altfel nu vor mai avea cu ce “lucra” si le vor distruge…

  Reply
 2. Oh, eu nu prea pun accentul pe sprâncene, am doar un creion cu care le accentuez, dar ar trebui sa imi cumpar mai multe ustensile 🤭

  Reply
 3. Am incercat cam tot ce se poate in materie de sprancene, momentan ma impac cel mai bine cu un creion de la Chanel si unul de la MAC, le alternez.

  Reply
 4. inainte nu prea foloseam produse pentru sprancene, insa in ultimii ani am inteles ca e important sa aiba culoare si forma. asa ca aleg mereu cate ceva de la notino, folosesc atat creioane, geluri, cat si mascara

  Reply
 5. Eu folosesc creion pentru sprancene sau fard pentru sprancene si la final fixez totul cu un mascara pentru sprancene. Se vede o diferenta foarte mare chiar si cand nu insist cu produsele!

  Reply
 6. Eu chiar nu sunt mulțumită de aspectul sprâncenelor, dar nu știu ce produse să mai folosesc. Prin urmare, articolul a venit la fix. Mulțumesc pentru recomandări și desigur, pentru pntul de la Notino.

  Reply
 7. Eu le am tatuate de foarte mult timp însă asta nu ma impiedica sa am o trusa de conturare ampla pentru ele. Foarte frumos articolul❤❤👌

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.