Cum m-am îndrăgostit de brandul Dolce & Gabbana?

De-a lungul timpului, mi-am creionat un stil vestimentar. M-am bazat întotdeauna pe piese vestimentare din materiale de calitate, și modele care nu se demodează. Îmi place să investesc în haine și pantofi, accesorii de brand. Bineînțeles că de nenumărate ori, m-am lovit de prejudecățile oamenilor și mereu țineam să-mi justific alegerile.

M-am maturizat și am înțeles că nu trebuie să dau explicații nimănui. În plus, cei care mă vedeau cu haine într-o stare impecabilă, înțelegeau de ce aleg haine de brand. Mie îmi place să descopăr branduri noi, și recunosc că am o adevărată pasiune pentru cele din Italia, așa cum e și Dolce & Gabbana.

Despre brandul Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana este una dintre celebrele case de modă din Italia care produce bunuri de lux. Designerii italieni, Domenico Dolce și Stefano Gabbana s-au unit pentru a fonda o companie, în Milano, Italia, în anul 1982. Prima colecție pentru femei a fost prezentată în 1985, în Milano, iar un an mai târziu, și-au deschis primul magazin. Lansarea a fost un adevărat succes și de atunci au devenit tot mai populari și mai apreciați.

Dolce & Gabbana

Sub marca Dolce & Gabbana, putem găsi îmbrăcăminte și încălțăminte, genți de mână și ochelari de soare, dar și produse cosmetice. Cultura italiană se regăsește în toate schițele brandului, având un stil unic iubit de toată lumea.

După 1990, brandul are o creștere semnificativă, deschid primul magazin în Japonia. Încep să cucerească și piața din Statele Unite. Prima linie de parfumuri a fost lansată în 1992, fiind și anul în care Dolce & Gabbana a lansat și o colecție pentru bărbați.

Colecții inspirate din cinematografia anilor 1950

Moda anilor 1990 era încă dominată de modele serioase, clasice. Colecția realizată de Dolce & Gabbana venea cu ceva nou, extrem de diferit. Sunt renumiți și recunoscuți pentru piesele ce au cristale încrustate sau împodobite cu brelocuri diverse. Adesea, aceste piese populare au fost purtate de celebrități la ceremonii importante.

Cei doi designeri vor rămâne cunoscuți pentru stilul lor unic. Deși au gusturi diferite, stilul lor glamour, uneori chiar excentric, îi va face autentici.

Și autentici ne simțim și noi, cei care alegem să le purtăm piesele vestimentare sau accesoriile.

Mă declar mulțumită de acest brand italian

Cele mai multe vacanțe ale noastre au fost în Italia. Acolo, am remarcat cât de mult punea lumea accentul pe ținute. Brandul Dolce & Gabbana l-am remarcat fiind diferit, exact pe placul meu. După ce m-am declarat mai mult decât mulțumită și încântată de calitate și de modele, l-am convins și pe soțul meu să analizeze acest brand. A fost suficient să probeze câteva perechi de  pantaloni Dolce & Gabbana și apoi și-a dorit să aibă câteva ținute întregi.

Cât timp el decidea ce vom achiziționa, am remarcat niște pantofi superbi, seria Dolce & Gabbana Portofino. Ei sunt seria care iese în evidență prin multitudinea de accesorii. A fost dragoste la prima vedere și deja îi și vedeam integrați în mai multe ținute. Sunt, pur și simplu, absolut minunați, excentrici, dar scot ținuta în evidență.

Dolce & Gabbana Portofino

M-am îndrăgostit de calitate și modele

care nu se demodează

Eu am decis să investesc în haine din materiale de calitate. Am ales mereu acele modele care mă avantajează, care se potrivesc cu ce piese am deja în dressing. M-am gândit că fac o investiție pe termen lung. Nu mă deranjează să port haine de la un an la altul atâta timp cât ținuta lor este perfectă. Alegând cu atenție, mă asigur că iau acele modele care nu se demodează.

O haină de brand înseamnă calitate a fibrelor, ținută integră după multe purtări și igienizări. Este acea piesă în care te simți confortabil, comod și totuși, chic, în trend. Eu nu mă plictisesc de haine, îmi sunt dragi și le îngrijesc pentru a mă putea bucura de ele cât mai mult timp. Așa că pentru mine, piesele vestimentare și accesoriile reprezintă o investiție în confortul meu, dar și în imaginea mea

Recomandarea mea pentru cititorii acestui blog de lifestyle este să investiți în branduri de încredere. Analizați oferta lor, calitatea materialului și modelele care i-au consacrat. Investiți în confort.

3 thoughts on “Cum m-am îndrăgostit de brandul Dolce & Gabbana?”

  1. E important ca produsele pe care le folosim să fie de calitate ca să ne simțim bine cu ele, la mine confortul contează cel mai mult.

    Reply
  2. Am câteva piese preferate Dolce & Gabbana. La început credeam că nu e nicio diferență în afara prețului, dar m-am convins odată cu primul lucru aparținând brandului care răspunde cerințelor și nevoilor tale că nu este așa.
    Mulțumesc că mi-ai reamintit!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.