Cum alegem cele mai potrivite tricouri de vară

Vara, mult așteptată, a venit și ne-a surprins cu temperaturi de foc. E mereu o provocare să alegem o ținută potrivită. Din garderobă, nu ar trebui să ne lipsească acele tricouri de vară trendy, dar și ușoare și confortabile. Recomandarea este ca înainte de fiecare sezon, să facem o analiză a ceea ce avem și ce mai trebuie să cumpărăm.

Piața ne oferă atât de multe variante încât uneori nu mai știm ce să alegem, ce ar fi mai potrivit pentr noi. Sfatul meu este să vă gândiți bine înainte de a achiziționa o haină. Iată totuși cum poți face alegeri bune.

Alege cele mai potrivite tricouri de vară

Înainte de a merge la cumpărături, gândește-te ce tricouri ai purtat cel mai mult vara trecută. Care dintre ele eu fost cele mai potrivite în zilele fierbinți de vară și cum s-au comportat în timp.

**tricouri cu tehnologie nouă

Știu că acest termen poate sună ciudat când vine vorba de haine, dar vă explic. Este vorba de acele haine care au rolul de a te proteja de vânt, frig, căldură, transpirație. Confecționate din materiale de calitate, au ca scop să-ți păstreze temperatura corpului constantă.

Iată de ce un tricou Under Armour bărbați va fi întotdeauna alegerea unui bărbat. Dacă noi, femeile, trecem peste partea de disconfort doar pentru a purta ceva chic, bărbații merg pe confort.

**piese vestimentare pentru diverse activități

Cu siguranță, din garderoba unei femei, nu vor lipsi tricouri Under Armour damă. Vor fi tricourile ideale pentru sport, pentru ieșit la o plimbare, pentru călătorit. Calitatea va fi apreciată atunci când temperaturile ridicate nu vor mai crea disconfort.

Bineînțeles că noi, femeile, vom avea nenumărate modele de tricouri. Însă, cu trecerea timpului, ne vom da seama de care avem cu adevărat nevoie și vom face alegeri mai potrivite.

**fii atent la calitatea materialului

Pe perioada verii, vei aprecia mai mult calitatea materialului. Este esențial să fie fibre de calitate, bumbac, dar și lycra sau elastan pentru a avea o ținută mai bună. Moda ne poate fura ochii, dar după o purtare a unui tricou din material sintetic, cu siguranță va rămâne în dulap.

**și culoarea contează

Îndrăznește să porți haine cât mai colorate. Sunt potrivite de vară și îți vor da și o stare de bine. Dacă alegi haine cu modele de vară, tropicale, te vei simți ca într-o vacanță. Evită pe cât posibil negru, gri, verde militar, ideal ar fi alb, bej, galben, verde pal.

Tricouri de vară, în trend sau clasic?

Tendința e să ne luăm piese vestimentare în trend. Culori, modele, desene, accesorii. Ne dăm seama că sunt greu de purtat și asortat, se demodează rapid, sunt greu de îngrijit. Așa că varianta cea mai practică rămâne cea clasică. Iată de ce brandurile mari pun accentul mai mult pe calitatea materialului și pe un croi care să aibă ținută bună.

Simplu și clasic înseamnă mereu la modă și ușor de asortat cu ce haine ai deja. Poți să ieși în evidență și prin simplitate, dar calitate.

Mi-ar plăcea să-mi spuneți într-un comentariu cum vă alegeți tricourile de vară? Care sunt cele mai importante aspecte?

3 thoughts on “Cum alegem cele mai potrivite tricouri de vară”

  1. Pentru mine tricoul de vara trebuie musai sa fie in culori deschise, din material respirabil (in, bumbac, vascoza) si nu incarcate de paiete sau alte desene.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.