Cum faci un păr lipsit de volum să arate minunat

Mi-am dorit dintotdeaună să am părul lung, ca prințesele din poveștile pe care le citeam. În copilărie, mama mă tundea scurt pentru că nu era timp pentru împletit codițe în fiecare zi. Mereu îmi spuneam în gând, că atunci când voi crește mare, îmi voi lăsa părul să crească.

Un păr frumos înseamnă îngrijire cu produse potrivite, tuns constant din vârfuri și coafuri care să-i scoată frumusețea în evidență. Îmi aloc timp pentru îngrijirea și aranjarea părului pentru că îmi place să arate impecabil. Chiar dacă am un păr lipsit de volum, am găsit soluții pentru a-l face să arate minunat.

Sfaturi pentru a transforma un păr lipsit de volum

Recunosc că am admirat și invidiat fetele cu un păr cu volum, dintotdeauna. Însă acest lucru mi-a fost benefic pentru că am căutat soluții pentru ca și părul meu lipsit de volum să arate impecabil. Aspectul fizic contează enorm pentru mine, mi se pare ca femeie că este esențial să avem părul curat și aranjat.

**folosesc produse potrivite scalpului și părului

E nevoie să identificăm problemele părului nostru pentru a folosi produsele potrivite. Un păr cu tendințe de îngrășare are nevoie de produse care să întârzie îngrășarea părului. Un produs de mare folos pentru mine a fost scrubul pentru scalp. Mi se pare esențial și cu adevărat necesar pentru un scalp curat.

Șamponarea de două ori ajută la o bună curățare a părului. Balsamul ajută părul să fie moale și fin. Masca de păr are un rol important în îngrijirea părului, ea chiar are beneficii asupra firului de păr. Pentru mine, a fost important și că am început să mă vopsesc la 3-4 luni. Părul se menține curat mai multe zile.

Produsele pentru protecție termică, produsele leave in, sunt un must have pentru un păr sănătos, dar care vor ajuta părul să-și mențină forma.

*ai grijă ce produse folosești vara și iarna pentru îngrijirea părului. Căldura și apa mării, nisipul, dar și frigul, gerul, ninsoarea, pot deteriora firul de păr. Folosește hidratare pentru păr, este suficient să aplici produse pe vârf, ele își vor face bine efectul.

**tunsoarea și aranjarea părului lipsit de volum

Prin diverse trucuri, putem scăpa de un păr lipsit de volum pentru câteva zile. Tunsoarea potrivită poate face părul să aibă mai mult volum. Aranjarea părului cu diferite tipuri de bucle, pot da părului un volum neașteptat. Încearcă diferite coafuri păr mediu bucle și vei remarca singură diferența. Părul tău lipsit de volum capătă volumul mult dorit prin bucle frumoase.

Există diverse posibilități pentru a obține bucle cu volum. Poți opta și pentru variante fără căldură pentru a nu deteriora părul. Bigudiurile sau ondulatorul fără căldură sunt două variante pentru un păr lipsit de volum și fără efecte negative asupra părului.

**mare grijă la accesoriile de păr

Ne place să purtăm diferite accesorii de păr, cordeluțe, elastice, agrafe. Ele au tendința de a se agăța de păr, ceea ce duce la ruperea firelor. Cordeluțele late turtesc părul, așa că optează pentru cele mai subțiri și de efect. Elasticele de păr se recomandă cele ca și firul de telefon, cele ondulate. S-a dovedit că ele nu deteriorează părul și nici nu lasă urme inestice. Pe cât posibil, folosiți elastice cu înveliș din mătase naturală. Și da, ajută mult să dormiți cu părul prins și fața de pernă să fie din mătase.

Descoperă stilul potrivit de coafare pentru părul tău

Consider că avem multe opțiuni la îndemână pentru a face dintr-un păr lipsit de volum unul care să impresioneze. E nevoie de răbdare și puțină îndemânare pentru a obține bucle definite sau lejere care să ne ofere volumul dorit, dar merită.

Pentru părul meu lipsit de volum, am testat multe produse și stiluri de coafare pentru a fi mulțumită de aspectul părului meu, mai multe zile la rând. Cum? Îngrijire cu produse potrivite, produse de styling forte, creponat la rădăcină și bucle lejere. Părul meu se păstrează aranjat mult timp și este și sănătos și frumos.

Sunt curioasă ce sfaturi aveți voi, cititorii acestui blog de lifestyle, pentru cele care au un păr lipsit de volum? Voi la ce trucuri apelați, cum optați să-l coafați pentru mai mult volum?

5 thoughts on “Cum faci un păr lipsit de volum să arate minunat”

 1. Intr-adevar ajuta coafura si chiar am vazut cateva care arata mult mai bine atunci cand parul este mediu. Pe mine ma mai ajuta samponul uscat care-mi ofera ceva volum si un par mai ferm

  Reply
 2. Sunt preocupată de aspectul părului, dar și de volumul acestuia. Am recurs la diverse metode și tunsoarea și coafura sunt două dintre acestea.
  Mulțumesc pentru recomandăr! Voi ține cont de ele.

  Reply
 3. Eu fac parte din genul de persoane care am 3 fire cu volum. Nu am probleme legate de volum desi dupa 2 zile de la spalare mai apelez si eu la mici trucuri precum cele mentionate de tine

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.