Magie între două lumi de Kristin Hannah recomandare lectură

Biblioteca mea cuprinde multe dintre cărțile autoarei, Kristin Hannah. Mi-a plăcut stilul ei de a scrie și poveștile abordate. Așa că nu îmi putea lipsi, Magie între două lumi. Deși o aveam de ceva timp pe lista de citit, doar acum i-a venit rândul. Aveam mari așteptări de la această carte, de la această autoare.

Mi-am propus să citesc minim 50 de pagini, în fiecare zi. A fost provocarea de anul trecut și o continui și anul acesta. Avantajul meu este că am foarte multe cărți care așteaptă să fie citite. Și mereu profit de reduceri și cumpăr cărți noi. Însă după lectura acestei cărți, cred că îmi voi îndrepta atenția spre cărți mai vechi. Stilul de scriere și de povestit este diferit, mult mai calitativ, aș spune.

Magie între două lumi – o poveste despre magie

Dacă vă aflați într-un moment dificil al vieții voastre, această carte vă poate da speranță. Iar dacă voi credeți în magie, energie bună, cartea aceasta s-ar putea să fie exact pe placul vostru.

Joy iubește Crăciunul și tot ce înseamnă această sărbătoare, însă anul acesta bucuria e umbrită de o dramă. De când a aflat că soțul ei a înșelat-o cu propria soră, nu își poate reveni. Este cuprinsă de furie, dezamăgire, nu știe cum să gestioneze această situație.

Și când crede că nimic nu o mai poate surprinde, află că sora este însărcinată și a programat nunta cu fostul ei soț. Toate acestea se întâmplă chiar înainte de sărbători când toată lumea face pregătiri, când toți sunt cu familia, doar ea e singură.

Decizie spontană care îi schimbă viața

Iubește Crăciunul și decide totuși să cumpere un brad, dar în adâncul sufletului, ar dori să facă altceva. Așa că merge la aeroport, alege un zbor într-o destinație de vis și e gata de noua aventură. Și exact de asta va avea parte, de aventura vieții ei, cea care o va învăța adevăratele valori în viață.

Daniel are un fiu, Bobby, care e tare răvășit după moartea mamei și bucuria lui cea mai mare este un prieten imaginar, pe Joy. I se spune mereu că trebuie să depășească acest moment, iar un prieten imaginar nu este de ajutor. Însă Joy reușește să întărească legătura dintre tată și fiu, ruptură care s-a produs din cauza divorțului.

Ajunul de Crăciun este momentul culminant, momentul mult așteptat de toți trei. Și tot atunci toată lumea celor trei se zdruncină.

Joy va avea de ales între a crede în magie și a lupta pentru visul ei.

Daniel și Bobby vor aștepta să li se îndeplinească cea mai mare dorință.

Cred că viața are un adevărat mod de a ne arăta ce contează cu adevărat în viață. Ne arată valorile noastre și ne îndeamnă să credem în magie.

7 thoughts on “Magie între două lumi de Kristin Hannah recomandare lectură”

  1. Cartile autoarei Kristin Hannah sunt printre preferatele mele si a fost o bucurie sa descopar Magie intre doua lumi in biblioteca mea. Stilul ei de a scrie si povestile abordate m-au captivat si nu puteam sa ratez aceasta carte. Am reusit sa imi indeplinesc obiectivul de a citi 50 de pagini pe zi datorita pasiunii pentru citit si a reducerilor la carti. Cu toate acestea, dupa ce am terminat aceasta carte, simt ca trebuie sa imi indrept atentia spre carti mai vechi, pentru ca stilul si calitatea povestii m-au impresionat cu adevarat.

    Magia intre doua lumi este o carte care te va transporta intr-o lume plina de farmec si emotie. Daca treci printr-o perioada dificila, aceasta carte iti va da speranta si iti va demonstra ca magia si energia buna exista cu adevarat. Povestea protagonistei noastre, Joy, care trebuie sa faca fata unei situatii dezamagitoare inainte de Craciun, iti va starni emotii si vei fi alaturi de ea in aventura ei neasteptata.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.