Ce știe doar vântul de Amy Harmon recomandare lectură

Mă bucur că mie mi-a plăcut dintotdeauna să citesc. Vacanțele erau despre lecturi și povești unice. Sunt recunscătoare că datorită faptului că mi-am impus 50 de pagini pe zi, reușesc să citesc zi de zi, tot mai mult.

Ce știe doar vântul de Amy Harmon a fost lectura de final de an 2023. Citeam printre petreceri de Crăciun, organizat vacanța în Praga și Viena. Dar mi-a fost de mare ajutor lectura, fiindcă de multe ori simțeam nevoia să mă relaxez. Reușesc să mă deconectez de la tot și doar să mă bucur de fiecare rând și pagină.

Ce știe doar vântul, o altfel de poveste de dragoste

Anne Gallagher a fost întotdeauna atrasă de istoria familiei ei. Bunicul ei îi povestea mereu despre Irlanda, însă din păcate nu a mai reușit să meargă să vadă meleagurile natale. După moartea acestuia, Anne, o scriitoare de succes, decide să meargă în Irlande pentru a împrăștia cenușa bunicului.

Este fascinată de localitatea unde ajunge, timpul parcă a stat în loc pentru mulți ani. Din prea multă iubire pentru bunicul ei, este pur și simplu copleșită de acel loc. Brusc, se trezește într-un alt timp.

Irlanda, 1921, război

Anne nici nu visa că așa ceva se poate întâmpla. Să ajungi în trecut, să fii conștientă că tu ai trăit într-o lume modernă și să nu te dai de gol în fața altora. Și asta mai ales pentru că nimeni nu te-ar crede. Rănită, Anne ajunge la medicul Thomas Smith care este ocrotitorul unui băiețel, bunicul ei.

Anne este confundată cu mama copilului și are mulți dușmani fără să știe de ce. Cât de greu poate să fie să fii transportată înapoi în trecut? Să fii nevoită să te adaptezi la o lume fără posibilități, fără condiții minime de trai. Timpul trece, unele lucruri încep să prindă contur, ca și dragostea ei pentru medicul Thomas. Însă ea trebuie să cunoască toate detaliile poveștii ca să înțeleagă viața bunicului ei încă de când era copil.

Se spune că în viață, întâlnim, o singură dată, dragostea adevărată

Atunci când apare dragostea adevărată e nevoie să facem alegeri, chiar și sacrificii. A spune adevărul nu e întotdeana o idee bună. Unii pot avea de suferit. Alteori viaața se schimbă complet. Singura întrebare care se pune este dacă merită dragostea adevărată?

Astfel de întrebări își va pune și Anne în momentul în care va simți pentru Thomas dragoste adevărată. Își dorește să se reîntoarcă la viața ei, însă nu poate renunța la bărbatul care i-a oferit dragoste, respect, apreciere.

Continuarea poveștii și decizia Annei, vă invit să le aflați citind cartea, Ce știe doar vântul. Sunt convinsă că cititorii acestui blog de lifestyle vor aprecia această recomandare de carte.

3 thoughts on “Ce știe doar vântul de Amy Harmon recomandare lectură”

  1. E prima dată când aud de carte, și pot spune că mi-ai atras atenția. Faină recenzia. Chiar sunt curioasă de povestea Annei. Îmi plac cărțile despre Irlanda.

    Reply
  2. Sună bine pentru mine această recomandare! Mi-ar plăcea să o am și să o citesc! La cât de mult îmi place să citesc, nu aș rata nimic, dacă și timpul mi-ar permite asta.
    Mulțumesc pentru recomandarea ta!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.