Cum alegi destinația de vis pentru următoarea vacanță?

30

Decembrie – momentul pentru a alege destinația de vis pentru 2020

Luna decembrie înseamnă liste de cadouri și de cumpărături, o agitație continuă. Dar pentru majoritatea, luna decembrie înseamnă momentul ideal pentru a alege destinația de vis pentru următoarea vacanță. Oboseala ne ajunge din urmă. Vacanța din vară parcă a fost cu ani în urmă. Alegerea destinației pentru următoarea vacanță ne poate încărca cu energie.

Trebuie să alegem din numeroase variante tentante. Nu, alegerea nu este niciodată ușoară. Tocmai de aceea, vin în ajutorul vostru cu câteva sfaturi și criterii.

Cum alegi destinația de vis pentru următoarea vacanță?

Te-ai decis ca anul 2020 să explorezi destinații noi. Foarte bine! Lumea aceasta este atât de mare și de frumoasă încât e păcat să nu o vedem. Suntem în prag de a alege destinația pentru următoarea noastră vacanță. E bine să știm cam ce ne dorim ca să putem alege mai ușor.

 • vacanță în Emiratele Arabe Unite

Dubaiul este ceva unic și nu trebuie ratat. Ar trebui să fie pe lista noastră și bifat cât de rapid. O vacanță în Dubai poate fi o adevărată experiență. O să fii impresionat de clădirile imense din sticlă. Te vei putea relaxa câteva zile la plajă. Și vei putea face shopping în cele mai impresionante mall-uri.

 • destinație exotică

Destinația pentru o vacanță de vis implică o destinație exotică aparte, cum e Mauritius. Este o veche insulă, denumită și insula trestiei de zahăr,impresionează prin rifturi de corali. Un paradis de lux tropical de o extravaganță uimitoare care îți garantează o vacanță aparte și relaxare totală.

 • dor de explorare

Nu pentru toți vacanța ideală înseamnă mare, plajă, leneveală la soare. Unii preferă să exploreze orașe noi. Dacă ești genul aventurier, trebuie să iei la pas toate marile capitale și orașele renumite. Dar adevărată frumusețe a unei țări, o vei descoperi în orașele mai mici de pe lângă orașele renumite.

 • vacanță pentru experiențe culinare

Adevărații gurmanzi mă vor înțelege perfect. Pentru ei, vacanța înseamnă experiențe culinare noi. Vor alege vacanța în funcție de cât de tentantă e bucătăria țării unde vor ajunge.

 • cald sau frig, plajă cu nisip fin sau zăpadă?

Dacă ar fi după mine, eu aș alege doar vacanțe la mare, plajă, mult soare și temperaturi ridicate. Alții fug de căldură și doresc să exploreze și țări mai friguroase. Într-o zi, îmi voi face curaj și voi merge în Laponia să-l vizitez pe Moș Crăciun.

Alege destinația de vacanță în funcție de scopul tău. Relaxare, explorare, adrenalină! Dacă e posibil, alege câte una din fiecare. Vacanțele sunt pauzele pe care le merităm de la monotonia vieții de zi cu zi. Este cea mai bună posibilitate de a ne încărca cu energie pozitivă.

Care a fost destinația ta de vacanță din anul acesta? Cum arată pentru tine destinația de vis? Unde îți dorești să ajungi să ajungi dacă nu ai avea bugetul limitat?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

30 Comments

 1. Ioana Margineanu on

  Eu am pe lista Dubai si Milano anul acesta. Visez si la un safari in Africa de Sud dar nu am inca banii stransi pentru asa ceva. M-ai facut, ca de obocei, sa vizez!!! Deja sunt in Dubai

 2. Eu aleg mereu de dorinte insa am in vedere daca o luam sau nu pe cea mica cu noi, Daca vine si ea atunci planurile se schimba si trebuie sa ne orientam catre o tara mai civilizata ca sa nu stau stresata in caz de accident si nici sa trebuiasca sa ii fac vreun vaccin.

 3. Mi-as dori si eu o destinatie exotica doar ca ma orientez spre destinatii ceva mai aproape de casa. Mi-as dori mult ca la inceputul anului sa ajung in Austria sa profit si eu putin de reducerile lor

 4. Anul asta am fost in Turcia desi mai fusesem acolo, dar am vrut sa vad Cappadochia cu ochii mei. Anul viitor nu stiu, nu m-am hotarat inca.

 5. Secretele frumusetii on

  In anul ce vine mi-am propus sa vizitez cât mai mult, fie ca sunt vacante mai lungi sau 2,3 zile , însă vreau sa bifez cât mai multe orașe frumoase.

 6. Alexandroaia Cristina on

  Daca nu as avea bugetul limitat, America ar fi clar destinatia mea preferata. As lua la rand cele mai interesante zone.

 7. Cristina Dragomir on

  destinatie de vis zici? Nici nu am idee. Stiu doar ca mi-ar placea sa fie un loc retras. Nu vreau magazine, agitatie, obiective de vizitat, vreau doar un loc linistit, cu aer curat, unde sa stau, sa visez, sa imi amintesc, sa meditez, sa citesc.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
preparate culinare de vară
5 sugestii de preparate culinare de vară

În căutare de preparate culinare de vară sănătoase Încercăm să realizăm preparate culinare de vară cât mai sănătoase. Profităm de...

Close