3 motive pentru a alege serviciile de Curățare rapidă

8

Curățare rapidă – tot ce își doresc gospodinele

Curățare rapidă este tot ce ne dorim când vine vorba de pete și mizerie. Mamele noastre obișnuiau să se chinuie ore întregi pentru a îndepărta unele pete. Testau tot ce era pe piață. Recurgeau la tot felul de soluții combinate pentru a curăța petele și mizeria. Tehnologia a avansat, iar acum curățenia se poate face mult mai rapid. Soluțiile au tot fost îmbunătățite și acum sunt foarte eficiente.

Îmi amintesc când am pătat canapeaua mamei. A fost o adevărată tragedie și mult timp s-a chinuit cu diverse soluții să îndepărteze pata. Ce bine era dacă tehnologia era dezvoltată la vremea aceea, cât timp și nervi ar fi scutit.

3 motive pentru a alege serviciile firmei Curățare rapidă

Din fericire, petele nu mai reprezintă o problemă în zilele noastre. Găsim aparate și soluții menite să le îndepărteze. Însă ce facem atunci când pata trebuie îndepărtată rapid, adică foarte repede și obiectul pătat să fie ca nou în scurt timp? Apelăm la firma Curățare rapidă.ro din București. Am să vă dau doar 3 motive și veți înțelege de ce trebuie să-i sunați chiar acum.

  • curățare în maxim 60 de minute la domiciliul clientului

Exact ceea ce ai nevoie. Adică, ce îți poți dori mai mult? Curățarea să se facă rapid și eficient. De cele mai multe ori, ne aducem aminte de o pată înainte de un eveniment.

Înainte să fim nași, nepoțica mea a pătat minunata noastră canapea crem din living. M-a cuprins panica dându-mi seama că mai avem 3 zile până la nuntă. Chiar dacă reușeam să scot pata, timpul nu era suficient să se usuce. Vorbeam la telefon cu prietena mea și îi spuneam cât de disperată sunt. Nu știam că tocmai ea mă va scoate din impas. Mi-a recomandat din suflet firma Curățare rapidă.ro. Nu auzisem de ei până atunci, dar erau singura mea scăpare și am sunat pentru o programare. Au înțeles urgența mea, și au și îndepărtat pata în timp scurt, mai puțin de 60 de minute. Nu îmi venea să cred că am din nou canapeaua mea impecabilă.

curățare rapidă

  • curăță canapele și saltele, dar și covoare

În timpul ședinței de curățare a canapelei, pata a fost eliminată și mi-au explicat că ei curăță canapele și saltele, covoare, tapițerii pe loc. Iată momentul în care m-am relaxat de tot. Scaunele mele de bucătărie sunt tapițate. Și mereu sunt stresată ca musafirii să nu le păteze în timp ce servesc masa. De acum, gata cu stresul, știu că ei pot curăța orice pata, de pe orice suprafață textilă.

curățare rapidă

  • utilizează exclusiv echipamente și substanțe profesionale

Un detaliu foarte important este că lucrează cu echipamente și substanțe profesionale. Acestea două împreună cu pasiunea pentru ceea ce fac, dau rezultate minunate. Iar noi, datorită lor, putem avea canapele, saltele, covoare ca noi, în timp scurt.

Folosirea substanțelor profesionale ne asigură nu doar îndepărtarea petelor, ci și igienizarea acelor obiecte. Curățarea cu abur igienizează foarte bine și te scapă de bacterii și acarieni, iar tu te poți bucura de o saltea/canapea curată.

Voi cum reușiți să îndepărtați petele de pe suprafețe textile? Ați găsit o soluție minune, dar și rapidă? Eu cred că mai bine apelăm la o firmă de servicii profesionale și vă recomand Curățare rapidă.ro

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

8 Comments

  1. Cristina Dragomir on

    pentru curatenia periodica nu as apela la firme sau menajere pentru ca ma descurc, dar de doua ori pe an, de Paste si de Craciun, sa stii ca mi se pare rentabil sa platesti pentru un astfel de serviciu. Nu e vorba de lene, ci de aparatura.tehnologie la care noi nu avem acces,.

  2. Ioana Margineanu on

    Pentru canapea am apelat la o curatire profesionista si acum cand ne-am schimbat canapeaua, am ales un model cu huse care se pot spala.

  3. Eu chiar caut pe cineva care sa-mi curete si sa-mi reconditioneze fotoliile mele din piele. Din pacate nu am gasit pe nimeni pana acum dispus sa vina si sa ma ajute in acest sens. Chiar as avea nevoie urgenta

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Durere de Zeruya Shalev
Durere de Zeruya Shalev recomandare de carte

Durere de Zeruya Shalev - o lectură tulburătoare Durere de Zeruya Shalev este o carte pe care o aveam în...

Close